سلام عزیزان :
من این دوربینو خریدم کلی هم باهاش حال کردم، ولی دوربین من منوی فارسی نداره ، فقط چینیو انگلیسی داره ، میخواستم بدونم میتونم فایل منو فارسیشو از نت بگیرم بریزم روش یا نه
از دوستانی که اطلاعاتشو دارن ممنون میشم راهنماییم کنن
سلام عزیزان :
من این دوربینو خریدم کلی هم باهاش حال کردم، ولی دوربین من منوی فارسی نداره ، فقط چینیو انگلیسی داره ، میخواستم بدونم میتونم فایل منو فارسیشو از نت بگیرم بریزم روش یا نه
از دوستانی که اطلاعاتشو دارن ممنون میشم راهنماییم کنن
با سلام
دو تاسوال در مورد این دوربین داشتم -sx130-:
1- تو مشخصات نسبت تصویرش تو یه سایتی نوشته بود 4:3 داره و 3:2. آیا میدونید 16:9 که برای ال سی دی هست داره یا نه. و اگه نداشت نقص محسوب میشه ؟
2-اگه از باتری شارژی استفاده کنیم حداکثر چه مدت میتونیم فیلم برداری کنیم. و چه شارژر و باتری رو پیشنهاد میکنید (با ذکر میلی آمپر باشه بهتره)
فقط خواهشا زود جواب بدید چون تا پس فردا میخوام این دوربن رو بخرم
فکر میکنم 16:9 داشته باشه.واید اسکرین داره که اگه اشتباه نکنم همون 16:9 هست.باید دوربین رو نگاه کنم بعد بگم.
در مورد باتری منم مشکل دارم.نمیدونم چه باتری خوب هست. من کاملیون سفید گرفتم بدک نیست.سعی کن همیشه 2 جفت باتری داشته باشی
منم میخوام اینو بگیرم به نظرتون خوبه؟
مشکل فوکوس دوردست توی عکس هم داره یا فقط فیلمبرداریه؟
عکسش توی شب چجوریه؟ و نور کم؟
ممنون که زود جواب دادی.در مورد باتری نگفتی وقتی شارژه چه مدت باهاش فیلم برداری میتونی بکنی.در ضمن باتریتو چند خریدی و چند میلی آپر هست؟
یک باتری خریدم روش نوشته 4000 میلی آمپر ولی میدونم چنین چیزی درست نیست(8000 تومان).باتری کاملیون هم فکر کنم 2300 میلی هست(6500 تومان).جفتشون اندازه هم کار میکنند.من یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم باتری باید چقدر به شارژر وصل باشه تا کامل شارژ بشه
یک روز که رفته بودم بیرون و زیاد هم فیلم و عکس نگرفته بودم 2 جفت باتری تموم شد ولی دوربین یکی از آشناها که باتری لیتینیومی داشت مشکل باتری نداشت.
در مورد فیلمبرداری هم اگه بخوای HD فیلمبرداری کنی فکر میکنم حافظه کم بیاری تا باتری چون طبق گفته خودشون روی رم 4 گیگ تا 10 دقیقه میشه بصورت HD فیلمبرداری و ذخیره کرد
سلام
قیمت خود دوربین چقدره الان ؟
دوستانی که این دوربینو دارن و استفاده میکنند لطفا و خواهشا جواب بدن سرعت عکاسی پی در پی چجوره؟
در صورتیکه بخواهیم عکس بگگیرم چندثانیه طول تا اماده به کار بشه؟
عکاسی در شب و نور کم وضعش چطوریه؟
این قضیه 10 دقیقه فیلمبرداری با کیفیت اچ دی چیه؟
مگه میشه دوربینی تا 10 دقیقه فقط فیلمبرداری اچ دیی داشته باشه؟
اون 10 دقیقه فکر میکنم با رم 2 گیگ باشه.یعنی هر 10 دقیقه فیلبمرداری حدود2 گیگ جا میگیره.
من وقتی رم 16 گیگ میزارم مدت فیلمبرداری رو حدود 78 یا 87 دقیقه زمان باقیمانده نشون میده.
الان چون دوربین دم دست نیست در مورد بقیه سوالها نمیتونم جواب بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)