درود ، عزیـــز ببیــن ایــنه منظــورت ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگــه آره دارم دانلودش میــکنم ، نمیــخوام ویــندوز رو عوض کنم :(
درود ، عزیـــز ببیــن ایــنه منظــورت ؟!
اگــه آره دارم دانلودش میــکنم ، نمیــخوام ویــندوز رو عوض کنم :(
Last edited by GeNERAL PoUYA; 23-02-2011 at 15:12.
آره ، منظورم همين بود و خيلي جالبه نتونسته پيدا کنه . وا... چي بگم من در اينگونه موارد ، نرم افزارهاي زيادي دارم که ميتونم امتحانشون کنم تا به نتيجه برسم . گفتم، يکي از اين نرم افزارها همون مجموعه Hirens Boot CD هست که داخلش براي تست ديسک ، نرم افزار زياده
شما اين فرمان رو در Run تايپ کن و اينتر بزن :
اين فرمان تنظيمات مربوط به Shell ويندوز رو ريست ميکنه و مشکلي اگه باشه برطرف ميکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود سعیــد عزیز
نشــد :(
بالـا میاد ها !
اما همین که میـخوام کاری کنم هــنگ میــکنه ! :(
شما یه بار Avast رو غیر فعال کنید ، ببینید اگه دیگه کامپیوترتون هنگ نکرد پس مربوط میشه به فایل مشکوکی
که داخل پوشه فونتها هست که هر بار بازش میکنید آوست بهش گیر میده .
سوال دیگه دارم شما از فایروال مجزا هم استفاده میکنید ( منظورم بغیر از آنتی ویروس آوست ) ؟
یک فولدر در c:\windows ایجاد کنید با نام Fonts.NEW
سی دی ویندوز را در درایو قرار بدید و command prompt را باز کنید و با دستور cd به پوشه i386 برید
تایپ کنید:
از طریق windows explorer به پوشه fonts برید و تمام فونت ها به پوشه FONTS.NEW کپی کنید و گزینه No to All را برای پیغام overwrite انتخاب کنید (شما روی در پوشه fonts فایل های میانبر هم دارید. ابتدا، قبل از کپی کردن فایل ها به پوشه جدید، با دستور زیر اون ها پاک کنید،
).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامپیوتر را ری استارت کنید و به recovery console برید (وارد محیط نصب ویندوز که شد، دکمه R رو از صفحه کیبورد فشار بدید تا وارد این محیط بشید)
به دایرکتوری C:\WINDOWS برید (با دستور CD)
و بعد
Last edited by userb; 23-02-2011 at 23:42. دليل: برای راه حل بهتر ویرایش شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)