خب اصلا همین KB976932 را به من نمیده، مشکل از ویندوزه؟
اینم اسکرین شات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اصلا همین KB976932 را به من نمیده، مشکل از ویندوزه؟
اینم اسکرین شات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادر اینجا رو نگاه کن به نظرت چقدر میخواد آپدیت کنه؟ من ویندوزم رو مرتب آپدیت میکردم چون adsl دارم....
اینم عکسش:
خب یکم بحث؛ وحشتناک نرم افزاری شد:خب اصلا همین KB976932 را به من نمیده، مشکل از ویندوزه؟
اینم اسکرین شات:
سرویس پک در لیست نمایش داده نخواهد شد اگر:
- اگر از نرم افزارهای امنیتی شرکت Safe Central استفاده کنید.
- اگر درایورهای کارت گرافیک با برند اینتل با ورژن های زیر نصب باشه:
Igdkmd32.sys (32-bit), versions 8.15.10.2104 through 8.15.10.2141
Igdkmd64.sys (64-bit), versions 8.15.10.2104 through 8.15.10.2141
- اگر ویندوز نصب شده ی شما با نرم افزار VLite دستکاری شده باشه.
اگر ویندوزتون آپدیت باشه باید مقدار مینیمم رو آپدیت کنه که نوشته.برادر اینجا رو نگاه کن به نظرت چقدر میخواد آپدیت کنه؟ من ویندوزم رو مرتب آپدیت میکردم چون adsl دارم....
اینم عکسش:
با سلام خدمت دوستان و اساتید
اگه اینو نصب کنم آیا ویندوز کامل به پک یک ارتقا پیدا میکنه و آیا با ویندوزهای پک یک موجود در بازار هنوز فرقهایی خواهد داشت یا خیر؟
با تشکر.
با سلام خدمت دوستان و اساتید
اگه اینو نصب کنم آیا ویندوز کامل به پک یک ارتقا پیدا میکنه و آیا با ویندوزهای پک یک موجود در بازار هنوز فرقهایی خواهد داشت یا خیر؟
با تشکر.
بله فرقش اینه که شما به صورت آنلاین دانلود میکنید ولی اونا نه در ضمن اگر از موارد پست بالا باشه نمایش داده نمیشه.
سرویس پک درحقیقت مجموعه ی آپدیتهایی هستش که بعد از آخرین نسخه ویندوز منتشر شده(شاید همراه با چند آپدیت کوچک دیگر) یعنی اگر هم ویندوزتون Update باشه، و توی system ننوشته باشه service pack 1 فرقی نداره
![]()
من تا حالا هیچ آپدیتی برای ویندوز نگرفتم یعنی اینو بگیرم دیگه بقیش لازم نیست دیگه!
وقتی این سرویس پکو گرفتم اون آپدیت های دیگه بازم تو لیست هستند یا میرن ؟
ممنون
اگر سرویس پک رو بگیرید فقط چند تا آپدیت کوچیک دیگه میمونه که چیزی نیست و بقیه آپدیتها تو لیست نمیان.من تا حالا هیچ آپدیتی برای ویندوز نگرفتم یعنی اینو بگیرم دیگه بقیش لازم نیست دیگه!
وقتی این سرویس پکو گرفتم اون آپدیت های دیگه بازم تو لیست هستند یا میرن ؟
ممنون
من وقتی اپدیت SP1 دانلود کردم وقتی خواست نصبش کنه این error رو میده برای کسی اینطوری نشده 64Bit
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)