دوستان یه نفر گفت اگه گرافیکو دو تایی ببندم cpu corei7 930 نمیکشه....و کلا ترکیب مناسبی نمیشه.....درسته این حرف؟![]()
دوستان یه نفر گفت اگه گرافیکو دو تایی ببندم cpu corei7 930 نمیکشه....و کلا ترکیب مناسبی نمیشه.....درسته این حرف؟![]()
هر سه مدل 460 و 470 و 480دارای همین مشکل هست یعنی کل سری 400 البته به 430وکه امتحان نکردم
اگه دمای بالای 90 درجه تو حداکثر بار داغ نیست پس شما درست میگی و کاملا این قضیه تست شده هست و کاملا معتبر هست در اون 3 مدل
ولی سزی 500 دمای پایین و مصرف بهتری و خوبی داره! من هر چی حقیقت باشه میگم! و با هیچ شزکتی دشمن خونی که ندارم ! و باز هم میگم بهترین خرید و خرید کارت متوسط تو ایران 460 هستش!
در ضمن 6870 بهترین نسبت کارایی به قیمت رو داره البته تو ایران! و کارایی برابر با 560 نیامده داره!
Last edited by millad1388; 24-02-2011 at 12:16.
بحثی رو که اوایل تابستون شروع شد و به نتیجه رسید رو شما دوباره شروع میکنی...
![]()
حداقل 465 و 470 که تو عکس هم معلومه که 91 درجه دما داره!
در ضمن هم بلدم از این چارت های اشتباه بدم! شاید مدلی که من تست کردم ایراد داشت! به هرحال همه حتی خود nvidia هم این موضوع رو قبول کرده و تو سری 500 جبران کرد چون سری 400 خیلی عجله ایی اومد و زیادی گرم بود!
مگه بحث در مورد 460 نبود؟ 465 و 470 رو که معلومه بخارین...حداقل 465 و 470 که تو عکس هم معلومه که 91 درجه دما داره!
در ضمن هم بلدم از این چارت های اشتباه بدم!تست های Tomshardware و Anandtech اشتباهن اونوقت حرف شما درسته؟
اصلا شما Review های 460 رو خوندی؟
من دیگه بحث رو ادامه نمیدم موفق باشید.
دوستان خواهشا با هم بحث الکی نکنین.....
ممنون از راهنماییهای هردوتون....خیلی متشکر..قضاوتو بزترین به عهده ی من.....بزارید من حرفای همه رو بشنوم......
![]()
واقعا ببخشید برای بار دومه که مدل 465 رو با 460 قاطی کردم! البته فکر نکنم اینقدر خنک باشه! مگه چی کار کرده که اینقدر خنک شده ؟ شخصی میدونه یا نه؟
بالاخره آدم باید به اشتباهش اعتراف کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)