سلام ممنون از جواب
فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه
به نظر شما ارزش داره فعال کنیم گذینه رو ؟ در موقع انجام بازی های سنگین مشکلی پیش نمیاد ؟
و کارایی سیستم بهتر میشه ؟
سلام ممنون از جواب
فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه
به نظر شما ارزش داره فعال کنیم گذینه رو ؟ در موقع انجام بازی های سنگین مشکلی پیش نمیاد ؟
و کارایی سیستم بهتر میشه ؟
سلام.
100% کارایی سیستم افزایش پیدا میکنه..!
Hyper Threading باعث میشه پردازنده شما که در اصل Quad Core هست به حالت 8 Thread (به صورت 8 هسته) در محیط ویندوز عمل بکنه.
گفتم که یکی از بزرگترین تکنولوژی های شرکت Intel تنظیمات و قابلیت Hyper Threading این شرکت هست که پردازنده به صورت 4 هسته و 8 رشته عمل میکنه.
این حرف اصلا برای Safe OverClocking و اورکلاک 24/7 صحیح نیست!فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه
------------------------
معمولا زمانی در اورکلاک HT رو غیر فعال میکنند که اولا هدف از اورکلاک ثبت رکورد و انجام دادن تست های OverClocking که قابلیت Multi Thread ندارند باشه + خنک کننده مورد استفاده تقریبا به صورت Extreme Cooling یا دمای زیر صفر باشه که غیر فعال کردن این گزینه باعث پایدار تر شدن سیستم میشه . (در تست های که فقط از یک هسته پشتیبانی میکنند مثل SuperPi / Pi Fast ...)
موفق باشید.
همون طور که دوستمون گفتند تو اورکلاک های سنگین وقتی HT فعال باشه سیستم ناپایدار میشه برای شما
که اورکلاک سنگینی ندارید با فعال شدنش سی پی یو تون ناپایدار نمیشه و کارایی سیستمتون تو MULTITSAKING بازی و .... افزایش پیدا میکنه پس فعالش کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)