آخرين قيمتي كه من امروز تو بازار (شيراز) گرفتم 235 بود
آخرين قيمتي كه من امروز تو بازار (شيراز) گرفتم 235 بود
من اگه باشم 100% گالكسي ميني رو انتخاب ميكنم. البته اگه بعضي ها بصورت سنتي از سامسونگ انتقاد نكنن.
x8 مشكل باتري داره (يكي از اساسي ترين مشكلات)
گالكسي ميني اندرويد 2.2 هست در حالي كه x8 اندرويد 1.6 داره (مشكل اساسي دوم)
صفحه گالكسي ميني 3.14 اينچ هست در حالي كه x8 3 اينچ
حافظه داخلي گالكسي ميني 160 مگابايته ولي x8 128 مگابايت
گالكسي تا 32 گيگ مموري ساپورت ميكنه ولي x8 تا 16 گيگ
ابعاد عكسشون يكي هست - صفحه نمايش x8 تعداد16ميليون رنگ ولي گالكسي 256 هزار رنگ
توي گالكسي ميتوني پرونده هاي افيس ويرايش كني ولي توي x8 نه
گالكسي فرمان صوتي دارد
مشکل باتری انقدر هم حاد نیست دو روز رو میگیره اما تاک تایم پایینه.کلا آندروئید ها اکثرا همینجورین. چیزی که فراوون هست برقه مملکته
خب ورژن اون 2.2 هست قبول اما ورژن ایکس 8 کی گفته 1.6 هست . خیلی وقته که اکثر گوشیهای ایکس 8 با ورژن 2.1 کاملا فارسی وارد بازار شده.
جافظه داخلی هم زیاد مهم نیست.
فکر نکنم کسی با این گوشیهای بیشتر از هشت گیگ بندازه.اینم نمیتونه عیب باشه. در ثانی مثلا کا800 رو نوشته بودن تا 4 گیگ ساپورت میکنه اما من هشت گیگ هم انداختم.
اتفاقا نقطه ی قوت ایکس 8 صفحه نمایشش هست.درسته که اون یه ذره بزرگتره اما کیفیت صفحه نمایششون خیلی فرق داره . 320*240 و 320*480 که بزرگترین مشکل مینی همینه
ویرایش پرونده های افیس. اگه این مشکل توی گوشیهای جاوا بود اره مشکل بود اما وقتی که گوشی شما آندروئید هست یعنی اینکه میخواهید برنامه بریزید و استفاده بکنید. برنامه برای ویرایش آفیس و ...خیلی زیاده.پس این هم ایراد نیست.
فرمان صوتی من تا حالا این همه گوشی داشته داشتم تا حالا فرمان صوتی ملاک خرید نیست.
در کل این چیزایی که گفتید ملاک خرید نیست.
مهمترین چیز قیمت گوشی هست.
ایکس 8 تا قبل از این گرونیهای اخیر 200 تا 210 تومان بوده که الان 220 تا 240 دارن میدن.مثل ویواز که 260 بود و لاان 310 شده.بعد از تعطیلات عید ایکس 8 ارزش خرید بیشتری داره.
در کل این دو گوشی مثل هم هستند و قیمت مهمترین ملاک خرید هست.
خرید بعد از عید منطقی تره.
قیمت امروز245
هرکی میخواد این گوشی رو بخره به من پیام بده
سلام بچه ها میشه کسایی که این گوشی رو دارن بگن این گوشی از لحاظ ساپورت بازی ها (با توجه به رزولوشن نسبتا پایینش)
چطوره
فارسی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی هایی که x8 اجرا میکنه میتونه اجرا کنه؟؟!!
Last edited by iMosi; 16-03-2011 at 23:10.
سلام من گالاکسی مینی خریدم ولی ویدیو های یوتیوب رو پخش نمیکنه؟میشه راهنمایی کنید
به نظر من galaxy mini بهتر از x8 هست، چون به خاطر سیستم عامل بالاتر خیلی روانتر از x8 کار میکنه، کیفیت صفحه x8 بهتره اما رزولشون بالاش باعث مصرف بالای باتری میشه، درسته که برق مملکت فراوونه اما به شرطی که یه شارژر و یه پریز همیشه باهات باشه![]()
Last edited by winntter; 22-04-2011 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)