من این مدلو دو هفته است خریدم و واقعا ازش راضیم
سوالی داشتین در خدمتم
من این مدلو دو هفته است خریدم و واقعا ازش راضیم
سوالی داشتین در خدمتم
دوست عزیز چند خریدی؟
در ضمن متونی بگی دما هنگام بازی و کارای سنگین چه جوریه ؟ راستی صدای فنش چه جوریه
دما هنگام بازی میره رو 50 ، فنشم زمان کارای سنگین تند میچرخه ...ولی ریست یا صفحه آبی نشده
قیمتم 1610000 با گارانتی
درود بر طرفداران تحریم شده HP
بابا کوتاه بیاید. من نمیدونم hp چی داره که برند های دیگه ندارن؟ قبلا خرابی و داغ کردن زیاد داشت الانم که تحریمو گارانتی بی مسولیت بهش اضافه شد.![]()
من یه روز دو تا لپ تاپ رو کنار هم تست کردم. یکیش 1600X900 بود و دیگری 1920X1080 . هر دو هم 17 اینچ بودن. هرچی نگاه کردم و دقت کردم تفاوتی احساس نکردم! عکس و فیلم فول اچ دی و بازی و ... آخرش چشام درد گرفت بیخیال شدم. این FULL HD به نظر من در سایز 21 اینچ به بالا خودشو خوب نشون میده .
فقط نظر بود![]()
آقا من شنیدم که چیپ ست های hm55 که از سندی بریدج استفاده کرده در امان هستن و مشکلی ندارن . فقط دوتا چیپ ست هستند که بعد از مدتی سرعت ساتا 3 شون کند میشه ... آیا این درسته ؟
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
شما درست میگید به نظر من هم این رزولیشن برای 17 کافیه ...
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
واقعا راست میگی ؟ اچ پی هم تحربم کرده ؟ من شنیدم فقط سامسونگ و ال جی تحریم نکردن ... دمشون گرم![]()
hp مثل apple میمونه برای سلیقه های خاص هست ....درود بر طرفداران تحریم شده HP
بابا کوتاه بیاید. من نمیدونم hp چی داره که برند های دیگه ندارن؟ قبلا خرابی و داغ کردن زیاد داشت الانم که تحریمو گارانتی بی مسولیت بهش اضافه شد.![]()
اکثرا هم بدلیل : اعتبار - آمریکایی بودن - دیزاین - قیمت مناسب این برند رو انتخاب می کنند
بله موضوع FULL HD از نطر من روی اینچ های بالا بخوبی قابل وضوح هست ....من یه روز دو تا لپ تاپ رو کنار هم تست کردم. یکیش 1600X900 بود و دیگری 1920X1080 . هر دو هم 17 اینچ بودن. هرچی نگاه کردم و دقت کردم تفاوتی احساس نکردم! عکس و فیلم فول اچ دی و بازی و ... آخرش چشام درد گرفت بیخیال شدم. این FULL HD به نظر من در سایز 21 اینچ به بالا خودشو خوب نشون میده .
فقط نظر بود![]()
اما در مانتیور 17 اینچ هم تفاوت داره ...
موفق باشید
اين مدل با اين قيمت (حول و حوش 1600)، لپ تاپ خيلي خوبي به نظر مي رسه؛
البته همون طور كه دوستان گفتند، اگه هاردش 7200 بود و صفحه نمايش full HD داشت، ديگه فوق العاده مي شد...
بچه ها این مدل بالاخره مشکل sandy bridge رو داره یا نه؟
کلا از کجا میشه تشخیص داد؟
به نظرتون قید core I7-820 بزنم و واسه sandy bridge ها صبر کنم؟اصلا ارزش داره؟ چرا؟
Last edited by d.b23; 09-03-2011 at 15:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)