تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: کسی میدونه چطور میشه میزان حجم دانلودی راا ز دید isp مخفی نگه داشت؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

شما راهی برای کلاه گذاشتن سر مخابرات و اپراتور تلفنت پیدا کن، راهی برای این ما پیدا خواهیم کرد
    دوست عزیز پرسشی مطرح شده اگر اطلاع خاصی دارید مطرح کنید در غیر اینصورت افاضه فضل نکنید ایران دارای گرانترین و کم کیفیتترین کندترین اینترنت (در جهان که هیچ) در سطح خاورمیانه دارد حتی از افغانستان!!!!
    بنظر من اگه کسی داره سر کسی کلاه میزاره امثال ما قربانی هستیم

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همه حرفتون قبول بجز قسمت آخر! توی کل اروپا شما محدودیت حجمی داری ولی در حدی که اصلاً بیش از اون نیاز هم نخواهی داشت که دانلود کنی! البته کشورهایی هم مستثنا هستند که حجم دانلودی براشون معضله مثل بلژیک که مافیای مخابراتیه و شما برای سرعت 30 مگابیت، 80 گیگ حجم دانلود خواهی داشت (اونم برغم شکایات و پیگیری‌های مکرر مایکروسافت تا بتونه کنسول‌های XBOX رو بفروشه وگرنه پیش از این حجمی بمراتب خیلی پایینتر از این میدادن) در صورتیکه مخابرات ایران، برای سرعت 2 مگابیتش 64 گیگ حجم دانلودی به یوزر ارایه میده.

در مورد تلفن که بحثش جداست، شما با چند ده یورو میتونی یک سال از تلفن به سرتاسر اروپا بصورت رایگان استفاده کنی و توی آمریکا که اصلاً نیازی نیست شما پولی پرداخت کنی. کافیه یکی از مسنجرهارو دانلود کنی و به سرتاسر آمریکا و کانادا بصورت کاملاً رایگان تماس بگیری.
    سلام والا من عموم المانه! پسرداییم هم حدود 9 ماهه رفته دانمارک!! نامحدود نامحدود
    اینم ایدیش:
    tasly4t
    اینم بگم مردم تویه اتوبوس و مترو و...
    از اینترنت رایگان بهره میبرند!!
    کافی نت ها هم ساعت اولش مجانیه
    عزیز دل من براشون عادیه!!! و نمیخوان مثله ما با 1000 دوزو کلک سر isp و.. کلاه بزارن!
    میتونی خودت سایت های isp رو مطالعه کنی
    Last edited by wordship; 15-03-2011 at 00:17.

3. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بعنوان مثال وقتی میخواید یک ویندوز با حجم تقریبی 3 گیگ از میدیا فایر دانلود کنید برای تک تک پارتها از گزینه بعدا دانلود شود idm استفاده کنید سپس تو بخش زمانبندی دانلود تنظیمات دلخواه را اعمال کنید و گزینه اغاز صف را بزنید حجمی که از اعتبارتان کاسته میشه تقریبا نصف مقدار واقعی من چندیان بار ازمایش کردم و جواب داد ضمنا استفاده از نرم افزار c-p-r-o-x-y هنگام دانلود نه لود صفحات همین اتفاق رخ می دهد
    من خودم سه ساله دارم از همین روش برای دالنود فایل هام استفاده می کنم یه بایت هم کمتر برام حساب نکرده
    اشتباه می کنی عزیز

5. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من نمیدونم شما چه فکری میکنید!
    وقتی ما که کلاینت isp حساب میشیم به امنیت کامپیوترمون این همه اهمیت میدیم و کلی نرم افزار امنیتی و ...
    نصب میکنیم که خدای نکرده -- نشیم! دیگه حساب isp ها رو بکنید!!

7. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من خودم سه ساله دارم از همین روش برای دالنود فایل هام استفاده می کنم یه بایت هم کمتر برام حساب نکرده
    اشتباه می کنی عزیز
    تمام isp از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری یکسان نیستند این امکان هم هست ولی شخصا از چند نفر شنیدم که نرم افزارهایی که صفحات وب و محتوا را فشرده می کنند برای محاسبه حجم دانلودی توسط isp مشکل ایجاد میکنند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز پرسشی مطرح شده اگر اطلاع خاصی دارید مطرح کنید در غیر اینصورت افاضه فضل نکنید ایران دارای گرانترین و کم کیفیتترین کندترین اینترنت (در جهان که هیچ) در سطح خاورمیانه دارد حتی از افغانستان!!!!
    بنظر من اگه کسی داره سر کسی کلاه میزاره امثال ما قربانی هستیم
    دوست عزیز چرا عصبی میشی؟ حرف من کجاش غیر منطقیه؟ شما چیز غیرمنطقی میخوای و جوابی که کاملاً منطقی بهتون داده شده رو بی‌اطلاعی میخونی؟ واقعاً که!!!!

دوست عزیز اپراتور مخابرات و ISPها از سیستم مشابهی استفاده میکنند و توی هردو مورد کنتور شما دست خودتون نیست و برای دسترسی به چنین موردی شما باید هکینگ بلد باشی و بتونی از سیستم امنیتی عبور کنی. اونوقت تنظیمات مورد نظر رو انجام بدی که بازم اگه اکانتتون بررسی بشه مشخص میشه این مورد

دوستانی دارم که چندتا ISP رو -- کردن و دانلودشون رو نامحدود ولی اگه روزی ISP چک کنه، دمار از روزگارشون در میاره!

سلام والا من عموم المانه! پسرداییم هم حدود 9 ماهه رفته دانمارک!! نامحدود نامحدود
    اینم ایدیش:
    tasly4t
    اینم بگم مردم تویه اتوبوس و مترو و...
    از اینترنت رایگان بهره میبرند!!
    کافی نت ها هم ساعت اولش مجانیه
    عزیز دل من براشون عادیه!!! و نمیخوان مثله ما با 1000 دوزو کلک سر isp و.. کلاه بزارن!
    میتونی خودت سایت های isp رو مطالعه کنی
    میشه بفرمایید کی بیش از 1 ساعت از کافی‌نت استفاده میکنه؟ اونوقت کافی‌نت‌ها هزینه‌شونو چطور میتونن تکمیل کنند؟
    در مورد اینترنت رایگانن هم باید عرض کنم که وایرلس در حد 256 تا 1 مگ بسته به کشورهای مختلف رایگان و از سمت شهرداری ارایه میشه. ADSL و Cable و Fiber هیچ‌کجا رایگان نیست! در مورد نامحدود بودن هم اگه باشه قیمتش بمراتب از حجمی بالاتره! من تابحال نامحدود نه از کسی شنیدم و نه هم تابحال دیدم با قیمت‌هایی که بخوایم اونارو پایین در نظر بگیریم! (قیمت پایین رو باید بر اساس قیمت اینترنت توی اون کشور در نظر گرفت).

10. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

(((((دوست عزیز چرا عصبی میشی؟ حرف من کجاش غیر منطقیه؟ شما چیز غیرمنطقی میخوای و جوابی که کاملاً منطقی بهتون داده شده رو بی‌اطلاعی میخونی؟ واقعاً که!!!!

دوست عزیز اپراتور مخابرات و ISPها از سیستم مشابهی استفاده میکنند و توی هردو مورد کنتور شما دست خودتون نیست و برای دسترسی به چنین موردی شما باید هکینگ بلد باشی و بتونی از سیستم امنیتی عبور کنی. اونوقت تنظیمات مورد نظر رو انجام بدی که بازم اگه اکانتتون بررسی بشه مشخص میشه این مورد

دوستانی دارم که چندتا ISP رو -- کردن و دانلودشون رو نامحدود ولی اگه روزی ISP چک کنه، دمار از روزگارشون در میاره!
    ))))

نه دوست عزیز عصبی نشدم ولی فکر نمی کنم سوالم غیر منطقی باشه بهر حال من خودم اطلاع چندانی نداشتم بهمین خاطر بود سوال کرد
    بهر هر حال ممنون

