ان 8 کاملا" سرتر هست نسبت به سایر گوشیهایی که نامبرده شد ...
نمیشه برتر دونست اما راحت بودن و سبک بودن هم جزو مزیت های یک OS به حساب میان !!!میشه دلیل برتری سیمبین به اندرویدکه این قدربهش سفت چسبیدیدروبگید
ان 8 کاملا" سرتر هست نسبت به سایر گوشیهایی که نامبرده شد ...
نمیشه برتر دونست اما راحت بودن و سبک بودن هم جزو مزیت های یک OS به حساب میان !!!میشه دلیل برتری سیمبین به اندرویدکه این قدربهش سفت چسبیدیدروبگید
خوب N8 هر چی باشه نوکیاست و نوکیا هم غولیه که همیشه یه پاش میلنگه!من خودم نوکیا رو فقط به خاطر سیمبین دوست داشتم و استفاده میکردم.
مزیتهای سیمبین:اینکه هیچ وقت کهنه نمیشه و همیشه تازه هست!کلی براش نرم افزار هست .کاربراشو مسخره نمیکنه و مثل سیستم عامل بادا آشغال نیست (کلا محصولات سامسونگ جاشون سطل آشغاله) و ....
با سلام به دستان عزيز
من ويواز دارم فيلم و عكسش واقعا حرف نداره به نظر من اگه کسی از گوشی فقط فيلم و عكس ميخواد ويواز گذينه مناسبی هست ولی در مورد بقيه نميتونم نظر بدم چون باهاشون كار نکردم.![]()
داداش همین سامسونگی که میگی جاش سطل آشغاله جای نوکیاروگرفت اینn8که غول نوکیاست جولوی گلکسی اس سامسونگ هیچه(فقط دوربینش بهتره باhdmiوUSB On The Go)به فروش سیمبیانم یه نگاهی بندازفکرکنم جای سیمبیان سطل آشغاله(الان پستaRThaS_08خوندم بااومدن درب المینیومی دیگه این گوشی فکرنکنم عیب بزرگی داشته باشه)![]()
Last edited by P I R A N H A; 28-04-2011 at 15:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)