دیگه از اون مدل ظبط ها در پروژه x100 رو ماشین ها نمیزنه و کیفیتشون بالا رفته.ظبط هاش فکنم سونی باشه و در مدل های 132 و 111 usb خور هستن.
دیگه از اون مدل ظبط ها در پروژه x100 رو ماشین ها نمیزنه و کیفیتشون بالا رفته.ظبط هاش فکنم سونی باشه و در مدل های 132 و 111 usb خور هستن.
USB بخورن خیلی عالی میشه چون CD بعد از مدتی از کار میوفته بخاطر خش و مسائلی که براش پیش میاد
ما که 111 sx داریم یو اس بی نمی خوره و سی دیش رو بزور میخونه .
در ظمن اگر مسافت کمتر از 1 کیلومتره روشن نشه بهتره اخه تا سی دی رو بخونه 5 دقیقه ای میکشه.
یکبار رفت تو رمز من هم نمیدونستم اقا با جفت پا میرفتم تو دکمه اش
اخر سر بردم نمایندگی
کلا از این 4 ماهی که خرید مادرم من 5 بار بردم نمایندگی مادرم هم 3 بار.
ماشینیه که خوب نمایندگی میره![]()
سلام
من 132 گرفتم ميخواستم ببينم اين پانل ظبطش چجوري جدا ميشه؟
ممنون
در زمینه ی ایرانی یا غیر ایرانی بودن پخش مطمئن نیستم ولی صحبت شما فکر نکنم درست باشه
من یک مدل پخش روی 141 رو تست کردم واقعاً از هر نظر عالی بود البته نه این 141ی که تازگی سایپا داره میده بیرون مدل 9 ماه قبل رو میگم.عکساش رو در تاپیک 111 گذاشته بودم ولی هاست عکسها از کار افتاده و منم عکساش رو دیگه ندارم که بذارم
هم USB میخوره هم فرمتهای متنوع صوتی رو پخش میکنه و هم اینترفیس کاربری بسیار خوبی داره هم رادیوی موج کوتاه رو میتونه پخش کنه که حتی بهترین مارک پخشهای داخل بازار هم نداره.بدون نقص بود واقعا.جدیدن نمیدونم چکار کرده سایپا و چی داره میذارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پخشهای کاست دار مدلهای قدیمتر:اون رو امتحان کردم و اشکالات نسبتن زیادی داره که شاید در مجالی شرح دادم
Last edited by Penryn; 21-03-2011 at 04:06.
سلام دوستان
من یه 131 اسم نوشتم که هفته ی دیگه تحویل می گیرم .
از نمایندگی زنگ زدن که ما دزدگیر فابریک و سیم کشی با سوکت و کفی یک تیکه شرکتی رو باستون بندازیم یا نه ؟
می خواستم در این موارد راهنماییم کنید .
ممنون![]()
غیر عادیه. منکر نمیشم اما تا حالا برخورد نکردم!
نصب دزدگیر روی خودرو ممنوعه تا جایی که من اطلاع دارم.
معذرت می خوام مثل اینکه من منظورم رو بد رسوندم .
اینها می گن که ما از طرف نمایندگی تماس می گیریم ولی به نظر من با نمایندگی قرارداد دارند یا ارتباطی بینشون هست که شماره ی تماس خریداران رو بهشون میدن.
حالا بهر حال می خواستم بدونم نصب دزدگیر و سیم کشی با سوکت و کفی یک تیکه شرکتی از طرف اینها فرقی هم با بیرون داره یا نه . بعدش هم این کفپوش که گفتن با قیمت 65 هزار تومن خوبه یا نه ؟![]()
سلام بر شما
قیمت کفی متفاوت هستش. از10 تومن هست به بالا
بستگی داره چه جنسی بخوان بزنن
من جنس خوب قبل از عید قیمت داشتم حول و حوش 45
دقیقا جنسه خوب و فابریکی همین قیمت هست
خیلی خیلی فیت هست و قطرش هم مناسب
پیشنهاد میشه حتما به جای گرفتن مشما و هزینه ای حدود 20 - 24 تومن از این کفی های فابریک و آماده و یه تیکه استفاده کنین
سازندش بابای من نیستا : ))))![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)