لطفا کمی دقت کنید تا من مجبور نشم برای هر نکته چند بار توضیح بدم.
در تکمیل پست های قبلی اضافه کنم که دانشمندان بزرگی بوده و هستند که به خدا اعتقاد ندارند و در واقع خداناباور (Atheist) هستند.
برای اطلاع بیشتر میتوانید لیست بلندی از دانشمندان، هنرمندان، سیاستمداران، نویسندگان، بازیگران ، فیلسوفان بی خدا رو در این لینک ببینید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و لیست دانشمندان Atheist در اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که شاید این نام ها برای بیشتر دوستان شناخته شده تر باشد:
Stephen Hawking
Thomas Edison
Sigmund Freud
Carl Sagan
Alan Turing
Steve Wozniak
البته این لیست ها فقط به کسانی محدود میشه که بیخدایی آنها علنی شده و به گروه بزرگتری که اعتقادشون رو علنی نکردن کاری نداره. چون فرق مهم دانشمندان با روحانیون مذهبی اینه که نمیخوان از این راه برای خودشون قدرت و ثروت و ... جمع کنند، پس کاری هم به تبلیغ بیخدایی یا انکار خدا با کمک علم خودشون ندارند.
اقای هاوکینگ هم خدا رو نفی نکرده.فقط می گه بیگبنگ خود به خودی و به طور ناگزیر از بر هم کنش نیروها و قوانین فیزیک بوجود اومده.خب این درست.ولی قبل بیگ بنگ چی؟خود این نیروها و قوانین که موجب بیگ بنگ شدن از کجا اومدن؟
تناقض سوالهای شما اینجاست که حاظر نیستید این پرسش ها رو در مورد خدایی که به اون اعتقاد دارید تکرار کنید.
یه تئوری می گه بیگ بنگ از برخورد دو ابر جهان موازی بوجود میاد.خب اینها خودشون از کجا اومدن؟(منطور از ابر جهان دنیایی مثل ما نیست)همین تئوری می گه میلیاردها جهان موازی هر لحظه با هم برخورد می کنن و بیگ بنگ جدیدی بوجود میارن.البته ثابت نشده.
تئوری بیگ بنگ یا جهان های موازی هر دو از تلاش دانشمندان بدست آمده و هیچ ربطی هم به خدا یا خدایان نداره.
قبلا هم گفتم آویزان کردن اعتقادات به علم سو استفاده است.
کلا هاوکینگ دوست داره صدای مذهبیون رو در بیاره که از این خصوصیتش خوشم میاد!همیشه اونا رو می جزونه!
اتفاقا هاوکینگ رابطه خوبی با کلیسا داشته و با پاپ هم دیدار کرده، پس اگر حرفی میزنه برای اون دلیل داره نه اینکه بخواد کسی رو اذیت کنه (بچه که نیست).
پس مطمئن باشید علم حاضر خیلی عقب تر از اونیه که بخواد ثابت کنه خدایی در کار نیست
اول اینکه هدف علم اینی نیست که شما فکر میکنی،
و دوم اینکه خدایی که وجودش اثبات نشده نیازی به انکارش نیست.