با سلام مانیتور 3 بعدی اکتیو شاتر میخوام بگیرم یک چیز خوب میخوام بین 20 اینچ تا 30 برند هم مهم نیست خوب باشه فقط ، هم برای PS3 میخوام هم برای کامپیوتر توی مشهدم گشتم هیچ جا نداشت اگه سایت هم بگین خوبه ممنون میشم
با سلام مانیتور 3 بعدی اکتیو شاتر میخوام بگیرم یک چیز خوب میخوام بین 20 اینچ تا 30 برند هم مهم نیست خوب باشه فقط ، هم برای PS3 میخوام هم برای کامپیوتر توی مشهدم گشتم هیچ جا نداشت اگه سایت هم بگین خوبه ممنون میشم
سلام به همگی
من هر چی رزولوشن کامپیوترم رو تنظیم میکنم با خاموش و روشن شدن کامپیوتر دوباره به حالت اول برمیگرده دیگه خسته شدم کسی میدونه چطوری درست میشه؟
هیچ شمارش معکوسی هم نداره تنظیم میشه اگه یه روزم خاموشش نکنم مشکلی نداره ولی به محض اینکه خاموش و روشن میشه برمیگرده به حالت اول . میتونه مشکلش از کارت گرافیک باشه؟
دوستان كسي در مورد ريست كردن مونيتور سامسونگ مدل 1900T اطلاعي داره، چون يه لحظه روشن ميشه دوباره خاموش ميشه، ممنون ميشم دوستان كمك كنن
آقا دمت گرم
دوستم منو ....نی کرده بود واسه اینکه مانیتورم رو میدم پس و مزنم میشکونمش و ووو
با این راهنمایی که شما کردین کارمون راه افتاد
فقط چیزی که هست خیلی اتفاقی این گزینه رو پیدا کردم و الان یادم نیست چیکار کردم
اگه لطف کنی و با تصویر همین راهنمایی رو کامل کنید ممنونتون و مدیونتون خواهیم بود
دوستان اگه لطف کنن بگن داخل جعبه ی sync master 2285 plus دقیقا چه وسایلی باید موجود باشه زمانی که خریداری میشه بنده ممنون میشم
سلام.
زاویه صفحه نسبت به پایهی این مانیتور رو چه جوری میشه تنظیم کرد؟ باید فشار بدیم؟ من ترسیدم بشکنه و بی خیال شدم. اگه راه حلی هست بگین لطفاً. من امروز این مانیتور رو خریدم و صفحه مانیتور خیلی به طرف بالاست.
مدل مانیتورت چیه ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
بنظر من ویندوزت با کارت گرافیکت بهم نمیخونه
از ویندوزهای دیگه استفاده کن بنظرم حل میشه ( یعنی سی دی ویندوزت رو عوض کن )
سلام
من LED 2285 دارم ولی تو ویندوز 8 حاشیه دور تصویر به اندازه 2 سانت سیاه میمونه ولی در ویندوز 7 و پائینتر این مشکل رو ندارم و کل تصویر صفحه را دارم
به نمایندگی زنگ زدم گفتن که از کارت گرافیکت است در حالی که کارت من Gigabayte Gforce 1G HD است
دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)