تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: پراید CNG یا LPG؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سال 86 بود که آشنایان رفتن سمت پمپ LPG خزانه تهران و گاز زدند و به گفته خودشون بوی گاز تو ماشین میومده و فقط با یک نور بالا پایین دادن انفجار رخ میده و طرف سر و صورت ودست و ... مسوزه ولی سریع از ماشین پیاده میشه و واقعا با اون شرایط معجزه شده بود که زنده مونده بود
    من شخصا ماشین رو دیده بودم ماشین بلند شده بود رو هوا و خورده بود زمین رینگ هاش کج شده بود و نکته جالب پرایدی که بغل خیابون پارک بوده از شدت انفجار افتاده بود تو جوب و تو این فاصله ایستگاه آتش نشانی هم نزدیک بوده و سریع به محل میرسن و خودرو رو خاموش میکنن.
    ولی دقیقا دیستکاری های ناشیانه مهمترین عامل بروز حادثه تو خودروهای دوگانه سوز محصوب میشه
    فشار گاز بیش از حد هم یکی از عوامل حادثه ای که گفتم تلقی میشد.
    و این دوستمون هم که فرمودند عامل بصرفه نبودن برای دولت بوده این هم کاملا درسته و میشه گفت مهمترین عامل همین بوده

2. 7 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از دوستان که نقد های واقع بینانه و قشنگی رو نوشتن
    حالا یه چیز دیگه به نظر شما گاز CNG بهتر و با صرفه تر است یا بنزین لیتری 400؟
    دلیل نوشتن اینکه لیتری 400 هم اینه که با این قیمت بنزین مقایسه شود نه با بنزین خانمانسوز
    لیتری 700.
    اگه میشه مثال هاتون رو پراید بگیرین
    ممنون

4. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

ممنون از دوستان که نقد های واقع بینانه و قشنگی رو نوشتن
    حالا یه چیز دیگه به نظر شما گاز CNG بهتر و با صرفه تر است یا بنزین لیتری 400؟
    دلیل نوشتن اینکه لیتری 400 هم اینه که با این قیمت بنزین مقایسه شود نه با بنزین خانمانسوز
    لیتری 700.
    اگه میشه مثال هاتون رو پراید بگیرین
    ممنون
    هاااااا من اینقدر حساب کتاب کردم تا دیوانه شدم
    خودم که پراید دارم , کپسولم 7 8 کیلو میگیره که میشه حدود 3تومن باهاش تقریبا 150 کیلومتر میرم !
    حالا بنزین 10 لیتری 125 کیلومتر میره که میشه 4 تومن.
    در ضمن نباید با بنزین لیتری 400 حساب کرد.چون 60 لیتر بیشتر نیست و واسه من 3 روزه تمومه

6. 3 کاربر از artoor32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه فرض بر سالم بودن تمام سیستم بگذاریم، با یه کپسول 7.2 کیلویی CNG شما قادرید 140 کیلومتر (بیشتر یا کمتر) رانندگی کنید که با احتساب قیمت 405 تومنی چیزی کمتر از 3000 تومان میشه، اما اگه همین 140 کیلومتر رو با بنزین طی کنید با احتساب مصرف 7.5 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر. شما حدودا به حداقل 10 تا 11 لیتر بنزین نیاز دارید که با احتساب قیمت 400 تومان بیش از 4000 تومان میشه و نکته هم اینجاست که اکثر افراد مثل بنده 3 روزه سهمیه 400 تومنیشون تمام میشه و باید 700 تومنی بزنن!
    نکته دیگه اختلاف 900 هزار تومانیی هست که شما هنگام خرید یک خودروی دوگانه سوز پرداخت کردید! و یه بار 130 کیلویی که چه بشه 137(کپسول پر) و چه 130(کپسول خالی) همیشه با شماست!
    از طرفی گاز فعلا سهمیه بندی نیست و فعلا با وضع موجود کیفیت احتراق گاز از بنزین فعلی به مراتب بهتره.

