به نظر من با این قیمت ارزش نداره بهترین برند ها الان تو سایت Newegg با قیمت 350 دلار به فروش میرسه این قیمت اونم با این برند یعنی تقریبا 160 هزار تومان اختلاف قیمت ...!!!
به نظر من با این قیمت ارزش نداره بهترین برند ها الان تو سایت Newegg با قیمت 350 دلار به فروش میرسه این قیمت اونم با این برند یعنی تقریبا 160 هزار تومان اختلاف قیمت ...!!!
شما مثل این که تو ایران نیستی!!! هرچیزی که تو ایران میاد گرون تر میشه
عزیز منظورم این بود که این اختلاف قیمت برای این برند زیاد هست و ارزش خرید نداره اگه 450 بود هنوز قابل قبول تر بود ولی با این قیمت... چون معمولا Club3d ارزون تر از بقیه برند ها هست ...
Asus رو 540 قیمت گرفتم چه طوره؟ میدونم گرون میده ولی اگه تا 520 راه بیاد مناسبه دیگه نه؟
510 یا کمتر خوبه چون لیون این کارت رو الان 510 میفروشه ...
گرون هست ... اگه ASUS رو از لیون بگیری بهرت هست .. اما 30 تومن فکر نکنم زیاد فرقی کنه ... بهتر هست ... در کل با آسوس قابلیت آور بیشتری خواهید داشت و خود آسوس رو آور تا 50% تاکیید داره !Asus رو 540 قیمت گرفتم چه طوره؟ میدونم گرون میده ولی اگه تا 520 راه بیاد مناسبه دیگه نه؟
الآن لاین رو دیدم... اگه گارانتیش خوب باشه عالیه...گرون هست ... اگه ASUS رو از لیون بگیری بهرت هست .. اما 30 تومن فکر نکنم زیاد فرقی کنه ... بهتر هست ... در کل با آسوس قابلیت آور بیشتری خواهید داشت و خود آسوس رو آور تا 50% تاکیید داره !
البته فکر نمیکنم روی مدل رفرنس تفاوت زیادی در آورکلاک باشه... هست؟!
اگه تبلیغ نشه CLUB 3D برند خوبیه
مخصوصا با هسته nVIDIA
من یدونه FX5200 ازش داشتم خیلی عالی بود فقط یه صدای شبیه سوت میزد
ولی در کل ازش راضی بودم
Last edited by EhsanCPU; 10-04-2011 at 11:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)