مرسی دوست عزیزم,خب شما چه آمپی پیشنهاد میکنید,لطفا راهنماییم کنید تا بتونم انتخاب خوبی داشته باشم,مرسی
مرسی دوست عزیزم,خب شما چه آمپی پیشنهاد میکنید,لطفا راهنماییم کنید تا بتونم انتخاب خوبی داشته باشم,مرسی
سلام
اگه پول داری برو x41 کنوود بگیر معرکه هستش حرف نداره رو 4 اهم 100 ار ام اس میده رو دو اهم 150 ار ام اس که cea تست گرفته رو 4 اهم 117 ار ام اس و رو 2 اهم 170 ار ام اس داده رو هر کانال
این قسمتش یعنی چی عزیز...؟!
راسی یادمه اون وقتا که کنوود نداشتی میگفتی اشغاله و ما که به 4 تا پیشنهاد میدادیم میگفتی چرا کنوود!!!
الان بیشتر سیستم خودت (که تو امضاته) شده کنوود
سلام
این قسمت و باید توجه کنید تا خروجی وات امپ شما وقتی خروجیه امپ ار ام اس بالا و دقیق داشته باشه مخصوصا اگه cea تست کرده باشه عالیه
اره چون سری جدیداش اشغالن ولی ساب من ماله سال 2003 هستش
امپ مونوم ماله 2007 هستش
امپ 4 کانالم ماله 2009
کامپانتمم ماله 2010 هستش
از ساب من 6 تا اومد ایران
از امپ مونو زیر 10 تا اومد
کامپانت و امپ کانال زیاد اومد ولی چیزایی هستش که تو تولیدشون بیشترین دقت شده
من از کواکسیال کنوود متنفرم
از پخشش خوشم نمیاداز سابشم چند مدلش و خوشم میاد 1201 3000 1300 از ایناش خوشم میاد چون عالیه
3 ساعت پیش رفتم پیش یکی از دوستام وقتی صدای سیستمم و شنید حرفی واسه گفتن نداشت کیفیت همراه با قدرت و هماهنگیه صدا و کیپ بودم کیک بیس با بیس ساب و شفافیت بالای صدا و دقت بیس ساب
مرسی از اینکه جواب منو دادید,دوسدارم پیشنهاد شمارو بدونم که انتخابی کنم برای پخش و باند,سقف خرید 300یا350,منتظره راهنماییتون هسم,لطفا اسم و مدل رو دقیق بگیدممنون میشم
ممنون از راهنماییتون.
Last edited by M.Amorous; 11-08-2012 at 13:36.
سلام دوست عزیز
یک مشاوره کوچیک ازتون میخواستم اگر راهنمایی کنید ممنونتون میشم
من میخوام روی ماشینم یک سیستم ببندم و میخوام پخش و آمپ و باند رو بهترین مدل ها تا سقف 1 تومن رو ببندم شما چی پیشنهاد میدی ؟
در ضمن بعدها قصد ارتقا هم دارم !
مغازه دار پخش 9450 با قیمت 500 آمپ کنوود 720 با قیمت 300 وباند 6975 با قیمت 350 رو معرفی کرده
ساب هم یک کنوود 1000 دارم که میخوام وصل کنم به همین سیستم !
نظر شما چیه ؟
من تو یه سایت فروشگاه اینترنتی دیدم که 6975 رو 78000تومن زده اما بیرون 200تا500هستش چررررررررررررررررا؟؟؟؟؟
![]()
اگه من از اون فروشگاه 6975 رو بخرم 78تومن ارزشش. داره؟؟؟یکی راااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااهنمایییییی ی کنه![]()
اصلا خریدنش توصیه نمیشه چون تقلبی تو بازار زیاد داره و راحت هم نمیشه تشخیص داد.خود 6975v2 چند رقم مختلف داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)