تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: معرفی سرویس دهندگان نامحدود اینترنت که قیمت مناسبی دارند

داره خودمونی میشه sunray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شهراد شبکیه هم هست که فکر کنم ارزون ترین نامحدودو میده. البته بیشتر غرب تهرانو ساپورت می کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آخه اینجوری نمیشه نظری داد. سرعتی که اعلام می کنن معمولا اسمی هست و با واقعیش فرق داره. مثلا یکی 128 میده سرعت دانلود 35 هست و اونیکی 20 و یکی دیگه 14 !
    باید کاربر اون ISP باشی و سرعت های واقعی رو بدونی.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه اینجوری نمیشه نظری داد. سرعتی که اعلام می کنن معمولا اسمی هست و با واقعیش فرق داره. مثلا یکی 128 میده سرعت دانلود 35 هست و اونیکی 20 و یکی دیگه 14 !
    باید کاربر اون ISP باشی و سرعت های واقعی رو بدونی.
    عزیز بستگی داره 128 رو رویه چند مگ. برای شما ببندن!
    من 256 رو برام روی 2 مگ بستن صبح سرعت رویه 200وحتی بیشتر و شبم خلی خوبه همین الان که ساعت 6 هست با سرعت 123 دانلود میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Subaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فک می کنم بهترین قیمت ها رو همین مخابرات مشهد داشته باشه.
    من خودم 256 سه ماهه گرفتم که 1 ماه هم رایگان دادن شد 4 ماه در جمع 39 تومان شد هزینه.

تنها مشکلی که این روزا با ADSL مخابرات دارم کیفیت پینگ خرابشه. تایم اوت زیاد داره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزیز بستگی داره 128 رو رویه چند مگ. برای شما ببندن!
    من 256 رو برام روی 2 مگ بستن صبح سرعت رویه 200وحتی بیشتر و شبم خلی خوبه همین الان که ساعت 6 هست با سرعت 123 دانلود میکنم
    می دونم از اپ شدن تاپیک یه مدتی میگزره ولی می خواستم بدونم کدوم ISP این اینترنت رو الان داره میده
    ممنون میشم بهم چندتا از این شرکت ها رو معرفی کنی که نامحدود رو شر نمی کنن و سرعت دانلود روی 200 میدن, البته من اصفهانم و خوب باید اینجارو هم ساپورت کنن

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

می دونم از اپ شدن تاپیک یه مدتی میگزره ولی می خواستم بدونم کدوم ISP این اینترنت رو الان داره میده
    ممنون میشم بهم چندتا از این شرکت ها رو معرفی کنی که نامحدود رو شر نمی کنن و سرعت دانلود روی 200 میدن, البته من اصفهانم و خوب باید اینجارو هم ساپورت کنن
    همچین چیزی وجود نداره دوست گرامی
    نامحدود رو خیلی شرکتش بخواد حال بده بهتون یه چیزهای مثل تورنت و... رو نمیبنده،ولی برای سرعت دیگه الان تقریبا همه رو همون سرعت اسمی میبندن البته بجز سرویس های که مال مخابرات هست وشرکت ها رو زور کرده بدن که اون تقریبا میشه گفت عشقیه مثلا بهترین isp در تهران که داتک باشه سرعت دانلود این سرویس ها رو که به سرویس های یک به ده مخابرات معروفن رو رو نصف سرعت اسمی بسته،شاتل و پارس آنلاین دزد مثلا 128 رو سرعت رو 2kبستن
    ولی اگر محدود بخوای قضیه فرق داره همون پارس آنلاین128 رو برات512 میبنده

7. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مشکلی با این اینترنت دارم این م اینکه فقط تو کامپیوتر من به اینترنت وصل میشه هر وقت به لپتاب وصل میکنم ارور 910 بعد691 میده و وقتی هم که می خوام با usb وصل کنم (به قدری سرعتش افتضاحه که... )این دوتا رو نمی شناسه با این که cd رو گذاشتم داخل و لی هر چقدر اپدیت می کنم نمیشه

