تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 78

نام تاپيک: یه سیستم گیم میخوام تا سقف 1.200

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هم اگر کاربرد اولتون گیم هست ، سیستم رو بر مبنای اینتل ببندین و اگر میتونین صبر کنین تا بعد از عید.

6870 مصرفش حدود 160 واته که دو تاش کمتر از 330 وات مصرفشونه ....
    6870 فکر میکنم تو حلت لود کامل 175 تا مصرفشه.

و سیستمی که بر مبنای AMD گفته شده پاور 785B یا 885B گرین براش انتخاب بهتریه. پاور در اینجور سیستما کلا باید حدودا 100 وات بیشتر از نیاز و آینده نگر انتخاب بشه.

2. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

6870 مصرفش حدود 160 واته که دو تاش کمتر از 330 وات مصرفشونه ....
    cpu هم حدود 140 وات مصرفشه که با گرافیکها جمعا حدود 470-80 وات مصرفشونه و پاور 685 گرین روی شاخه 12 ولت 600 وات خروجی میده !
    خودم 6 ماه دو تا 5850 رو با 585 کراس کرده بودم و مشکلی نبود!
    توجه داشته باشید که برای 2X6870 برای بر طرف کردن محدودیت از سوی CPU (که بازم به طور کامل برطرف نمیشه) باید اونو آورکلاک کنن که همون طور که میدونید CPU 6 Core آور شده مصرف خیلی بالایی داره...

در ضمن پاور که نباید از حداکثر توانش استفاده بشه...

اینتل برای گیم بهتره!! لطفا دلیلش رو هم بگید !!!
    در Review ها میتونید مشاهده کنید که CPU های AMD ضعیف ترن.

دلیل اصلیش هم اینه که گیم ها اکثرا از نهایتا 3تا 4 هسته استفاده میکنن و برای همین CPU 6 Core اون طور که باید فریم نمیده.

البته 4Core های AMD هم در مقابل اکثر 4Core های Intel حرفی برای گفتن ندارن...

(در ضمن دقت داشته باشید که سیستم خودم AMD هست و ایا رو بدون طرفداری از برند خاصی گفتم)

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من برای دو تا 6870 یدونه x4 645 هم کافیه چه برسه به 1090!
    اگر قانع نمیشی بگو تا با پیغام خصوصی برات روشنش کنم و تاپیک منحرف نشه .....!
    خرید یک x6 اینده نگریه و نباید فقط به گیمهای الان توجه کرد که حتی یک دو هسته ای هم براشون کافیه ....!

این حرفتون هم جالبه ..... شاید چهار هسته ای های اینتل بهتر عمل کنن اما اگه یکم به قیمتهاشون توجه کنید میبینید که ارزش خرید کمتری نسبت به amd دارن....
    مثلا x4 645 قیمتش حدود 125 تومن هست ... حالا شما یک رقیب از اینتل تو همین رنج قیمت بگو که توان مقابله داشته باشه....
    اینتل چهار هسته ای زیر 200 تومن نداره هر چند تو این رنج هم رقبای سرسختی داره .....
    بهتر که محصولات مقایسه بشن تا بگیم اینتل بهتره یا amd .....(برای مقایسه هم باید تمام جوانب در نظر گرفته بشه)

6. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

واقعا جالبه... این که یک Athlon II X4 برای 2X6870 محدودیت ایجاد نمیکنه!!! شاید در عنوان هایی مثل Aliens vs Perdator که اصلا به CPU کاری ندارن... ولی در بقیه ی گیم ها محدودیت شدید ایجاد میشه!!!

چرا پیام خصوصی؟! شاید بحث ما برای صاحب تاپیک و شاید کاربران دیگه مفید واقع بشه...

این حرفتون هم جالبه ..... شاید چهار هسته ای های اینتل بهتر عمل کنن اما اگه یکم به قیمتهاشون توجه کنید میبینید که ارزش خرید کمتری نسبت به amd دارن....
    مثلا x4 645 قیمتش حدود 125 تومن هست ... حالا شما یک رقیب از اینتل تو همین رنج قیمت بگو که توان مقابله داشته باشه....
    اینتل چهار هسته ای زیر 200 تومن نداره هر چند تو این رنج هم رقبای سرسختی داره .....
    بهتر که محصولات مقایسه بشن تا بگیم اینتل بهتره یا amd .....(برای مقایسه هم باید تمام جوانب در نظر گرفته بشه)
    من حرفی از قیمت نزدم...

ولی مثلا I5 750 رو با Phenom II X4 965 مقایسه کنید تفاوتشون رو متوجه میشید...

