امین جان بسیار زیبا شده نورپردازیش یه پله بالاتر از فوقالعادش موفق باشی بهت تبریک می گم
امین جان بسیار زیبا شده نورپردازیش یه پله بالاتر از فوقالعادش موفق باشی بهت تبریک می گم
به احترام انتقاد سازنده و همه دوستانی که موافق من هستند و یا احتمالاً مخالف، بخش ناچیز انتقادی نظرم را حذف کردم و تنها به سپاس و ستایش از کار فنی-هنری دوستان بسنده میکنم! منِ سرپاتقصیر همین جوری اشتباه ازم میریزد... ولی چه کنم شور و دغدغه دوستاری-پاسداری زبان مادری گاهی مرا دچار اشتباه املایی/انشایی/انتقادی میکند! و بداهه-آنلایننویسی هم افزون بر علت!
پس از تجربه و بازخورد ناخوشایند در آغاز گفتمان درستنویسی و... که در برابر برخی دوستان کاربر پی۳۰ورد داشتم تصمیم گرفتم هرگز مستقیم از کسی در این تالار و انجمنهای گفتوگو انتقاد نکنم...
ضمن پوزش از همه دوستان کاربر، بخشهای انتقادی مربوط به اشتباهِ کاربردی و نه معنایی من را در این گفتمان دوستان پاک فرمایند... چرا که کار من با تمام ضعفها و انتقادبرانگیزیش بزرگتر و مهمتر از این است که با چنین بحثهای خارج از موضوع، لوس شود!
چرا عزیز موشن بلور هم داشت منتها تقریبا کل جزییات رو از بین برد برای همین توی کامپوزیت ورش داشتیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)