مثلا من از درس معارف و کلا دروسی حفظی بدم میومد
دقیقا گپی خودمی
من هم درسای عمومی رو شاید باورتون نشه ولی می افتادم (جغرافیا ، درسی که هیچ وقت از یادم نمیره) بخاطر همین جغرافی و به خاطر 0.25 نمره یک سال عقب افتادم . هنوزم باور نمیکنم که اون درس رو قبول شدم ( معلم بهم نمره داد)
اما ریاضی : تو کلاس ریاضی مثل اینکه استاد (معلم) داره یه داستانی رو تعریف می کنه و من آخر این داستان رو پیش بینی می کردم
( مثل فیلهای ایرانی که الان آخرش معلومه چی میشه) بعضی مواقع می دونستم الان استاد می خواد چه سوالی رو می خواد بپرسه. با این وجود الان درس معادلات دیفرانسیل گرفتم اصلا نمیدونم چی هست ( ترم دوم رفتم سر کلاس خیلی خوب حالیم می شد ولی دیدم نمی تونم بردارم دیگه نرفتم سر کلاسش که کاش رفته بودم )اما می دونم پاس می شم چون هم استادش استاد خوبیه هم خیلی شیرین درس میده هم تو برنامه نویسی و تحلیل وطراحی الگوریتم به دردم می خوره وهم اینکه کلا با فورمولها حال می کنم
ترم اول بود یه کتاب داشتیم به نام مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی تو سه تا کلاس که جمعا 90 خورده ای دانشجو بودیم یکی از چهار نفری بودم که این کتاب رو پاس کردم ( شاید بخاطر علاقه شدیدم به برنامه نویسی)
نظر شخصی خودم : فکر کنم اگه بفهمیم واسه چی این کتاب رو می خونیم به چه دردمون میخوره من فکر می کنم علاقمون بهش بیشتر میشه . من خودم کلا یه فورمولی که تو کلاس ( دوره دبیرستان) یاد می گرفتم می اومدم خونه دوتا فورمول دیگه ازش در می اوردم فضاهای دو بعدی و سه بعدی واسه خودم درست می کردم و . . . و کلا اینکه فکر می کردم به دردم می خوره . مثلا همین ریاضی یا فیزیک که می خونیم کاربردش چیه ؟ واقعا خیلیا نمیدونن
چرا راه دور بریم خودمو بگم ، من اصلا تو دوره راهنمایی نمی دونستم این درس اجتمایی و علوم زیست و . . . به چه درد من می خوره . جالبتر از اون تو دوم ابتدایی روزای اول کلاسمون ( شاید باورتون نشه) بچه ها داشتن از رو کتاب می خوندن من مثل یه بی سواد اصلا نمی دونستم اینا این کلمات رو از کجا میارن . و بعد از سه چهار روز تازه فهمیدیم که بله ما یه روزی داشتیم همین کامات رو تک تک حرف به حرف و البته کج وکوله می نوشتیم
خلاصه اینکه اگه علاقه این به درس ندارید هدفی که برای آینده دارید . برید روی هدفتون و از اونجا به این سمت بیاید . واقعا تحقیق کنید . که این درس کجای این راه لازمتون میشه ؟ اگه اینا رو درست فهمیدید مطمئن باشید از هفته بعد مطالبش رو کامل می فهمید . اگه هم دیدید نمی فهمید مطمئن مطمئن باشید اونی که بهش دل خوش کردید هدف شما نیست . یعنی خودتون قبول کردید که این هدف من نیست ( اون کجا و من کجا)
سخن آخر هم اینکه : شیوه آموزشی هم ناقصه . اگه هر درسی که می خوانیم کنارش بفهمیم که به چه دردمون می خوره شاید هم ایران پیشرفت کنه و هم ما ( یکیش هم خود من )
ای بابا جغرافی هم اومده واسه ما شده رشته