از نظر قیمت: Phenom II X4 955 نسبت به قیمتش عالیه و به نظرم بهترین CPU Phenom II X4 نسبت به قیمتش هست...

8. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا جالبه... این که یک Athlon II X4 برای 2X6870 محدودیت ایجاد نمیکنه!!! شاید در عنوان هایی مثل Aliens vs Perdator که اصلا به CPU کاری ندارن... ولی در بقیه ی گیم ها محدودیت شدید ایجاد میشه!!!

چرا پیام خصوصی؟! شاید بحث ما برای صاحب تاپیک و شاید کاربران دیگه مفید واقع بشه...

من حرفی از قیمت نزدم...

از نظر قیمت: Phenom II X4 955 نسبت به قیمتش عالیه و به نظرم بهترین CPU Phenom II X4 نسبت به قیمتش هست...
    برای گیم اولویت با gpu هست و در بهترین حالت 30-35 درصد cpu تو گیم تاثیر داشته باشه .....
    مثلا cpu قبلی من x4 620 بود که تا 3.3 اور شده بود و در کنار دو تا 5850 هیچ گونه محدودیتی ایجاد نمیکرد و تنها گیمی که کمتر از 60 فریم گرفت gta iv بود که این بازی کلا باگ هست...!(حتی کریسیس 2 هم بالای 60 فریم میداد هر چند تحت دایرکس 9 اجرا میشد)...
    این موضوع برای من ثابت شده هست هر چند قبولش برای شما سخته که مشکل شماست و من بهتون حق میدم...!

من حرفی از قیمت نزدم...

من دقیقا منظورم همین p/p بود که کلا cpu های amd کارایی به قیمت بهتری نسبت به اینتل دارن که برای مقایسه مهمترین فاکتوره ....
    حالا اگر بحث قیمت نباشه و فقط قدرت مد نظر باشه حق با شماست ..(اون موقع x6 990 اینتل کمیاب میشه هر چند الان فقط جاش تو ویترینه!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خرید یک x6 اینده نگریه و نباید فقط به گیمهای الان توجه کرد که حتی یک دو هسته ای هم براشون کافیه ....!

جالب اینجاست شما فکر آیندرو میکنین همین 4 هسته ای برای بازیهای امروزی و چند سال آینده کفایت میکنه الان فقط چهار هسته ای با فرکانس بالا مهمه .دو سال بعد بازیها اگه 6 هسته ای بشن تا اون موقع cpu های قدرتمند میان.باید فکر الان و یکی دو سال آینده بود

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

lمن شدیدا نعی میکنم core i5 2500K رو با h67
    بهتره 2400 رو با h67 ترکیب کنیم.
    دلیلشم قیمت کاذب 2500 و مادربرد p67 هست و عدم تفاوت محسوس در کارایی

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

ممنون دوستان عزیزم
    اگه کسی واسه خرید جاییرو سراغ داره لطفا بگه خیلی وقت نمونده تا عید اخه میخوام تو عید بزنم تو کار گیم در حد خود زنی.
    از لیون کامپیوتر بخام بگیرم به نظرتون چطوره؟ قیمتاش که از بازار مثل اینکه بهتره نمیدونم چیکار کنم قاطی کردم
    این مادربورد چطوره MSI P67A-C45 ؟
    احتمالا سندی بریج ببندم خیلی زیاده ساتا ماتا هم زیاد استفاده نمیکنم یه دونه HARD به ODD
    خوب همین دیگه زیاد شد سوالام
    خیلی ممنون دوستان گلم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

lمن شدیدا نعی میکنم core i5 2500K رو با h67
    بهتره 2400 رو با h67 ترکیب کنیم.
    دلیلشم قیمت کاذب 2500 و مادربرد p67 هست و عدم تفاوت محسوس در کارایی
    h67 رو من با i5 2005 امتحان کردم با p67 یه فریم هم تو بازیها فرق نمیکرد.
    در ضمن اورکلاک هم کردم خیلی خوب جواب داد.من که فرقی ندیدم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جالب اینجاست شما فکر آیندرو میکنین همین 4 هسته ای برای بازیهای امروزی و چند سال آینده کفایت میکنه الان فقط چهار هسته ای با فرکانس بالا مهمه .دو سال بعد بازیها اگه 6 هسته ای بشن تا اون موقع cpu های قدرتمند میان.باید فکر الان و یکی دو سال آینده بود
    امروزی بله اما اینده هیچی معلوم نیست ....!
    در ضمن x6 ها کار همین x4 رو انجام میدن و وقتی که با یکم هزینه بیشتر میشه تهیه شون کرد چرا این کارو نکنیم....!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •