شرمنده دیر شد
تاریخ بایوس شما مربوط به چه تاریخی است؟
من مادر برد شما را چک کردم و دیدم که شرکت گیگا برای این امر یک پکیج بایوس جدید به تاریخ 2010/11/15 معرفی کرده است.
تاریخ بایوس خود را بگویید تا با هم مشکل را رفع کنیم.![]()
شرمنده دیر شد
تاریخ بایوس شما مربوط به چه تاریخی است؟
من مادر برد شما را چک کردم و دیدم که شرکت گیگا برای این امر یک پکیج بایوس جدید به تاریخ 2010/11/15 معرفی کرده است.
تاریخ بایوس خود را بگویید تا با هم مشکل را رفع کنیم.![]()
با CPU-Zمی تونی تاریخ بایوست رو نگاه کنی.
اقا مشکل حل شد؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
- Beta BIOS
- Fix Cool'n'Quiet compatibility issue
اینم آدرس دانلودک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل از بایوس باشه باید با فن قبلیشون هم همین مشکل رو داشته باشند و فقط صرفا مربوط به این فن جدید نمیشه
این موضوع تو یعضی فن های pwm هست که همون ابتدا سیستم رو روشن میکنید 1الی 2 ثانیه فن نمیچرخه
و سپس فن شروع میکنه به چرخیدن و 10 ساعت هم با سیستم کار کنید مشکلی پیش نمیاد
من این موضوع رو چند بار دیدم که دارم میگم پس مشکلی نیست و عادیه و زمانی میتونیم بگیم مشکله که کلا فن نچرخه
به نظر من که مشکلی نیست
Last edited by mehrdad mm; 24-02-2011 at 01:55.
شاید همین مشکلو حل کنه... Bios فعلیم F1 هست(اولین Bios)به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
Beta BIOS
Fix Cool'n'Quiet compatibility issue
آخه یه طوری شروع به کار میکنه که مثلا به نظرم اومد ممکنه یک در هزار شروع به چرخیدن نکنه!اگه مشکل از بایوس باشه باید با فن قبلیشون هم همین مشکل رو داشته باشند و فقط صرفا مربوط به این فن جدید نمیشه
این موضوع تو یعضی فن های pwm هست که همون ابتدا سیستم رو روشن میکنید 1الی 2 ثانیه فن نمیچرخه
و سپس فن شروع میکنه به چرخیدن و 10 ساعت هم با سیستم کار کنید مشکلی پیش نمیاد
من این موضوع رو چند بار دیدم که دارم میگم پس مشکلی نیست و عادیه و زمانی میتونیم بگیم مشکله که کلا فن نچرخه
به نظر من که مشکلی نیست
بازم ممنونم... Bios رو Update میکنم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
راستی ورژن Beta هست مشکلی نیست؟!
نه.مشکلی پیش نمیاره.فقط تروتمیز آپدیت کن تا مشکلی پیش نیاد.
نتیجه رو هم بگو.
ممنون.حامد
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
حرف شما کاملاً درسته.ولی وقتی یه سیستم کولینگ هوشمند روی سیستم هست باید همه چی جدید باشه.
از جمله بایوس تا همخوانی لازم پیش بیاد![]()
Bios آپدیت نمیشهاز طریق نرم افزار @Bios هم ورژن 4 و هم F5B رو امتحان کردم وقتی ریستارت میشه میگه:
Mainbios chek sum error!
بعد فکر میکنم از روی bios دومی ریکاوری میکنه...
مشکل از کجاست؟
کلا خمیر سیلیکون دقیقا برای همینه (به جای اینکه بین IHS و هیتسینک هوا باشه، خمیر سیلیکون اون فضا رو پر می کنه)
زیاد زدن خمیر سیلیکون شدیدا باعث پایین اومدن کارایی خنک کننده میشه.
یعنی نمی چرخید تا وقتی خودتون تکونش می دادید؟ اگه اینطوره که فن شما معیوبه بهتره ببرید و عوض کنید.
ولی کلا یک ثانیه تاخیر چیز خاصی نیست.
آپدیت از طریق ویندوز توصیه نمیشه .. بهتره از Q-Flash استفاده کنید.
قبی از این که روی PWM بذارم درسته اکثر موقع ها باید با دست تکونش میدادم تا به حرکت بیافته...یعنی نمی چرخید تا وقتی خودتون تکونش می دادید؟ اگه اینطوره که فن شما معیوبه بهتره ببرید و عوض کنید.
ولی کلا یک ثانیه تاخیر چیز خاصی نیست.
ولی الآن همون 1-2 ثانیه تاخیر داره و سپس درست میشه.
درسته یک بار هم با این امتحان میکنم...آپدیت از طریق ویندوز توصیه نمیشه .. بهتره از Q-Flash استفاده کنید.
ممنون.
درسته با bios@ آپدیت نکنید احتمال بوت نشدن سیستم هست
مدل مینتون رو بگید تا من فایل بایوس رو بزارم با فلاپی اینکارو بکنید
اگه فلاپی ندارید با فلش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)