تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 66

نام تاپيک: میرمهنا

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی که اصلا نمیدونه بازی یعنی چی چرا میاد بازی می سازه ؟ حالم بد شد از بس دیدم یه سری محیط بی کیفیت که اصلا هیچ دقتی روش نشده و رئال تایم میکنن و به عنوان بازی میدن بیرون . هر بازی هم که میخوان بسازن سریع یاد تاریخ درخشان کشورشون می یوفتن ( نیست که ماشالله خیلی کشور با افتخاری هستیم ! ) واسه همین همه بازیهامون باید از بزرگیمون و برتریمون بگه lol ...

بازی اگه میخواهید بسازید از شاهکار های هنری درس بگیرید که بازی یعنی چی ! چون بعید میدونم کسی حوصله داشته باشه با یه اسلحه بی کیفیت تو یه محیط بی کیفیت تر کاراکتر هایی رو بکشه که باز بی کیفیت تر از بقیه قسمت هاشه . بدون شک با یه داستان وقت تلف کن و اعصاب خوردکن ...

2. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هر بازی هم که میخوان بسازن سریع یاد تاریخ درخشان کشورشون می یوفتن ( نیست که ماشالله خیلی کشور با افتخاری هستیم ! ) واسه همین همه بازیهامون باید از بزرگیمون و برتریمون بگه lol ...
    به قول اينگليسي ها Hope less !!!

ديگه يعني شما ميگي از چشم بادومي ها كمتريم كه اومدن از جومونگ يك چيزي تو مايه هاي كوروش ساختن ...
    فكر كردي بيان بازي بسازن مثل كريسيس و انديشه ناسيوناليست رو رواج بدن خوبه ؟
    يا چطوره بازي ACII بسازن كه فرشته بيادو به اتزيو بگه تو برگزيده و پيامبري ؟
    يا Hitman بسازن كه از اون ايكسي كه با دستاش ساخته نماد شيطان و شيطان پرستي هست و انديشه ترور و تروريست رو رواج ميده بسازن ؟
    .
    .
    .

اومدن كار فرهنگي كردن كه شايد از دنياي غرب كه بازي ميسازه كه انديشه هاي خودش رو گسترش بده عقب نمونن ...

بازی اگه میخواهید بسازید از شاهکار های هنری درس بگیرید که بازی یعنی چی !
    اينو هم جواب دادم
    چون بعید میدونم کسی حوصله داشته باشه با یه اسلحه بی کیفیت تو یه محیط بی کیفیت تر کاراکتر هایی رو بکشه که باز بی کیفیت تر از بقیه قسمت هاشه .
    پيشنهاد ميكنم به بازي IGI 1-2 يا كماندو و يا ... مراجعه كني تا مفهوم بي گرافيكي رو بفمي ...

. بدون شک با یه داستان وقت تلف کن و اعصاب خوردکن ...
    دقيقا مثل نادر شاه كه پولمو براي خريدش دور ريختم.

موفق باشيد

4. 2 کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ایران الان توان ساخت بازی تاثیر گذاری رو نداره . به جومونگ اشاره کردی که به نظر خیلی ها جومونگ فیلم به شدت مسخره ای بود ! درسته خوب بود اما همین داستانش باعث شده بود فیلم خیلی مبتدی بشه . اگه یکم برگردی عقب تر فیلم امپراطور دریا رو هم از صدا سیما پخش شد و یه شاهکار هنری بود . واقعا عالی بود ... امپراطور دریا واقعه بینانه بود و همین باعث شد که هنری بشه . اما جومونگ فقط یه فیلم ضعیف بود از یه قهرمانی که همیشه پیروز میشه ...

پيشنهاد ميكنم به بازي IGI 1-2 يا كماندو و يا ... مراجعه كني تا مفهوم بي گرافيكي رو بفمي ...
    احتمالا شما دیر اینها رو بازی کردی چون IGI 1 تو زمان خودش از نظر گرافیکی واقعا قوی بود . IGI 2 هم تقریبا همینطور !
    تعجب میکنم چطور میگی اینا بی گرافیک بودن ...

6. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

کسی که اصلا نمیدونه بازی یعنی چی چرا میاد بازی می سازه ؟ حالم بد شد از بس دیدم یه سری محیط بی کیفیت که اصلا هیچ دقتی روش نشده و رئال تایم میکنن و به عنوان بازی میدن بیرون . هر بازی هم که میخوان بسازن سریع یاد تاریخ درخشان کشورشون می یوفتن ( نیست که ماشالله خیلی کشور با افتخاری هستیم ! ) واسه همین همه بازیهامون باید از بزرگیمون و برتریمون بگه lol ...

بازی اگه میخواهید بسازید از شاهکار های هنری درس بگیرید که بازی یعنی چی ! چون بعید میدونم کسی حوصله داشته باشه با یه اسلحه بی کیفیت تو یه محیط بی کیفیت تر کاراکتر هایی رو بکشه که باز بی کیفیت تر از بقیه قسمت هاشه . بدون شک با یه داستان وقت تلف کن و اعصاب خوردکن ...
    من اقاجانی رو می شناسم مطمئنم کمتر کسی تو ایران مثل اون روی اینکه بازیش خوب در بیاد کار کرده
    آقاجانی خودش یه گیمره گندست بازیی نیست که تموم نکرده باشه
    هر بازیو که انجام می ده ازش فیلم می گیره
    2-3 ترابایت فیلم داشت از صحنه های بازیها
    بعد می شست همرو با دقت می دید و به تک تک جزییات کار دقت می کرد
    می گفت موقع بازی کردن حواس آدم نیست و خیلی چیزا رو از دست می ده سر همین همیشه فیلم بگیرید
    سر تک تک کاراییی که تو بازیشون کردن دلیل داشت که این باید اینجوری باشه چون قبلا این بازی فلان اومده و این کارو نکرده و امتیاز پایین گرفته
    از لحاظ فنی هم مطمئنم کسی به اندازه ی اون دنبالع بررسی موتور های مختلف نرفته
    به نظر من کاملترین آرشیو موتور های بازی رو داره من خودم UNIGINE رو ازش گرفتم
    فک نکنم کس دیگه ای انفدر دنبال موتور رفته باشه
    همه ی کاراشو به بهترین نحو انجام میده پس فک نکنم بازی بد باشه
    فک کنم اونقدر جذاب باشه که تا تهش بری

8. 2 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

زیاد کند نبود ولی انگار یکم افت فریم داشت راستی حسن جان کجاشت دشمن تو دیوار می دوید من متوجه نشدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امپراطور باد ها هم همون نوه ي جومونگ بود ديگه ... هر دو شون هم از نظر من بسيار چيز بودن ....

احتمالا شما دیر اینها رو بازی کردی چون IGI 1 تو زمان خودش از نظر گرافیکی واقعا قوی بود . IGI 2 هم تقریبا همینطور !
    تعجب میکنم چطور میگی اینا بی گرافیک بودن ...
    حالا من تعجب ميكنم كه درباره IGI2 اين رو ميگي ؟ بازي كردي ؟ من مرحله اول داشت سرم گيج ميرفت بازي رو 2-3 سال پيش بازي كردم.. حدودا 3راهنمايي بودم و در زمان IGI2 بازي هاي خفن زيادي وجود داشت ولي در IGI1 در همون حدود ها بود...

نميخواهم بحث كنم و گفتم كه داستان را با شما موافق هستم ...

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

آره IGI2 گرافیکش ضعیف بود با اینکه تو دوره ی half-life 2 و doom3 بود ولی از دایرکت ایکس 8 استفاده می کرد و تقریبا موتورشون با IGI1 در یه سطح بود ولی IGI1 خوب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظرم زوده واسه بررسی تخصصی. باید بازی منتشر بشه بعد بررسیش کنیم. اینجوری بیشتر مطالب از روی حدس و احساسات میشه.

13. این کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

زیاد کند نبود ولی انگار یکم افت فریم داشت راستی حسن جان کجاشت دشمن تو دیوار می دوید من متوجه نشدم.
    جالبه . الان دوباره دیدم دشمنه توی دیوار نمی دوید فکر کنم یه دیوار نامریی جلوش بود .
    ثانیه 50 فیلم
    ----------------------------------------------------

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

به نظرم زوده واسه بررسی تخصصی. باید بازی منتشر بشه بعد بررسیش کنیم. اینجوری بیشتر مطالب از روی حدس و احساسات میشه.
    خب این دموی گیم پلی مگه نبود ؟ من هم گفتم اگه قراره اینجوری باشه یه افتضاح به مراتب بزرگتر به بار میاره .
    چند روز پیش یه دمو از یه بازی ایرانی که با UDK ساخته شده بود دیدم به قول یکی از دوستان فکم چسپید به زمین پیداش کردم حتما دموش رو میزارم .
    راستی نگفتین نظرتون راجب رابط کاربری جالبش چیه؟
    گفتم که این باید درسی واسه ما باشه .
    یادته که چند وقت پیش داشتیم با اقاجانی بحث انجین می کردیم . یادته چقدر تعریف می کرد ؟ واقعا که .
    راستی سندم واسه اون حرفم که سایه های دینامیکی وجودن داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه 4
    حالا یکی بهم بگه من اشتباه خوندم و متوجه شدم یا همین نوشته ؟
    Last edited by silsin; 07-05-2011 at 09:38.

15. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا به نظر من گرافیکش خیلی جذاب بود. البته اگر افکتی روی تریلر اضافه نکرده باشن.

در ضمن دوستان فکر کنم منظورشون از motion capture اینه که از فایلهای آماده mocap استفاده کردن. نه اینکه الزاما حسگرهای motion دارن.
    Last edited by online_amin; 07-05-2011 at 09:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •