به قول دكتر در حفظ و نگهداري گوشي و سيم كارت خود بكوشيد...!!!
به قول دكتر در حفظ و نگهداري گوشي و سيم كارت خود بكوشيد...!!!
يه گوشي 300 تومن شده 400 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست محترم تنها شما نیستی خودم هم مثل شما چشم خوردم. فکر نمی کردم برای اینکه حق خودت را به موقع به شما بدهند(که البته هنوز ندادهاند) لازم است اسفند دود کنیم.نوشته شده توسط bkalantary
فعلا از سیم کارت اولویت اولی ها خبری نیست که هیچ 20% تا30% افزایش قیمت گوشی را هم بر سر هیچ و پوچ برای پرتر شدن کیسه بعضی ها باید بپردازیم.
این چدخه میچرخد بسی بهر حساب هرکسی
یک روز جبران میکند جوری که بر ما می کنی
فقط خدا خودش رحممون كنه/ اين جوري كه ما داريم پيش ميريم (ما رو ژيش ميبرن) تا چند ساله ديگه معلوم نسيت چه بلاهايي سرمون ميياد/ اي خدا باعث و باني اين گند كاريهارو از رو اين دنيا بردار/
سلام به تمامي دوستان .مشكلات تو جامعه ما زياد هست .اما باز هم جاي خوشحالي داره كه دولتمردان يه تكوني به خودشون دادن.صبر ميكنيم تا گوشي با دوربين 3 مگاپيكسلي را كي وارد بازار ميكنن.البته اون موقع بايد براي نوه هاتون كادو بخرين.
بعضی گوشی ها 40% تا 50% افزایش قیمت داشته.
اگر از آخرین قیمت های k750 , w800, 6280 خبر دارید بفرمایید.
خیلی ممنون میشوم.میخواهم قیمت اونها رو با گوشی های 2 مگاپیکسلی تولی داخل مقیسه کنم ببینم کدوم مناسن تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينا چيشون روي حساب كتابه كه ايناشون باشه!!!
ديگه اينا چيزي رو گرون كنن مگه زيرش مي زنن و ارزون مي كنن يا به قيمت سابقش بر مي گردونن!!!
ديگه كار از كار گذشته!
یکی بگه دی 600 چند شده
اين وزير هم دزد از كار دراومد....
قول هشون 6 ماه بيشتر دووم نداشت
آدم به اين احمقي و آشغالي تا حالا نديده بودم
روز -خارجي
سالن اجتماعات
خبرنگار:ببخشيد آقايون وزرا و دولت ...چرا تعرفه سيم كارت يكدفعه اينقدر بالا رفت؟
وزير صنايع:هه هه هه...براي حمايت از توليد داخلي جانم!!!
وزير بازرگاني:غلط كرده هر كي تعرفه رو برده بالا...(در همين موقع مدير واردات گمرك به او چشمكي مي زند)
اهه اهه ...ببخشيد...تائيد ميشه و هموني كه وزير صنايع گفت درسته
سخنگوي دولت:ما كه نمي تونيم تعرفه گوشت و ....افزايش بديم كه!!!بايد يه كم مايه تيله مردم تو جيب ما بره
خبرنگار:بله كاملا متوجه ام و حق با شماست
يه كارشناش (بغل خبرنگار):خدا به حال اين ملت بسازه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)