پس بهتره یه سری به این ادرس هم بزنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس بهتره یه سری به این ادرس هم بزنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب تو این خبر هم زده که نوکیا تو سال 2011 یه دستگاه بر پایه meego میده بیرون عزیز...
در باره همکاری این 3 شرکت انحصار طلب هم شک نکن اینا با هم بلدن خوب کنار بیان و بعد از یه مدت آشتی میکنندمنافع مشترکشون خیلی بیشتر از این حرفاست...مگر اینکه مایکروسافت بتونه یه جورائی یه بلائی سر وین فون 7 بیاره که چی بگم جلوی اندروید بتونه مقاومت کنه !!!!! باید دید
من موندم چرا این همه لفتش می ده برای عرضه گوشی با سیستم عامل میمو
صجبت از اینه که ریس فعلی نوکیا یکی از سهام داران مایکروسافته ... موقعی هم که بهش این مطلبو گفتن و اینکه تو انتخاب وین فون 7 شاید این امر بی تاثیر نبوده این قضیه سهام داریشو تکدیب نکرد ولی گفت : اینو بهرحال نصمیم هیات مدیره نوکیا بوده !
هر چند که درست گفته ولی صحبت از پرداخت پولی کلون به نوکیا است ( از طرف مایکروسافت ) البته اینجا به نظر من مایکروسافت بیشتر سود میکنه چون واقعا مایکروسافت در رمینه گوشی های هوشمند به نوعی رقبای سرسختی داره ( مخصوصا گوگل ) که می تونه از تجربیات نوکیا استفاده کنه ولی سوالی که برای خود من مطرحه اینه :
نوکیا واقعا مینونست با تکیه بر سیستم عامل اپن سورس Meego شانه به شانه اندروید و ios بره ولی اینکارو نکرد !!!!!
عجب حماقتی ....رئیسش کله پا میشه
مشکل نوکیا اینه که با تکنولوزی حرکت نکرده اگه گوگل ونوکیا همکاری می کرده نوکیا باید قدرت گوشی هاش رو به طرز قابل توجهی افزایش میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)