امروز تو بازار مادربرد پیشنهاد شده شما رو دیدم. نکته جالبش این بود که 4تا پورت sata3 داشت و 2 تا sata2.
از اونجایی که همه میگن باید از sata3 استفاده بشه فکر میکنم بتونیم 4 تا درایو وصل کنیم!! درسته؟؟
امروز تو بازار مادربرد پیشنهاد شده شما رو دیدم. نکته جالبش این بود که 4تا پورت sata3 داشت و 2 تا sata2.
از اونجایی که همه میگن باید از sata3 استفاده بشه فکر میکنم بتونیم 4 تا درایو وصل کنیم!! درسته؟؟
دوتا ساتا 6G داره یعنی ساتا سه
و چهار تا ساتا 3G داره یعنی ساتا دو
بله حتما منتظر میشم
ممنون از کمک همه دوستان!
فقط میخواستم بدونم این ساتا3 تفاوتش فقط در سرعته ؟
5970 به نظرم خارج از رده هست دست کم ارزش خرید نداره و ضمنا ....سه بعدی ساپورت نمیکنه.
چرا ؟ چون سری جدید اومده ؟
تفاوت سری 6000 با سری 5000 چیه ؟ این همه به فکر مدل و تبلیغات نباشید ، اگر سری 6000 32 نانو میشد انوقت بله سری 6000 بهتر بود ولی هر دو سری 40 نانو هستن و سری 6000 فقط به منظور مقابله با سری 500 انودیا وارد بازار شده و هیچ تفاوت فاحشی با سری قبل نداره !!!
اگر به فکر مد و پزش هستید ، بله 5970 قدیمی شده !! ولی قدرتش از 580 هم بیشتره !! که در واقع قویترین کارت گرافیک فعلی !
چرا میشه ، اتفاقا خوبشم میشهولی مگه گرافیک رو نمیشه با همون 400 تومن بشه جمع کرد؟
من بعده پنج سال میخوام یه سیستم ببندم ، میخوام حسابی چشم رو نوازش بده! یا سه بعدی برمیدارم یا یه LED 27 اینچ به 500ت ، بالاخره مانیتور به این زودیا کهنه نمیشه و همیشه هم جلو چشمه!!!! ، باید یه خوب بردارم
خوب بله شما درست میفرمایید و مانیتور خیلی طول میکشه تا کهنه بشه و به نظر منم باید یه مانیتور اساسی تهیه کنید !! وگرنه مانیتورهایی به ظاهر سه بعدی هستن که قیمتشون پایین 300 تومنه !!
البته مشکلاتی مثل Min FPS نسبت به کارت های جدید و عملکرد تسلیشن ضعیف تر رو هم مد نظر داشته باشید...چرا ؟ چون سری جدید اومده ؟
تفاوت سری 6000 با سری 5000 چیه ؟ این همه به فکر مدل و تبلیغات نباشید ، اگر سری 6000 32 نانو میشد انوقت بله سری 6000 بهتر بود ولی هر دو سری 40 نانو هستن و سری 6000 فقط به منظور مقابله با سری 500 انودیا وارد بازار شده و هیچ تفاوت فاحشی با سری قبل نداره !!!
اگر به فکر مد و پزش هستید ، بله 5970 قدیمی شده !! ولی قدرتش از 580 هم بیشتره !! که در واقع قویترین کارت گرافیک فعلی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)