دوستان همه چیزهای گفتنی رو گفتند ولی بین این دوتا ماشین اصلا توی خرید v8 شک نکن
دوستان همه چیزهای گفتنی رو گفتند ولی بین این دوتا ماشین اصلا توی خرید v8 شک نکن
در كل نظر دوستان تاييد ميشه.وي 8 از هر نظر بهتره(از نظر من وي9 از وي8 هم بهتره).فقط ميمونه شكل ظاهري ماشين كه اون يك امر سليقه اي هستش.
اقا این پدر ما هم بد جور گیر داره روی این 2 تا.
ما خانواده 4 نفره هستیم که پدرم زیاد با ماشین کار می کنه یعنی کمی بیشتر از متوسط و اینکه می خواستم ef7 بگیره چون میگفتند با گاز خیلی خوب کار می کنه اما بعدا بع دلایلی پشیمون شد.
حلا برای ما کدوم خوبه ؟؟
مسافرت تقریبا سالی 3 بار میریم و کلا پدرم زیاد با ماشین کار می کنه یعنی شاید در ماه حداقل 1 بار تهران بیاد که بعضی مواقع هر 2 هفته 3 بار هم میشه .
پدرم قصط خرید 206 تیپ 5 داشت ولی چون رنگی ک سفارش داد نداشتند پشیمون شد و الان رفته تو نخ سمند lx دوگانه.
بین این دو سمند بهتره ولی میتونی سراغ پارس ای ال ایکس هم بری اگه بودجت میرسه !!!
پارس خوبه ولی پدرم میگه اگه بخوام 2 تومان هم بیشتر بدم با 2 تومان چی نثیبم میشه ؟؟
جز اینکه ظاهر ماشین یکم فرق می کنه که از همه نظر باز شبیه همون سمنده. تازه با 2 تومان چندین بار میتونه بره بنزین بزنه { پس نمیصرفه ادم بره پارس بخره }البته بازم کاره بابام معلوم نیست
هر کی از ماشینش تعریف می کنه و این ادم رو بیشتر گیج میکنه.
دوستان لطفا هر نظری که میدن با دلیل و مدرک باشه لطفا تا من مجبور به پاک کردن پست هاشون نشم!!
حق با شماست!هر کی از ماشینش تعریف می کنه و این ادم رو بیشتر گیج میکنه
شما هرکس که با دلیل کافی پیشنهاد نداد حتما علتش رو ازش بپرسید تا کامل توضیح بده!
V8 SD و تندر فول بین ماشین های زیر 20 میلیون تومان ارزششون در برابر پولشون از بقیه بیشتره!
من پیشنهادم اینه که اگه فضای تنگ 206 اذیتتون نمیکنه حتما SD رو انتخاب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)