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بفرمایید کی بیش از 1 ساعت از کافی‌نت استفاده میکنه؟ اونوقت کافی‌نت‌ها هزینه‌شونو چطور میتونن تکمیل کنند؟
    اصلا قبول ندارم . شما کافی نت اینجا رو با کشورهای دیگه مقایسه نکن . آره تو ایران آدم بیشتر از نیم ساعت تو اکثر کافی نت ها میشینه اعصابش خورد میشه ولی اکثر کشورها اینجوری نیست .
    در کل تو بیشتر کشورها اینترنت معضل نیست مثل ما . خیلی باهاش طبیعی برخورد میکنند و خیلی هم امتیازهای ویژه ای میدن به مردم همونطور که دوستمون هم اشاره کردند .
    من هم از خیلی از دوستان و فامیلها که اونور بودن داستانهای مشابه ای همانطور که دوستمون wordship جان گفتند شنیدم .
    Last edited by h_starboy; 15-03-2011 at 15:24.

13. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من یه راهی بلدم
    بهم پی ام بدید میگم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا قبول ندارم . شما کافی نت اینجا رو با کشورهای دیگه مقایسه نکن . آره تو ایران آدم بیشتر از نیم ساعت تو اکثر کافی نت ها میشینه اعصابش خورد میشه ولی اکثر کشورها اینجوری نیست .
    در کل تو بیشتر کشورها اینترنت معضل نیست مثل ما . خیلی باهاش طبیعی برخورد میکنند و خیلی هم امتیازهای ویژه ای میدن به مردم همونطور که دوستمون هم اشاره کردند .
    من هم از خیلی از دوستان و فامیلها که اونور بودن داستانهای مشابه ای همانطور که دوستمون wordship جان گفتند شنیدم .
    دوست عزیز چرا عصبی میشی؟ حرف من کجاش غیر منطقیه؟ شما چیز غیرمنطقی میخوای و جوابی که کاملاً منطقی بهتون داده شده رو بی‌اطلاعی میخونی؟ واقعاً که!!!!

در مورد اینترنت رایگانن هم باید عرض کنم که وایرلس در حد 256 تا 1 مگ بسته به کشورهای مختلف رایگان و از سمت شهرداری ارایه میشه. ADSL و Cable و Fiber هیچ‌کجا رایگان نیست! در مورد نامحدود بودن هم اگه باشه قیمتش بمراتب از حجمی بالاتره! من تابحال نامحدود نه از کسی شنیدم و نه هم تابحال دیدم با قیمت‌هایی که بخوایم اونارو پایین در نظر بگیریم! (قیمت پایین رو باید بر اساس قیمت اینترنت توی اون کشور در نظر گرفت).
    سلام
    دوست عزیز چرا دقت نمیکنی ؟ و متوجه نمیشی؟
    من گفتم یک ساعت رایگانه نه اینکه شما 1 ساعت از کافی نت استفاده کنی بعد بری بیرون بازم بیای یک ساعت دیگه!!
    عزیز اینترنت پر سرعت ندیدی به عمرت از طرز تفکرت مشخصه ..>مشخص که چه عرض کنم داد میزنه!!
    شما دسترسی به سرعت دلخواهتون رو ندارید!! و فکر میکنید که کسی هم نداره!
    مثلا سایت اسکیدرو کرک! شاید دو روزی سه تا بازی اپلود میکنه ! توی هات فایل و فایل سونیک! هر بازی میانگین 4 گیگ هم که باشه میدونی چقدر میشه؟ یه بار دانلود و دو سه بار اپلود! فکز میکنی با اینترنت محدود میشه؟
    فکر کردی اسکیدرو که اوایل که assassins creed 2 اومده بود و سایتش رو هـک کرده بود ddos کرده بود؟ خیر!!
    اینا همش اینترنت نامحدود میخواد!!
    بازم بیا با دلایل غیر منطقی پست من رو نقل قول کن
    !!!!
    Last edited by wordship; 15-03-2011 at 15:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •