من خودم از seven استفاده میکنم.ولی نظرم من mac osاست...برای پایداری واقعا از همه سرتره..
linuxهم به خاطر رایگان بودنش خوبه ولی عالی نیست...جون نرم افزار هاش خیلی کم اند...هرچند که مدتی است بهبود یافته است
من خودم از seven استفاده میکنم.ولی نظرم من mac osاست...برای پایداری واقعا از همه سرتره..
linuxهم به خاطر رایگان بودنش خوبه ولی عالی نیست...جون نرم افزار هاش خیلی کم اند...هرچند که مدتی است بهبود یافته است
درسته که MAc os سیستم عامل پیاداری هست ولی به نظر من ویندوز خیلی کاربرپسند تر و قابل سفارشی شدن برای کاربر هست البته مشکل نرم افزار در سیستم مک به خوبی رفع شده است
من خودم از وین 7 استفاده میکنم
ولی شدیدا برای کسایی که برنامه نویسند ابونتو رو توصیه میکنم
دوستان گفتن مجانیه! نه دوست عزیز مهم ترین قسمتش به جز مجانی بودنش اوپن سورس بودنشه
کلا کنترل همه چی رو در دست داری
همیشه فلشی که ابونتو روش باشه همراهمه
من ویندوز7 مصرف می کنم چون خیلی جون سخت باورم نمیشه هنوز اینقدر آدم xp مصرف می کنند خوب حتما به خاطر برنامه هایی ک باحاشون سروکار دارن و یا چون آدت کردن من شخصا وقتی که xp داشتم باید هر چند ماه یه ویندوز میزدم یا بک آبم رو اجرا می کردم ولی خدارو شکر تو 7 از این خبرا نیست
در مورد مک هم باید بگم کارش درست و پرسرعت و اصلا خرابی نداره ولی محدودیت هایی داره ک تو ویندوز این چنینی نیست
خلاصه ویندوز7 محدودیت کمتر و سرعت نسبتا قابل قبولی داره
اینم بگم من ترجیح میدم محیط ویندوز هیچ گونه گرافیکی نداشته باشه ک علکی دولکی سیستم رو مشقول کنه و شدیدا ترجیح میدم سرعت بالا خرابی کم (پایداری بالا) و همچنین محیطی ساده و در دسترس داشته باشه و از برنامه خوری خوبی پشتیبانی کنه
پایداری + سرعت + محیطی ساده + برنامه خوری خوب
الان 1 سال و خورده ای ک این ویندوز رو از تورنت دانلود کردم و نصب کردم و واقعا ازش راضیم
Last edited by sasan7khat; 30-05-2012 at 11:03.
من برخلاف میل خودم از win XP استفاده میکنم چون به دلایل نامعلومی سخت افزار سیستمم با 7 مشکل داره!و اگه نه حتما از 7 استفاده میکردم...
![]()
من از سیستم عامل
اکس پی استفاده میکنم
چون هم ساده تره هم
سبک تره.
هروقت من امدم این
ویندوز سون رو روی کامپیوترم
نصب کنم بعد از چند روز واسش مشکل
پیش امده و اذیتم میکرد.
ولی سیستم عامل
اکس پی پسر خوبیه:
ظاهرا این ویندوز به علت حذف Areo واقعا سرعت خوبی پیدا کرده تو مایه های XP شده
البته با ظاهری بسیار زیباتر و کمی ناپسند برای علاقه مندان به منوی Start قدیمی
من هم مینت و سون. مینت رو تفریحی باهاش کار میکنم. نسخه زیبا و توی دل برویی هست. همیشه هم سون دارم و خواهم داشت. و حتی تاریخ ساپورتش هم تموم بشه تا وقتی جایگزین بهتری پیدا نکنم همین خواهد بود. فعلا که محیط کاربری هشت رو مناسب نمیدونم. چون من میخوام از ویندوز کار بکشم.![]()
Last edited by pcsoft; 10-10-2012 at 22:01.
من تا زمانیکه servicepack 1 ویندوز 8 نیاد نصبش نمیکنم
موافقم اول باید 8 کامل و رسما بیاد بیرون بعد
نمیخوام مثل 7 از وقتی اولین دموش اومد بیرون نصبش کنم
فعلا با اوبونتو 12 حال میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)