بله cpu همون که توی امضامه.
راستی توی ران کردن بازیها که مشکلی پیش نمیاره؟آخه من زیاد شنیدم که 64 بیت نسبت به 32 بیت سریعتره
بله cpu همون که توی امضامه.
راستی توی ران کردن بازیها که مشکلی پیش نمیاره؟آخه من زیاد شنیدم که 64 بیت نسبت به 32 بیت سریعتره
منم زیاد شنیدم که مشکل داره . ولی در مورد بازیهای جدید صدق نمیکنه .
شما تو اکثر بنچمارکهایی (تست سرعت فریم در مورد بازی) که سایتهای معتبر با سیستمهای قوی انجام میدن دقت کنی ، میبینی تو سیستم تستشون از ویندوز 64 بیتی استفاده میکنن .
ببین دوست عزیز من تست نکردم . ولی اگر درایورها رو درست نصب کنی میدونم تو بازیهای 3 ، 4 سال اخیر به بعد به مشکلی برنمیخوری . ولی ممکنه مثلا یه بازی قدیمی مثل مثلا prince of persia 1 یا مثلا gta3 رو تو نصبش به مشکل بربخوری .
Last edited by imanpod; 12-03-2011 at 23:59.
آره واسه همین گفتم اونها چجوریه که از 64 بیت استفاده میکنن.حالا نصب میکنم ببینم در سرعت ویندوز و بازیها تاثیری داره یا نه.نرم افزارهارو هم نیگا میکنم اکثرا 64 بیت هم وجود داره.
من تو ضمیمه کلیک روزنامه ی جام جم 192 خونده بودم . اینجا هم همین رو نوشته یعنی پشتیبانی فیزیکی از 2 تا 192 گیگ . عکس پایین رو ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by imanpod; 13-03-2011 at 02:05.
عجب پس باید بگم کتاب رو اصلاح کنن ! عجیبه !
نه عجیب که نیست ، تو ویندوز ویستا 128 گیگ ساپورت میشد . همونطور که میدونی 64 بیت ذاتا میتونه خیلی بیشتر از این حرفها رو ساپورت کنه ولی خوب فعلا نیازی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)