بله حتی میتونید روی هارد اکسترنال ازش استفاده کنید.
اگه روی هارد اکسترنال رمز بذارید باید در هر صورت و روی هر سیستمی رمز عبور رو وارد کنید تا بتونبد به فایلهاتون دسترسی داشته باشین.
بله حتی میتونید روی هارد اکسترنال ازش استفاده کنید.
اگه روی هارد اکسترنال رمز بذارید باید در هر صورت و روی هر سیستمی رمز عبور رو وارد کنید تا بتونبد به فایلهاتون دسترسی داشته باشین.
فرمایش شما دوست عزیز درست اما نیاز نیست که روی اون سیستم دیگه هم نرم افزار فولدر لاک نصب باشه؟؟؟ مثلا" بنده یکی از درایوهای هارد اکسترنالم رو با این نرم افزار روی سیستمم قفل میذارم حالا هارد رو میبرم روی سیستم دوستم که فولدر لاک هم روش نصب نیست خب چه جوری میتونم درایو رو باز کنم؟ آیا امکان پذیره؟؟
باز هم ممنون
ببینید چون حجم این نرم افزار کمه وقتی شما روی یه درایو قفل میزارید یه نسخه از نرم افزار رو تو درایو یا فولدر کپی میکنه که وقتی روی یه سیستم دیگه بردید باز هم از شما رمز عبور رو بخواد.
در این صورت بله باز هم از شما رمز عبور رو خواهد خواست.
در کل نمیشه بدون رمز عبور وارد فایهای قفل شده توسط این نرم افزار شد.اینو مطمئن باشین.
دوست عزیزم ببخش که زیاد میپرسم:
آیا این نرم افزار مطمئنه؟ یه موقعی فایلهام نپره!!!!
ضمنا" آیا لینک دانلودی برای ورژن Professional این نرم افزار سراغ دارید؟ من هر چی گشتم نسخه معمولی بود نسخه Pro رو نتونستم پیدا کنم.
ممنون
Last edited by reza,n; 06-03-2011 at 22:35.
بله این نرمافزار مطمئنه.
منم خودم ازش استفاده میکنم
اون نسخشو خودم دارم اپلود میکنم براتون لینک میزارم.
قویترین برنامه ممکن هستش.دوست عزیز مطمئن باش که فایل های تو غیر قابل دستیابی می مونن.
اینم نسخه پرو
البنه ببخشید که یکم دیر لینک گذاشتم چون اینترنتم تموم شده بود و داشتم سرویسمو عوض میکردم.
شرمنده دیگه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یک لینک دیگه ازآخرین ورژن این برنامه بزارید
![]()
اخریم ورژن رو ندارم ولی همون ورژن رو از سایت اپلود باز میزارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)