تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشکل در Cpu ... توروخدا کمک

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

دلیل اینکه در حالت OverClock توصیه میشه Hyper Threading غیر فعال باشه اورکلاک پایدار تر هست.

معمولا تا فرکانس 4.0GHZ رو AirCooling در حالت HT ON مشکلی پیش نمیاد ولی در کل شما همیشه Hyper Threading رو فعال کنید.

چون نسبتا Performance رو در حد قابل توجهی افزایش میده + یکی از مهم ترین قابلیت های پردازنده های Inte i7 هست.

موفق باشید.
    سلام ممنون از جواب

فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه

به نظر شما ارزش داره فعال کنیم گذینه رو ؟ در موقع انجام بازی های سنگین مشکلی پیش نمیاد ؟
    و کارایی سیستم بهتر میشه ؟

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    100% کارایی سیستم افزایش پیدا میکنه..!
    Hyper Threading باعث میشه پردازنده شما که در اصل Quad Core هست به حالت 8 Thread (به صورت 8 هسته) در محیط ویندوز عمل بکنه.
    گفتم که یکی از بزرگترین تکنولوژی های شرکت Intel تنظیمات و قابلیت Hyper Threading این شرکت هست که پردازنده به صورت 4 هسته و 8 رشته عمل میکنه.

فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه
    این حرف اصلا برای Safe OverClocking و اورکلاک 24/7 صحیح نیست!
    ------------------------
    معمولا زمانی در اورکلاک HT رو غیر فعال میکنند که اولا هدف از اورکلاک ثبت رکورد و انجام دادن تست های OverClocking که قابلیت Multi Thread ندارند باشه + خنک کننده مورد استفاده تقریبا به صورت Extreme Cooling یا دمای زیر صفر باشه که غیر فعال کردن این گزینه باعث پایدار تر شدن سیستم میشه . (در تست های که فقط از یک هسته پشتیبانی میکنند مثل SuperPi / Pi Fast ...)

موفق باشید.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ممنون از جواب

به نظر شما ارزش داره فعال کنیم گذینه رو ؟ در موقع انجام بازی های سنگین مشکلی پیش نمیاد ؟
    و کارایی سیستم بهتر میشه ؟
    همون طور که دوستمون گفتند تو اورکلاک های سنگین وقتی HT فعال باشه سیستم ناپایدار میشه برای شما
    که اورکلاک سنگینی ندارید با فعال شدنش سی پی یو تون ناپایدار نمیشه و کارایی سیستمتون تو MULTITSAKING بازی و .... افزایش پیدا میکنه پس فعالش کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •