تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: Acer 5742G - Lenovo Y560 - Hp 3172

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب اول سلام
    یعد از سلام ای (نا)آشنا
    اولا شما باید بودجه رو مشخص کنید .اخه اون ایسر میان این دو تا مضلوم واقع میشه چون قیمتش حدود 300 نومن کمتره
    ببین لینوو سه تا کانفیگ داره core i7 ,i5 ,i3 .که شما اینجا i5 منظورتونه
    این کانفیگشه : core i5 460,4g 1333ddr3,ati 5730 1g,640gb 5400 hdd,2.5

اما اچ پی 3172 این کانفیگش هست (احتمالا): core i7 720,4gb ddr3,ati 5650 1gb,500 hdd 7200,2.5 kg

اما ایسر که که باید بگم جزو خوش قیمت ترین لپتاپ های حتی به نظر من دهه هست.
    core i5 480,4gb ddr3,640 hdd 5400,gt 540,dos
    حالا ...
    به هیچ وجه نمیشه گفت که کدومش بهترینه چون اصولا بین این سه تا بهترینی وجود نداره.اگه منم که میگم سه تاشو بگیر.اما ای کاش اون ایسر رو حذف میکردید چون کار برای مقایسه سخت میشه.
    خب اما بر اساس نیازهای شما:
    ببین همه این سه تا صفحه نمایش 15.6 دارند که برای بازی مناسب هستند.اما کیفیت صفحه نمایش و زوایای دید ایسر نسبت به باقی یه کم ضعیفتره.ایسر سیستم عامل نداره در صورتی که اون دو تا ویندوز 7 دارند.
    اگه شما محدودیت مالی ندارین اون ایسر رو کنار بگزارین.هر چند این پیشنهاد برای خودم هم ناخوشایند هستش.
    در ضمن قیمت اون 3172 هم فک کنم بالای 1.250 باشه.
    طراحی و خوشگلی هر سه تا از بهترین هاست اما و باز اما از نظر من y560
    یه کم خوشگلتره
    بین اچ پی و لینوو چون شما برای بازی میخوای به نظر من لینوو محبوب بگیر.اولا گرافیک لینوو به طور غیر قابل محسوسی از 5650 قویتر هست .بهتر بگم گرافیک این دو خیلی با هم فرق ندارند اما گرافیک 5730 در زمره گرافیک های عالی برای بازی قلمداد میشه.در ضمن چون برای بازی میخواین باید لپتاپ خنک تری بگیرین که اینجا قرعه به نام لینوو میخوره.y560 معروف به خنکی هست(از دوستان پرتعدادی که توی همین انجمن اینو دارند بپرسید)اما شرکت اچ پی همیشه تو لپتاپ هاش مشکل گرمایشی رو داشته و داره.شاید تو سری های جدید بهتر شده باشه ولی باز هنوز مونده به سطح نرمال برسه.(لینوو یه کم هم از سطح نرمال بهتره).
    سوال اولتون رو تا اندازه ای پاسخ داده شد.(اون جزئیات پی سی رو هم چون تا حالا نداشتم نمیتونم نظر بدم)فقط اینو بدونید 5730 اکثر بازی ها رو با بهترین کیفیت برای جواب میده.
    اما سوال دوم .فرق این دو پردازنده برای شما به هیچ وجه محسوس نیست.حتی به نظر من i5 بهتر هم جواب میده.در صورتی که نخواین ازش کار سنگین بکشین(رندر و ...)اما برای کار های پردازش سنگین i7 بهتر هست.یه چیز دیگه گرمای مدل هایی که i7 دارند از i5 بیشتره.
    در کل مبارکتون باشه.
    اهان y560 , 5742g اینجا کلوپ دارند اما اچ پی رو نمیدونم.(با یه نگاه ساده مشخص میشه)
    م

2. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •