1-خب آخه شما گفتین ممکنه مشکل از بد سکتور باشه وبا این حساب من هم باید برای تعمیر اون از فرمان P استفاده کنم.
ببینید بدسکتور سکتوری هست که ناخوانا شده ولی مسلما خراب نیست و گاهی خونده میشه و گاهی نمیشه. حالا روی این سکتور اطلاعاتی هستش که مهمه. اگر تعمیرش کنید اون اطلاعات با صفر پر خواهد شد و اطلاعات از دست میره. در چک دیسکی که خود ویندوز انجام میده اول اون اطلاعات رو کپی میکنه. ولی حالا شما میخواین دستی این کار رو بکنید باید با اون فرمان اول اطلاعات رو جابه جا کنید.
مثال بزنم شما کامل متوجه بشید:
فرض کنید دستاتون رو داخل پودر طلا کردین. حالا دستاتون با پودر طلا کثیفه! آیا شما میرین برای تمیز شدن دستاتون اونها رو میشورید؟ قطعا خیر؛ اول باید اون پورهای طلای روی دستتون رو یک جایی نگه دارید چون با ارزشه و بعد دستاتون رو میشورید.
الان اون پودرهای طلا روی هارد دیسک همون اطلاعاته که شما میخواین بشورینش بدون اینکه اونها رو نگه داری کنید.
خیلی از نرم افزارهای (غیر معروف) تعمیر بدسکتور همچین اشتباهی میکنند و باعث میشن اطلاعات روی بدسکتورها که شاید قابل بازیابی بوده ولی از بین بره.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید کلا این فرمانها در محیط ویندوز معمولا اجرا نمیشه و حتی وقتی اجرا میکنید پیغام میده که سیستم رو ریست کنید تا بعد از ریست شدن خارج از محیط ویندوز تعمیر کنه.
فرمانی که من گفتم اطلاعات رو از روی بدسکتور جا به جا میکنه و اینطوری اونها سالم میشن. فرمان شما تعمیر انجام میده. اگر دو تاش رو استفاده کنید بهتره. ولی اولویت رو رعایت کنید. اول جا به جایی و بعد تعمیر. بینید شاید تعمیر کنید و هیچ مشکلی پیش نیاد. اما من برای احتیاط میگم.
3-اگه فرمان attributes volume clear readonly بدم دوباره بعد اینکه کارم تموم شد میتونم به حالت اصلی و قبلی اش دربیارم؟اگه بله چطوری و با چه فرمانی؟
اینکه درایو شما Write Protect شده خودش یک مشکله. نباید اینطوری باشه. نیازی نیست به حالت اول برگرده.
کلا هارددیسک قابلیت Write Protect نداره و اینکه اینطوری میگه اشکال نرم افزاریه.
4-در ضمن مگه میشه با این فرمان امنیت فرمت NTFS را به این راحتی دور زد و با اجرای یک فرمان تحت DOS از حالت Write Protect خارجش کرد؟!
همونطور که گفتم این یک مشکله و کلا Write Protect یک قابلیت سخت افزاریه که چندین روش داره (با تغییر سخت افزاری) و این فرمان فقط روش نرم افزاری رو غیر فعال میکنه. کلا Write Protect کردن مثل ReadOnly کردن یک کار دلخواهه و همونطور که راه برای فعال کردنش هست؛ برای غیر فعال کردنش هم راه هست.
5-اگه بخوام ویندوز را عوض کنم مشکل رفع میشه؟(بدون پارتیشن بندی مجدد درایوها)اگه پاسختون مثبته می خوام بدونم چگونه و با چه مکانیسمی سیستم فایل من که آسیب دیده اند با تعویض ویندوز درست میشن؟
قبلا گفتم که:
با این وجود من جای شما بودم که اطلاعات رو به DVD منتقل و یک فرمت و پارتیشن بندی مجدد میکردم تا خیالم راحت باشه.
با این وجود فرمت و پارتیشن بندی مجدد میتونه مشکلات شما رو کاملا تمام کنه.
البته اگر هارد آسیب سخت افزاری ندیده باشه.
در هر صورت قبل از فرمت استفاده از نرم افزار HDD Generator رو پیشنهاد میکنم.
6-اگه مشکل سیستم فایل از بدسکتور باشه چطور؟آیا با تعویض ویندوز درست میشه؟ یا بازم تکرار میشه؟
سیستم فایل در موقع هر فرمت پاک میشه و دوباره نوشته میشه. اگر درایوی که فرمت میکنید مشکل داشته باشه پس مشکل باید حل بشه.
یعنی در حقیقت موقع فرمت فقط و فقط سیستم فایل پاک میشه و اطلاعات دست نمیخورند. سیستم فایل که نو بشه دیگه اطلاعات قبلی با اینکه هستند ولی نادیده گرفته میشن و روشون دوباره اطلاعات ثبت میشه.