9105 چطوره 2تا ساب رو میکشه؟ قیمت چنده؟
9105 چطوره 2تا ساب رو میکشه؟ قیمت چنده؟
سلامنوشته شده توسط AMIR HOSSEIN PIONEER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 230
روی 2 اهم تا جایی که میدونم 900 وات و روی 4 اهم 500 وات میده
برای 2 ساب هم میشه اصتفاده کرد ولی برق قوی فراموش نشه![]()
سلامنوشته شده توسط AMIR HOSSEIN PIONEER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سابي؟
دوتا 309d4 پایونیر--این بهتره یا d8500 پایونیر؟ متشکر
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
d8500 دوتا ساب رو میکشه؟
309 فکر کنم 400 وات داره و 4 اهم هست
میتونی 2تا شو 2 اهمی ببندی با 9105 که 900 وات میده رو 2 اهم
8500 پایونیر در حد 8105 هست یکم قوی تر
خير،8500D به كار دوتا ساب نمياد براي يدونه ساب طراحي شده.
همون 9105 مناسب هست.
سلام..بچه ها من میخوام سیستم زیرو ببندم..خوبه.؟جواب بهم میده.؟برای امپ و ساب
این پیشنهاد و دادن..اما دقیق مدلشو نفهمیدم.
Player pioneer 7150
یه جفت بلنگو Cadence ZXS710
ساب رو بهم گفت یه کنوود 1400 وات واست میبندم..امپم گفت نمیدونم اکوستیک تو اسمش داشت نفهمیدم درست. 4 کاناله بود..گفت وات های متفاوتی داره..چند واتشو ببندم..؟
گفتم بچه های اهل فن دیگه میدونن چیه..بهم جواب میده..کیفیت صدا با یه بیس خیلی نرم و با کیفیت واسم مهمه..هر کدومش که جواب نمیده بهم بگین چی بندازم..
لطفا قیمتم بهم بدین..
ممنونم بچه ها..
پخش رو به نظرم 7016 کنوود بگیر . باند بیضی کیفیتی اینفینیتی 693.9 ببند 145 تومن. ساب رو احتمالا کنوود 3012 منظورش بوده که خوبه . آمپ 4 کانال با اون مارک خوب نیست زیاد اگه میتونی هزینه کنی یه 4 کانال برای باندها بگیر که اگه بعدا اسپسکر اضافه کردی مشکل آمپ نداشته باشی. یا اگه پولت کمه یه 2 کانال بگیر فعلا و یه آمپ مونو براس ساب که خود امپ مونو که کنوود 8105 باشه 145 تومنه . آمپ 4 کانال خوب هم حداقل 160 تومن . حالا خود دانی
تشکر دوست عزیز اما من به باندام و پلیرم نمیخوام دست بزنم چون واقعا خوبن..
واسه ساب و امپ هم تا 300 تومن کنار گذاشتم..حالا اینطور بگم چه ساب و چه امپی بگیرم
تا با این پلیر و باندم مچ بشه..چیزی هم نمیخوام بعدا اضاف کنم..کیفیت صدا و بیس با کیفیت واسم مهمه..
ممنونم..![]()
کسی نیست.......................................... ...................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)