اگه نتونستی EF7 ویا TU5 گیر بیاری ال90فول گزینه ی بهتری میتونه باشه هم کیفیتش خیلی خوبه هم مصرفش نسبت به این دو بهتره ایمنیشم بهتر از اینهاست شتاب و سرعتشم خوبه قیافه هم سلیقه ی هست .
اگه نتونستی EF7 ویا TU5 گیر بیاری ال90فول گزینه ی بهتری میتونه باشه هم کیفیتش خیلی خوبه هم مصرفش نسبت به این دو بهتره ایمنیشم بهتر از اینهاست شتاب و سرعتشم خوبه قیافه هم سلیقه ی هست .
دوست من L90 تو پیچ تند زیاد ماشین مردی نیست نسبت به سمند.
در کل سمند LX سفارشی به نظر من بهتره اگه گیربکسش رو هم زانتیا بندازیم خیلی عالی میشه.
دوستان داریم اقدام به خرید میکنیم.نظراتون رو بگین.
پ
دوستان پارس سال رو با پارس معمولی اشتباه نگیرید در راهنماییهاتون لطفا !
به نظر من که صرفه به خرید پارس سال هست.
حداقل یه کم تغییرات ایجاد شده.
سورن مالتی هم خوبه ها...نسبت به سایر سمند ها خیلی تغییر کرده فقط مشکل مصرف بالا داره....
راستی پارس نخر چون همسایه مون خریده بود روز دوم کل جلو بندیشو اورد پایین گفت خیلی صدا میداده کلا خیلی پشیمون شده ..شما فقط رو سمند فکر کن
این lx سفرشی همونی که چراغ های عقبشو تغییر دادن و فرمونش مثل 206 هست؟
سورن بورس خیلی بدی اینجا داره.خیلی بد زیر بار میرن.
چی؟ منظورت رو متوجه نشدمسورن بورس خیلی بدی اینجا داره.خیلی بد زیر بار میرن.
با سلام خدمت دوست عزیز
اینجانب بعنوان کسی که تجربه رانندگی با هر دو ماشین را دارد چند مزیت و معایب هر دو ماسین را عرض میکنم
1-خودروی پژو پارس از نظر نرمی فرمان و کلاچ واقعا نسبت به سمند lx برتری داشته وحتی میتوان گفت قابل مقایسه نیست.
2-رانندگی طولانی مدت با پژو پارس و حتی 405 شما را کمتر خسته میکند مخصوصا اینکه شما دید بهتری نسبت به سمند خواهید داشت
3-ضمنا هر چند که هر دو خودرو دارای موتور L3 میباشد اما شتاب پارس کمی بهتر است
4-شکل وظاهر دو ماشین به هیچ وجه به سلیقه ربطی نداشته و حتی اگر از یک بچه 4 ساله هم بپرسید که کدام زیباتر است مسلما پارس را انتخاب خواهد کرد
5-پایین آمدن کیفیت در برخی از قطعات فقط مختص پارس نبوده و متاسفانه کلیت دارد.مثلا گیربکس ها مشکل دارند(هم در پارس و هم سمند) و یا سر و صدایی که دوستان اشاره کردند که در پارس وجود دارد مربوط به کیفیت بسیار بد لاستیک بین دربهاست.که آن هم قابل حل میباشد
6-موتور EF7 به تازگی وارد بازار شده و به عقیده اینجانب قضاوت درمورد آن کمی زود است اما موتور L3 سالهاست که در عمل مورد آزمایش قرار گرفته وو نقاط قوت و ضعف آن تقریبا مشخص شده است.
7-در مورد امکاناتی که مدام در مورد انواع خودروی سمند میشنویم به شما عرض میکنم که اگر این امکانات برروی پارس بود با وجود قیمت پایینتر کمتر کسی حاضر به خرید آن میشد
8-در مورد خودروی ELX هم این نکته را به شما دوست عزیز عرض کنم که واقعا از نظر قدرت و شتاب با پارس معمولی سمند و سورن و انواع 206 متفاوت بوده و هیچیک از این خودروها(خودروهای ایران خودرو) به گرد آن نیز نمیرسند.با وجود این درصورت بروز مشکل جزیی مثلا جنت رادیاتور تعمیرات خودروی ELX واقعا عذاب آور و وقت گیر میباشد (بدلیل حجم زیادی که سرسیلندر موتور L4 در این خودرو اشغال کرده است)
سری اولی که سورن وارد بازار شد ما تحویل گرفتیم.
همه فکر میکردن تو خرید و فروشش بهتر از سمند LX عمل میکنه اما برعکس شد.
سورن رو تا اومدیم بفروشیم پدرمون رو در آورد و اصلا تو بورس خرید و فروش نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)