خمیر هم زدیم باز فایده نداشت روی 100 هستش.دیگه چیکارش کنم؟
خمیر هم زدیم باز فایده نداشت روی 100 هستش.دیگه چیکارش کنم؟
اینم عکس دمای سیپیو هنگام کانورت کردن
یکی کمکم کنه
![]()
خمیره سیلیکون زدی؟مگه میشه تغییری نکرده باشه.یعنی چه خمیر داشته باشه چه نداشته باشه فرقی نکرده.عجیبه.
فن کار میکنه؟دمارو از بایوس نگاه کنین چنده.برای ورود به بایوس بعد از روشن شدن کلید delete رو بزنین و دنبال دما بگیردین.
اینکارا رو اگه درست انجام بدین مشکلتون حل میشه اول از همه سیستم رو خاک گیری کنید
خمیر سیلیکون
فنتونو عوض کنید
برای کیستون حتما فن بزارید یک علت که دمای سی پی یو بالا میره همین خوب نبودن سیستم تهویه ی کیس هست
وسیله ی حرارتی نباید کنار کیس باشه
هوا باید از کیس خارج بشه
سیم های داخل کیس رو همرو باید بزنید کنار که هوا قشنگ داخل کیس بتونه جریان داشته باشه
و آپدیت بایوس همونطور که دوستمون گفتند
البته پاور ضعیف هم میتونه باعث این مشکل بشه
با اینکارا شما نباید دیگه مشکلی داشته باشید
در ضمن ورژن نرم افزار hw monitor رو هم حتما آپدیت کنید و کلا دمای بالای 56 درجه قدرت پردازشی سی پی یو رو کم میکنه
و اگه سی پی یو شما همچین دمایی داشته باشه سریع عمرش تموم میشه
اره زدم هیچ تعغیری نکرد عکسشم که گذاشتم.انگار مه خمیر بهش نزدم باز دمای خودش رو داره.آره فن کار میکنه.باشه اونجام نگاه میکنم ببینم چطوره.کامپیوتر ویروس داشته باشه تاثیر داره؟ویندوز رو عوض کنم چی؟ویروس که نداره آخرین ورژن آویرا رو نصب کردم همرا با آبدیت
خاک گیری که کردم خمیر سیلیکونم که زدم کیسم الان بازه نبستمش باز تاثیری به حالش نداره.من آبدیت بایوس بلد نیستم نمیدونم چجوری آپدیت میشه.نرم افزارم آخرین ورژن هستش با برنامه EVEREST Ultimate Edition هم امتحان دماش کردم همون بود.فن رو عوض کنم چی؟سیپیو در حالت عادی دماش 50 درجه هست
با یه فن سی پی یو دیگه امتحان کنید
اگه از فن استوک استفاده میکنید از فن هایی استفاده کنید که هیت سینک بزرگتری دارند
خوب فن که خوب کار میکنه اگه مال فن باشه که قبلا هم باید اینجور میبود
حالا با یه فن بهتر امتحان کنید
اگه خوب نشد چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)