به نظرتون X6 بخرم یا Vivaz؟
به نظرتون X6 بخرم یا Vivaz؟
اگه صدا وصفحه نمایش تاچ خازنی برات مهمه ایکس6 وگرنه که ویواز
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
اولویت اصلی شما چیه؟
توی پستای قبلی هم گفتم
برنامه خور باشه،ظرافت داشته باشه،دوربین خوب داشته باشه،مزایاش بیشتر از معایبش باشه
اگه به ترتیب باشه که شما باید گالکسیم مینی بگیرید
من با گالاکسی مینی مخالفم.ویواز هم برنامه خور هست.من توی این دوروزی که ویواز گرفتم کلی برنامه گرفتم و اصلا مشکل برنامه نبوده.
درثانی به نظر من ظرافت ویواز به مراتب بیشتر از گالاکسی مینی هستش
دوربینش واقعا خوبه.حداقل یه سر و گردن و یه تنه از گالاکسی مینی بهتره. اصلا با گالاکسی مینی قابل رقابت نیست.
فیلمبرداری هم جای خود.
در کل ویواز گوشی کاربردی تری هستش. و نسبت به قیمتش واقعا عالیه.
من کارکرده خریدم 210 تومان.واقعا راضی هستم
گالکسی مینی جدید تره وتجربه ی خوبی برای این افراد
ویواز مثل گوشیای سری قبلی سونی اریکسون بعضی مشکلات مثل محدودیت در ذخیره اس ام اس و اینا رو نداره؟!
سیستم عاملش سیمبیانه
درسته؟!
درسته اما محیط اندروید خیلی جذاب تره والان بهترین سیستم عاما اندروید هست
ببین هیچ مشکلی نداره و تنها برنامه ای که روی این گوشی نصب نمیشه برنامه ی ضبط مکالمه هستش که اونم روی هیچ گوشی سونی کار نمیکنه. حتی ovi map هم راحت داره روش کار میکنه.
سیستم عاملش سیمبین هست اما از سیمبین نوکیا خوشکلتره.منوهاش قشنگتره.
سرعتش بالاست به خاطر سی پی یو قوی که داره.720 مگاهرتز( قوترین سی پی یو بین گوشیهای سیمبین حتی از ان8 قویتره)
گالری اگه پر پر هم باشه در یک چشم به هم زدن کاملالود میکنه.
محدودیت ذخیره پیام هم نداره چون سیمبین هست. حتی این مشکل در گوشیهای جدید جاوای سونی هم حل شده.
حتی دلیوری پیامش هم مثل گوشیهای نوکیا شده.
این گوشی واقعا آپدیت هست.حتی دیگه از فست پورت سونی هم استفاده نمیشه و با مینی یو اس بی شارژ میشه. و...
کلا گوشی بدون عیبی هست. صداش ضعیفه در حد کا970 یا دبلیو910
اصلا باورت نمیشه گوشی به این جمع و جوری این همه امکانات داشته باشه و همچین سخت افزاری قدرتمندی داشتهباشه.
------------
ببین این گوشی به صرفه هستش.غیرممکنه توی این رنج چیزی پیدا کنی که از این بهتر باشه.
درسته آندروئید منوهاش قشنگتره و... اما قیمتشون بالاست.
توی سیمبین شما اصلا مشکل برنامه ندارید در ثانی اکثر (90 درصد) کسانی که گوشیهای سیمبین دارند هیچوقت از امکاناتش استفاده نمیکنند و اگر هم برنامه نصب کنند همون جاواها رو نصب میکنن.
Last edited by zimka_14162; 15-03-2011 at 23:56.
فارسیش چی خوبه...همین ویوازو میگم.....مارکت داره؟؟؟مثل آندروید؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)