خانواده دیزایر به اندروید 2.3 تا آخر خرداد 90 ارتقاء پیدا میکنند اگه این قضیه برات مهمه در نظر بگیر ...
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خانواده دیزایر به اندروید 2.3 تا آخر خرداد 90 ارتقاء پیدا میکنند اگه این قضیه برات مهمه در نظر بگیر ...
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من ويو بهتره
وهمچنين تا يكي دو ماه ديگه اندرويد 2.2 روي ويو پورت خواهد شد.
گفتم شايد برات مهم باشه
Last edited by Scud_MD2; 27-02-2011 at 20:53.
ديزاير مسلما انتخاب بهتري هست از هر نظر هم سخت افزار قويتري داره هم صفحه بهتري هم دوربين بهتري و ... و هم ساپورت عالي تا چند وقت ديگه هم 2.3 براش مياد كه اين خودش خيلي ارزش داره
الان هم 2.3 کوک شده خفن هست براش.
سیانوژن مد گروهیه که گوشیها رو قبل از آپدیت رسمی آپدیت میکنه!
و ارادت خیلی خاصی هم به خانواده دیزایر داره!
دیزایر های دیگه چون شبیه دیزایر معمولی هست به روز رسانیش خیلی راحت تره
توی تاپیک دیفای که می خوندم چند موردی خرابی بوده . به دلیل اینکه پشتیبانی خوبی نداره . دارم یواش یواش ازش منصرف میشم .
دارم به دیزایر فکر میکنم . الان قیمتش چنده بدون گارانتی و با گارانتی ؟
450 بدون گارانتي ولي چون اخر سال هست ثيمتا ميره بالا اگه قصد خريد داري پيشنهاد ميكنم تا ارديبهشت صبر كني به ضرر نميكني
گوشی های جدید چی در راهه که تقریبا با دیزایر برابری کنه ؟ شاید صبر کردم بعد عید گرفتم ؟
به نظرتون صبر کنم برای گوشی های جدید ؟ البته یه مسئله دیگه قیمتشونه ؟ تقریبا تو همون حدود قیمتی هستند ؟
گوشی های جدید نسل سی پی یو تگرا و دو هسته ای هستن و قیمتشون کمتر از 600-700 نباید باشه
گوشي كه تازه بياد مثلا 800-900 تومن وارد بازار ميشه و بايد 2-3 ماه صبر كني تا افت قيمت پيدا كنه . شما بعد از عيد همون ديزاير رو بگير ضرر نميكني عزيز چون اگه واسه گوشي جديد صبر كني بازم بعد از مدتي گوشي جديدتر مياد و اين قضيه همينطور ادامه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)