تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: یک سوال:تعویض ویندوز 7 لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.روی لپ تاپ من ویندوز 7 ، 65 بیت نصب بود (شرکت سونی نصب کرده بود)
    پشت لپ تاپ ، برچسبی هست که لایسنس و ... نوشته (برچسب ماکروسافت)

یه مشکلی پیش اومده که میخوام ویندوز رو عوض کنم.اگر از ویندوز های قفل شکسته موجود در بازار ، یک ویندوز 7 ، 64 بیت نصب کنم ، سپس کد لایسنس پشت لپ تاپ رو به ویندوز بدم ، این ویندوز میشه مثل یک ویندوز اصل؟ یا چون ویندوز قفل شکسته نصب کردم ، باز هم خود ویندوز فایل هایی شاید کم داشته باشه؟

ممنون
    شما چرا از دی وی دی ریکاوری لپ تاپ برای نصب مجدد استفاده نمی کنید؟
    اگر دسترسی به دی وی دی ندارید شما میتوانید یک ویندوز 7 سرویس پک 1 موجود تو بازار و سایت ها رو نصب کنید بعد از نرم افزار remove wat برای حذف تایمر تریال بودن استفاده کنید و قابلیت آپ دیت رو هم خواهدی داشت! این ویندوز مثل ساعت کار می کند.
    ویندوز اورجینال با ویندوز های تو بازار فقط تفاوتشون تو لایزنس هستش هیچ فرقی ندارند! البته اگه نسخه دستکاری نشده گیر بیاری که اصولا سون ها دستکاری نشده اند ولی اکس پی ها توسط نرم افزار ان لایت زیاد کاستوم شدند.
    این کرک که عرض کردم فقط کارش حدف تایمر و جنیون شدنشه! هیچ کار دیگه ای نمیکنه! البته ممکنه بعد آپ دیت ویندوز پکی که دوباره موضوع تریال شدن رو به ویندوز اضافه کنه نصب بشه که میتونی دوباره با این کرک حذفش کنی! گرچه برای ن اصلا هیچ مشکلی پیش نیومده!
    درضمن سعی کن قبل آپ دیت کردن ریستوری پونت رو غیر فعال کنی یا بعد آپ دیت حذف کنی تا بعد آپ دیت زیاد سیستمت سنگین نشه

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •