یهنی اگه فایل هارو بریزم تو اون فایل بازیکن کاور می گیره ؟
یهنی اگه فایل هارو بریزم تو اون فایل بازیکن کاور می گیره ؟
می تونی دقیق بگی سوالم اینه که اگه این کارو رو کردم می تونم کاور بگیرم اخه می دونید این فایل دو تا پوشه داه ؟ یکی classes و اون یکی config در حالی که ما تو اون پوشه فقط یه دونه پوشه ساختیم به نام کلاس ولی کانفیگ نساختیم .
تو پست اولي يك كد به نام power بود هر كار كردم نشد كه نشد اون مقاله اقاي نينجا گزاشته بودم خوندم من كد ها را وارد مي كنم در هنگام ورود هم كد كلاس من را مي نويسه ولي كجاي اديتور برم تا فعال بشه تورو خدا كمك كنيد.
کد چی هست؟ من کدی به اسم پاور نمیبینم ...تو پست اولي يك كد به نام power بود هر كار كردم نشد كه نشد اون مقاله اقاي نينجا گزاشته بودم خوندم من كد ها را وارد مي كنم در هنگام ورود هم كد كلاس من را مي نويسه ولي كجاي اديتور برم تا فعال بشه تورو خدا كمك كنيد.
کد cover ببخشید .
خب این که کاری نداره ...
اول برو development\src و توی اون یه وشه به اسم Power بساز و توی این پوشه یه پوشه به اسم Classes بساز ...
حالا تمام کدایی که مربوط به کاور هست و دانلود کردی رو بریز توی این پوشه ...(یعنی الان کد هات باس توی آدرس development\src\Power\Classes باشن) ...
حالا باید فایلای ini که دانلود کردی رو بریزی تو پوشه ی udkGame\Config ... وقتی پیام داد move and replace رو انتخاب کن تا این فایلا با فایلای اصلی جایگزین بشن .
حالا انجین رو باز کن و کدا رو کامپایل کن و توی انجین تو قسمت game type for PIE اسم powergame یه یه همچین چیزی رو میبینی ... اونو انتخاب کن و رسیدی به یه مانع دکمه ی Q رو بزن تا کاور بگیره ...
خودم همین الان دوباره تستش کردم کار میکنه ...
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
راستی توی پوشه power باید فایلای .uc باشن و فایلای ini باید توی پوشه ی config ریخته بشن ...
سلام
لطفا ادامه ی کدها و کلاس ها رو بذار خیلی خوب بود
ببخشید پس چرا لینک دانلود شما خرابه ؟
تو رو خدا درستش کنیدبه اید کد ها نیاز دارم . مرسی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)