سلام به عکاسان فروم
قبلا مد نظرم HX1بود ولی نخریدمش هنوز با بودجه نهایتا600 تومن چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟
چیزایی که خودم پیدا کردم:
Canon PowerShot SX30 IS
Canon PowerShot G12
Fujifilm FinePix HS10
Panasonic Lumix DMC FZ-100
و در نهایت HX1
سلام به عکاسان فروم
قبلا مد نظرم HX1بود ولی نخریدمش هنوز با بودجه نهایتا600 تومن چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟
چیزایی که خودم پیدا کردم:
Canon PowerShot SX30 IS
Canon PowerShot G12
Fujifilm FinePix HS10
Panasonic Lumix DMC FZ-100
و در نهایت HX1
Last edited by excessive; 26-03-2011 at 14:57.
همیشه دوستان جندین دوربین رو با هم مقایسه می کنن که کاربرد متفاوتی دارند:
اگر دوربین نیمه حرفه ای با بالاترین کیفیت عکس مد نظرتون هست Panasonic LX5 , Canon G12 بهترین انتخاب هست.
اگر دوربین با زوم بالا ولی با کیفیت عکس کمتر می خواین به نظر من Panasonic FZ45 , Canon SX30 بهترین انتخاب هست.
اگر زوم بالا با کیفیت عکس باز هم پایین تر ولی فیلم برداری بهتر می خواین Panasonic FZ100 انتخاب خوبی است.
سلام به همه اساتید:
من می خواهم یک دوربین عکاسی بخرم , بعد ار کلی گشت و گذار تو اینترنت به Canon PowerShot SX30 IS و
Canon PowerShot G12 رسیدم , به نظر شما اساتید کدام بهتره ؟ و همچنین آیا به درد عکاسی آتلیه می خورد یا نه ؟
سلام؛ من خودم SX30 دارم و ازش خیلی راضیم، خود من هم مثل شما توی انتخاب بین این 2تا مونده بودم و نهایتا به SX30 رسیدم ، چون به شما محدوده دیافراگم بیشتر و زوم خیلی خوب برای شکار سوژه های دور یا سوژه هایی که نمیشه بهشون نزدیک شد (مثلا حیوانات) رو میده، حالت ماکرو 0 سانتی متری اون هم بی نظیره، jتوی سایتهایی مثل دیجی کالا(digikala) هم میتونی مقایسه اونهارو ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Fox; 27-03-2011 at 11:08.
سلام
شما برای آتلیه بهتره یه 450D یا 1000D بخرید
D3100 و D1100 هم هست که کمی گرون تره
سلام.
ممكنه Nicon P7000 را هم با اين دوربينها مقايسه كنيد؟
ضمن تشکر از شما قیمت این مدل هایی که فرمودین چقدر هست ؟
کلا ی دوربین برای عکاسی آتلیه می خواهم پیشنهاد شما چیست؟
Last edited by tanhae1; 30-03-2011 at 21:05.
با تشكر از همه دوستان
من بعد از كلي بررسي به اين نتيجه رسيدم كه يكي از دوربينهاي زير را بگيرم :
Canon G12
Panasonic LX5
و با توجه به قيمت هر دو دوربين كه خيلي نزديك به هم هستند فقط مونده نظر نهائي كارشناسان كه لطفا بفرمائيد كدوم را بگيرم؟؟
كساني كه تجربه عكاسي با هر دو را دارند لطفا راهنمائي كنن
با تشكر فراوان
دوست عزیز اگر دوربین سبکتر و جمع و جور تر می خواین LX5 و در غیر این صورت G12 از تاپیک زیر هم استفاده کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دوست دارید فیلم هم بگیرید و دوربین بروزی داشته باشید
بهتره D3100 یا D1100 فکر کنید ، قیمت روز رو من نمیدونم اما نباید بالای 700 باشند با یه لنز 55-18
خودتون گفتید که "با توجه به قيمت هر دو دوربين كه خيلي نزديك به هم هستند " من توصیه میکنم برید بازار و هردو رو دست بگیرید و ببنید با کدوم راحتید (حال میکنید) بعد انتخاب کنید هردو ارزش بالای دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)