اخه تهران چي داره؟پولت رو دور نريز يه سفر برو تركبه دوست من
اخه تهران چي داره؟پولت رو دور نريز يه سفر برو تركبه دوست من
سلام
به نطر من اگه کسی میخواد داخله ایران مسافرت بره بهترین جا همین تهرانه
ولی چه بهتره که سفر های خارج از کشور بریم مثل مالزی.تایلند
آقا یه جا رو معرفی کنید که شلوغ نشده باشه بی زحمت
و طبیعیت خوب داشته باشه!
میدونم پیدا نمیشه ولی گفتم شاید باشه![]()
بین دربند و درکه و بقیه جاها داراباد بهتره و خلوت تره . (اگر داراباد رو خوب بشناسی یه جاهای خیلی قشنگی داره واسه بساط) (فکرشو کن ! بین کوهها و یه دریاچه کوچیک زیر سایه سنگ کج کوه ، بال مرغ بزنی به سیخ) یه نموره باید کوهنوردی بلد باشی که تو راهت سر نخوری ( حتما تیریپ اسپرت با کتانی یا پوت خوب باشه) هر وقت رفتید تو دل داراباد دیدید از کوهها صدای موزیک خارجی میاد بدون من و رفیقام اونجا بساط کردیم و میخ کوبیدیم !
دربند و درکه خوبه ولی چند ساله که خیلی خز و خیل شده (دیگه از هر قشری میریزن اون تو)
فشم خوبه ولی اگر با یه آدمی که اونجا رو میشناسه بری به نفعته !
تنگه واشی خوبه ولی جلو بندی ماشین سرویس میشه (هر ماشینی)
جمشیدیه که یه جای خلوت و با کلاسه .
برای یه تفریح چند روزه (اسکان تو هوای خوب تو فصل بهار یا تابستون) هم نمک آبرود خوبه !
چـــــــــالوس ردیفـــــــــــــــه ، کن سلوقون هم خوبه ! البته باید آدمش باشی ...
و جایی که از همه من بیشتر عاشقشم (گردنه حیران) که آدم رو مات و حیران میکنه ! که کلا شبیه ایران نیست (مسیرشم جاده استارا به سمت اردبیله)- درخت و گل و گیاه های متنوع و زیبا ، آب طبیعی از دل کوه ، رود آستاراچای که مرز بین ایران و کشور آذربایجان است ووو..
ارزش داره 6-7 ساعت بکوبی بری واسه چند ساعت عشق و حال (چه بسا که با دوستان پسر و دخترت باشی)
اگر تصمیم گرفتید برید حیران باید مثل چالوس دست فرمونتون یه نموره خوب باشه و جو گیر نشید واسه سبقت !
چرا سبقت ؟! آدم چطور دلش میاد تو این گردنه سبقت بگیره ! من به شخصه خیلی Race بازم ولی نه واسه جاهای گردشی .
تو فصل سرما هم که توچال و پیست اسکی دیزین بهترین جاس !
من خیلی شهرها و خیلی کشورها رو گشتم ، فقط جاهای معروفی که بدرد شما میخورد رو اسم بردم .
Last edited by Megaupload; 08-04-2011 at 00:07.
تهران تنگه واشی یه چیزی فقط بگم تنگه واشی کنار یه یخچال طبیعی قرار داره پس الان رفتن !!!!1
کلکچای هم دوستمون معرفی کرد جاده تلو هم خوبه
از این سمت هم جاجرود الان اونجا هواش مناسبه
ولی من ترجیح میدم برم طالاقان یا برقان معرکست ولی اگه یماه دیگه بری هم آلبالو می بینی هم توت هم شاهتوت هم گوچه سبز و میوه های دیگه رودخونش هم پر آب فقط بساط کباب یادت نره
اگه بخوای سمت شمال غرب بری من گردنه اصالم رو توصیه می کنم فقط اکیدا میگم ژاییز و بهار به هیچ وجه نری چون کولاکه اونجا الان بری اونجا یخ میزنی اگه بری می فهمی معنای یخ زدن رو 75 کیلومتر به سمت خلخاله از شهر صوعمه سرا معرکست تو دل جنگ هوا خنک آش دوغ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)