خوب سعید منم همینو بالا گفتم دیگه...........
خوب سعید منم همینو بالا گفتم دیگه...........
چی میگه !؟من فکر کردم منظورت اینه که دستش فرق میکنه !
ببخشید![]()
بچه ها میشه دسته Xbox 360 رو به pc وصل کرد؟
من تو یه سری سایت ها خوندم میشه. کسی تجربه ای داره؟
باید Reciver مخصوصش رو برای PC تهیه کنید تا PC بتونه امواج دسته رو دریافت کنه..........
که اونم فکر نکنم بتونید جدا پیدا کنید و فقط رویه دسته های 360 مخصوص PC عرضه میشه...............
سلام دوستان
من می خوام یه دسته بازی بخرم. دسته بازی xbox مخصوص pc به همراه رسیورش قیمت گرفتم 78 تومان ولی حقیقت اینه که دلم نمیاد این قدر بابت دسته پول بدم. با توجه به این که خیلی اهل بازی نیستم و بعضی اوقات بازی می کنم می خواستم بدونم نظرتون چیه؟ دل از پول بکنم و این دسته رو بگیرم یا این که یه دسته 40- 50 تومنی بگیرم؟
یه سوال دیگه؟
با توجه به این که این دسته وایرلسه. در جریان بازی مشکلی ایجاد نمیشه . مثلا ارتباطش با pc قطع بشه؟
میتونی دسته سیمی 360 رو بگیری که روی pc هم راحت کار میکنه و هزینه کمتری هم داره.
ممنون دوست عزیز
من تصمیم گرفتم که دسته سیم دار xbox 360 رو بخرم. فقط یه سوال
این دسته همه بازی ها رو ساپورت می کنه؟ مشکل خاصی نداره؟
خیر مشکل خاصی نداره....
و تمام بازیهایی که برای ویندوز عرضه میشه رو پشتیبانی میکنه...
بچه ها دسته ایکس باکس بی سیم رو اگه با play and charge kit بزنم به کامپیوتر مثل دسته سیم دار میشه ؟ یعنی میشه باهاش بازی کرد ؟
پلی اند شارژ کیت منظورم اینا هست :
![]()
خیر با سیم P A C K هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و فقط جریا برق از توش عبور میکنه به همین دلیل نمیشه به PC زد و بازی کرد............
اما با دسته های PS3 یا همون Dualshock 3 میشه،یعنی اون سیمی که همراه دسته هست اطلاعات رو رد و بدل میکنه و با دانلود یه درایو ساده میشه ازش تویه ویندوز استفاده کرد..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)