8. 6 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هاااااا من اینقدر حساب کتاب کردم تا دیوانه شدم
    خودم که پراید دارم , کپسولم 7 8 کیلو میگیره که میشه حدود 3تومن باهاش تقریبا 150 کیلومتر میرم !
    حالا بنزین 10 لیتری 125 کیلومتر میره که میشه 4 تومن.
    در ضمن نباید با بنزین لیتری 400 حساب کرد.چون 60 لیتر بیشتر نیست و واسه من 3 روزه تمومه
    اگه فرض بر سالم بودن تمام سیستم بگذاریم، با یه کپسول 7.2 کیلویی CNG شما قادرید 140 کیلومتر (بیشتر یا کمتر) رانندگی کنید که با احتساب قیمت 405 تومنی چیزی کمتر از 3000 تومان میشه، اما اگه همین 140 کیلومتر رو با بنزین طی کنید با احتساب مصرف 7.5 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر. شما حدودا به حداقل 10 تا 11 لیتر بنزین نیاز دارید که با احتساب قیمت 400 تومان بیش از 4000 تومان میشه و نکته هم اینجاست که اکثر افراد مثل بنده 3 روزه سهمیه 400 تومنیشون تمام میشه و باید 700 تومنی بزنن!
    نکته دیگه اختلاف 900 هزار تومانیی هست که شما هنگام خرید یک خودروی دوگانه سوز پرداخت کردید! و یه بار 130 کیلویی که چه بشه 137(کپسول پر) و چه 130(کپسول خالی) همیشه با شماست!
    از طرفی گاز فعلا سهمیه بندی نیست و فعلا با وضع موجود کیفیت احتراق گاز از بنزین فعلی به مراتب بهتره.
    دوستان چرا شما فقط قیمت سوخت رو مد نظر قرار میدید؟
    یک بار که برین به خاطر مصرف گاز سر سیلند رو تعمیر کنین، سوپاپ خراب عوض کنین و کلی خرج ماشین کنین میبینین حتی بنزین 700 تومنی بیشتر میصرفه تا گاز

10. 3 کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یک بار که برین به خاطر مصرف گاز سر سیلند رو تعمیر کنین، سوپاپ خراب عوض کنین و کلی خرج ماشین کنین میبینین حتی بنزین 700 تومنی بیشتر میصرفه تا گاز
    دیگه قرار نبود پیاز داغشو زیاد کنی.
    درسته مصرف گاز نسبت به بنزین کمی بیشتر فشار میاره اما این تو دراز مدته.
    بعله موافقم تو 4 یا 5 سال خودشو نشون میده اما سوال اینجاست که کدوم پرایدی 5 سال مثل بچه آدم کار می کنه؟
    نکته دیگه اینه که با کیفیت فعلی بنزین مصرف گاز عقلانی تره. فعلا بنزین فشار بیشتری به موتور میاره تا گاز.

12. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیگه قرار نبود پیاز داغشو زیاد کنی.
    درسته مصرف گاز نسبت به بنزین کمی بیشتر فشار میاره اما این تو دراز مدته.
    بعله موافقم تو 4 یا 5 سال خودشو نشون میده اما سوال اینجاست که کدوم پرایدی 5 سال مثل بچه آدم کار می کنه؟
    نکته دیگه اینه که با کیفیت فعلی بنزین مصرف گاز عقلانی تره. فعلا بنزین فشار بیشتری به موتور میاره تا گاز.
    البته حق داری
    من وقتی بنزین سوپر میزنم میفهمم تفاوتش با بنزین معمولی چقدر زیاده
    در حالی که کیفیت سوپر تیران مثل بنزین درجه 3 اروپاست

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من وقتی بنزین سوپر میزنم میفهمم تفاوتش با بنزین معمولی چقدر زیاده
    اونقدر زیاده که ظرف کمتر از 1 سال باید سرسیلندر پایین بیاری! پس همون معمولی رو بزن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

اونقدر زیاده که ظرف کمتر از 1 سال باید سرسیلندر پایین بیاری! پس همون معمولی رو بزن.
    یعنی بنزین سوپر موتورو خراب میکنه؟ من گهگاهی میزنم واسه شستوشو ماشین پرواز میکنه.

16. این کاربر از artoor32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شستشوی چی برادر؟!! مگه مایع ظرفشوییه!!
    پرواز نمی کنه. تازه یکم مثل بچه ادم کار میکنه اما به قیمت باطل شدن موتور تو دراز مدت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •