تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: یه سری فایل دانلود کردم نمیدونم به چه نرم افزاری باید بازش کنم

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فکر نکنم پارت 3 چنین ظرفیتی داشته باشه که یه دفعه 7 یا 8 گیگ بشه. برنامه HJ خاصیتی داره که اگه فایل اول یعنی 001 رو پیدا کنه بقیه هر چیزی باشه به هم میچسبونه. یعنی اگه قسمت 003 نباشه 004 باشه و 005 نباشه . مستقیما 002 رو به 004 و 006 خواهد چسبوند.
    شما چک کن فایلایی که دانلود کردی چقدر اختلاف حجم با فایلی که Join شده داره ؟ اگه اختلاف حجم برابر باشه یعنی درست Join شده اگه نه ، پس تو تغییر نام دادن فایلا اشتباهی رخ داده.
    شما حجم کل منهای حجم دانلودی بکن ببین آیا حجم پارت 3 میشه؟

نه نمیشه کلا 8 پارته -8 پارته 1 گیگی (پارت 8 فقط 500 مگه)

یعنی پارت 3 که من ندارمش هم 1 گیگه

من تصورم اینه که چون پارت 3 نیست این فقط 1 و 2 رو به هم چسبونده و به یک فایل فشرده تبدیل کرده که با این جور محاسبه یعنی 2 گیگ که دقیقا فایل فشرده شده هم 2 گیگه

فایل هامو درست اسم گذاری کردم -اگه اشتباه اسم گذاری کرده باشم که دیگه بدبختم چون فکر میکنم فایل 3 رو دانلود نکردم اگه این جور نباشه و فایلی که ندارم فایلی به غیر از فایل 3 باشه دیگه بدبختم چون دیگه به هیچ روشی نمیتونم بفهمم که کدوم فایلو ندارم

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

درسته دوست عزیز شرمنده ، این ورژنی که من معرفی کردم ورژن آخر یعنی 3 هست که این مشکل برطرف شده .
    پس شما فقط پارت 3 رو دانلود نکردی و برنامه هم پارت های 001 و 002 رو به هم چسبونده که میشه 2 گیگ و حجم هم که میگی درسته.
    پارت 3 رو هم دانلود کنی مطمئنا دیگه مشکلی نخواهد بود .

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

برای اینکه بفهمی کدوم فایل زود تر دانلود شده میتونی Properties بگیری و زمانشو نگاه کنی. طبیعتا فایل 001 زمان زودتری نسبت به 002 خواهد داشت و ...

3. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •