اسلحه اش نیاز نیست باشه همون محیط کلیش کافیه ...
اسلحه اش نیاز نیست باشه همون محیط کلیش کافیه ...
به نظر من اگه قراره مسابقه گرافیک ریل تایم باشه بهتره همه با دایرکت ایکس یا اوپن جل کار کنند.وگرنه متریالی که یو دی کا میسازه کجا و متریالی که یونیتی یا 3DGAMESTUDIO میسازه کجا.و به همین شکل نورپردازی یا IMAGE EFFECT ها.
به نظر من بهتره یه مسابقه برای طراحی گیم پلی بزاید تا همچی تغریبا برابر بشه.
خوب اینجا بیشتر هدف اینه که هرکس با هر موتوری یا شگردی بتونه گرافیکی تو سطح همین عکس خلق کنه . حالا باهر موتوری که فکر کنه قوی تره میتونه کار کنه ...
مصطفی جان ایده خیلی خوبیه. فقط این بیشتر راجع به مدلسازی می شه تا کار با انجین و بازی سازی. اگه مدلهاش آماده بودند و فقط قرار بود متریال دهی و نور پردازی می شد بهتر بچه ها می تونستند شرکت کنند. اکثر بچه ها برنامه نویس اند نه مدلساز.
سلام
به نظر من هرکسی با هر انجینی نمیشه . چون خداییش با این نسخه جدید udk دیگه خیلی نامردیه . معلومه یو دی کی دارا برنده میشن .
((در ضمن اگه می خواین از این حرفم اشکال بگیرین اول یه سر بیرن توی سایت یو دی کی یا تا پیک udk سایت رو نگاه کنید.))
کاملا موافقم .
به نظرمن شما چند مدل آماده در اختیار دوستان بزارید خوب حالا دوستان بایستی طوری از امکانات موتور استفاده کنند که کیفیت محیط بالا بره .
به نظر من اگه یه سری مدل اول مسابقه در اختیار شرکت کنندگان قرار بدیم (حالا حتی می تونه مدلا از سورس یه بازی دیگه باشه) و یه موضوع مشخص کنیم که هر کسی با اون مدلا و هر موتوری خواست یه بازی بهتر و نوآورانه تر تولید کنه برنده بشه بهتره.
آقا فکر خوبیه.
به نظر من نباید مدل ها داده بشه به افراد چون هر کی از انجین بهتری استفاده کنه خروجی بهتری میگیره پس باید ببینیم اگه انجین آزاد باشه ولی همه چیز باید از خود افراد باشه چی میشه.
من خودم شخصاً دارم رو یه پروژه سنگین کار میکنم و وقتی هم ندارم و باید تمومش کنم ولی سعی میکنم روی این هم کار کنم.
اگه نشد انشاالله از مسابقه شماره 2 هستم![]()
البته مدلسازی این صحنه هم خیلی سخت نیست و چیز خاصی نداره . همینکه یکی سعی کنه مثلا نورپردازی صحنه و تکستچرها و ... رو مثل همین صحنه ایجاد کنه همین باعث میشه یه سری شگردهایی یاد بگیره که طراحی محیطش رو قوی کنه . الان تقریبا میشه گفت تو تمام بازی های ایرانی طراحی صحنه خیلی ضعیفه ...
منم یه نظر دارم:
اول یه کانسپت به بچه ها بدید برای مسابقه همراهش چندتا مدل برای استفاده بدین اونایی که دوست دارن از این مدلا استفاده کنن و اونایی که دوست ندارن خودشون مدل بزنن.
اینطوری هر دو نظر سر جاش میمونه.
در ضمن اونایی که دوست دارمن هم تو مدل سازی کار میکنن و مدل سازی شونو پیشرفت میدن.
الان مهم کانسپت کاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)