و هرچقدر می خوام مودم با pppoe وصل کنم نمیشه همه تنظیماتش رو میرم مودم رو رستارت می کنم اما دوباره با کانکشن وصل میشه
    لطفا کمکم کنید
    یه دوستی هم در جواب این پستم به من گفت
    معمولاً ISP ها هر کابری که کانت میشه، MAC address رو چک می کنند .. مک آدرس (یک مشخصه مربوط به کارت شبکه یا مودم یا وایرلس .. کلاً هر چیزی که به شبکه وصل میشه هستش)
    در ISP شما مک آدرس pc ثبت شده، برای همین نمیشه با سیستم دیگه ای کانکت بشید ... برای امنیت بیشتر اینکارو می کنند که حتی کسی user/pass شما رو داشته باشه نتونه کانکت بشه و همینتور اینکه بتونن بهتر کاربر هارو کنترل کنند اگر نیاز شد باین دنبالش .. همون پلیس فتا اینا
    کلک میشه زد، اول مک آدرس سیستم PC رو پیدا کنید ...
    مک PC روی مک کارت شبکه لپ تاپ ست کنید باید مشکل حل بشه ...

خب میشه بگی از کجا مک ادرس رو بدست بیارم من تو تنظیمات داخیلی مودم یه جای رو پیدا کردم به اسم mac clone که یکیش مال خودم بود یکش هم مال خود مودم اما نمی توسنتم مال خودم رو تنظیم کنم بسته بود فقط اون بالای رو می شد تغییر داد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من از مخابرات كرج اينترنت نامحدود با سرعت 256 گرفتم 2ماه يه بار 24 تومن مياد رو قبض تلفون
    الان هم راضي هستم
    قبلا صبانت بودم ولي چون ميديدم داره ازم حجم ميدوزده و سرعتم هي كم ميشه كنسل زدم و بدون هيچ هزينه اي رفتم روي مخابرات
    شركت هاي ديگه ميان از يه سرويس به 10 نفر adsl ميدن
    فكر كونم مخابرات گوفته بود بايد محدوديت حجمي رو بردارن اما نميدونم چرا هنوز دارن با محدويت حجمي ميدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

همچین چیزی وجود نداره دوست گرامی
    نامحدود رو خیلی شرکتش بخواد حال بده بهتون یه چیزهای مثل تورنت و... رو نمیبنده،ولی برای سرعت دیگه الان تقریبا همه رو همون سرعت اسمی میبندن البته بجز سرویس های که مال مخابرات هست وشرکت ها رو زور کرده بدن که اون تقریبا میشه گفت عشقیه مثلا بهترین isp در تهران که داتک باشه سرعت دانلود این سرویس ها رو که به سرویس های یک به ده مخابرات معروفن رو رو نصف سرعت اسمی بسته،شاتل و پارس آنلاین دزد مثلا 128 رو سرعت رو 2kبستن
    ولی اگر محدود بخوای قضیه فرق داره همون پارس آنلاین128 رو برات512 میبنده
    یعنی می گی هیچ کاری نمیشه کرد؟!
    قانون خاصی هست که شرکتها نمی تونن اینترنت نامحدود با سرعت خوب عرضه کنن؟چون من از نداگستر گرفته بودم یه دوماهی نامحدودش سرعتش خوب بود, ولی بعد مثل اینکه از اشتباهشون با خبر شدنو, سرعتو داغون کردن
    از این اشتباه معلومه که اصلا براشون فرقی نداره, راحت می تونن اینترنت درست حسابی بدن به مردم ولی اینکه چرا اینکارو نمی کنن معلوم نیست
    Last edited by amirbikas; 04-07-2012 at 06:36.

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

سلام.سرویس های 128 نامحدود کدوم یک از شرکتهای زیر بهتر هست؟سرعت بالاتری داره؟
    آسیاتک و داتک تله کام.برای یکی نفر میخوام تهیه کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •