بله بوسیله گرافیک سرعت بیشتر میشه که گرافیکهای مخصوص دارن قیمتهاشون هم از 400 شروغ میشه تا بالا ولی با این گرافیکهای معمولی فرق میکنه.گرافیکهای مخصوص کارهای 3بعدی
quadro و fri pro
منظورتون کدوم cpu و مادربرد است؟
بله بوسیله گرافیک سرعت بیشتر میشه که گرافیکهای مخصوص دارن قیمتهاشون هم از 400 شروغ میشه تا بالا ولی با این گرافیکهای معمولی فرق میکنه.گرافیکهای مخصوص کارهای 3بعدی
quadro و fri pro
منظورتون کدوم cpu و مادربرد است؟
درسته ولی این طوری نیست که شما خودتون تصمیم بگیرید که با کدوم پردازنده رندر باشهمن امتحان کردم و داشت وقتی که با گرافیک رندر بگیرید نه با پردازنده !سرعت تا 10 برابر بیشتر میشه
برخی برنامه های جدید طوری ساخته شده هستند که از پردازنده گرافیک استفاده می کنن و این باعث میشه که فضای پردازنده اشغال نشه !
من خودم تو 3D Max تستیدم
البته اگر شما چنین کاری رو بلدین انجام بدین بگید تا ماهم انجام بدیم !!
موافقم !! البته بیخودی هم منتظر چنین ویدیوی نباشیدشما از تستتون یه فیلم بزارید تا زمانشو ما ببینیم.
ای بابا پس Stream تو گرافیک های ATi و (اسمش یادم رفته شاید CUDA باشه ) تو گرافیک انودیا چیه پس ؟بله بوسیله گرافیک سرعت بیشتر میشه که گرافیکهای مخصوص دارن قیمتهاشون هم از 400 شروغ میشه تا بالا ولی با این گرافیکهای معمولی فرق میکنه.گرافیکهای مخصوص کارهای 3بعدی
quadro و fri pro
از سری کارتهای 4000 به بعد خود نرم افزارهای درایور کارتهای ATi به این تکنولوژی مجهز هستند ! ودر برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ خیلی به پردازنده کمک می کند .
[
استریم و cuda نو پا است و حالا حالاها مونده تا بشه بصورت محسوس استفاده کرد.البته در کانورتها کمی استفاده شده ولی بشخصه چند باری تست گرفتم برای تبدیل دیدمusag شدنش خیلی کمه.و کمک زیادی نکرد.ای بابا پس Stream تو گرافیک های ATi و (اسمش یادم رفته شاید CUDA باشه ) تو گرافیک انودیا چیه پس ؟
از سری کارتهای 4000 به بعد خود نرم افزارهای درایور کارتهای ATi به این تکنولوژی مجهز هستند ! ودر برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ خیلی به پردازنده کمک می کند .
تو فتوشاپ استفاده نکردم.
البته جهت اطلاع اینو عرض کنم خدمتتون که البته ما کجا و انیمشن سازی کجا !! ولی تو رندینگ 3D Max خودم شاهد بودم که کارت گرافیک چقدر تاثیر گذار هست در مدت زمان رندینگ
درسته GPU Rendering سرعتش خوبه ولی به درد کارای بزرگ نمیخوره
البته اگه با یه کارت بخوای این کار رو انجم بدی من خودم با موتور رندرای مختلف تست کردم سرعتش
خیلی خوبه مخصوصا تو Octane Render نتیجه خیلی خوبی داره ولی تو قسمت متریال ها نمیشه زیاد
روش حساب باز کرد.
موفق باشید.
Last edited by i-like-ddd; 28-02-2011 at 15:41.
یک سرچ 5 دقیقه ایی در گوگل
...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بع نظر من زمانی میتونی به گرافیک حرفه ای فکر کنی که پردازنده رو فول کرده باشی. مثلا یک core i7 980 داری و کمی هم اورکردی.
حالا میخوای بهتر بشه میری 2 تومن پول کارت گرافیک میدی.
تا توی این بودجه.
به هر حال خیلی چیزا خوبه ولی پولمون نمیرسه
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
ضمنا توضیحات فیلم نوشته بود مال یک موتور رندر خاص هست.
تاجیی که من میدونم مععمولا منتال و وی ری استفاده میکنند که همچین توانی هم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)