تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: معرفی لپ تاپ سامسونگ SF508 (شارک)

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان لپ تاپ های سامسونگ از کیفیت فوق العاده ای برخوردارند من با یکی دو مدلش کار کردم واقا عالی بودن
    گرم نمی کنن صدا ندارن کیفیت ال سی دی بالا با زاویه دید خوب صفحه کلید خوب مولتی مدیای عالی و اینکه خیلی سریع لود مکنن ویندوز رو و...
    من rv511 ش رو با یه لپ تاپ دیگه (دل) با همون مشخصات کنار هم گذاشتم ولی به نظرم سامسونگ بهتر بود با اینکه دل رم 4 داشت و سامسونگ 3 بود سامسونگ رونتر تو بارنامه ها بود
    لطفا متعصبانه نظر ندین چون خودتون یه لپ تاپی رو دارین دلیل به بد بودن لپ تاپ دیگه نمیشه
    در ضمن خودتون میدونین که سامسونگ یکی از بهترین تولید کننده های قطعات الکتریکی و الکترونیکی و حتی کامیوتر و لپ تاپه درست؟؟؟
    هارد دیسک و ال سی دی هاش حرف اول رو میزنه رم سامسونگ هم که عالیه که اکثر لپ تاپ ها از اون ها استفاده می کنن و..
    خوب سی پی یو و گرافیک ها هم که از شرکت های مشخص هستند حالا به نظر شما لپ تاپ سامسونگ می تونه بد باشه تازه اونم با در نظر گرفتن سابقه سامسونگ
    در مورد قیمت شما اون رو با برند های ارزون مقایسه میکنین و میگین گرونه مثلا اگه با 5110 دل خیلی گرونه اما اگه با سونی مقایسه کنین چی؟
    به نظر من که تا حالا 3 تا لپ تاپ سوزوندم کیفیت رو تو انتخاب فراموش نکنید
    اینایی که گفتی فیلم ترسناک بود سه تا لپ تاپ سوزوندی

احتمالا ابزیستی؟؟؟؟؟؟؟شایدم دوزیست

متعصبانه چیه؟؟؟؟؟ کی این لپ تاپ 1100 تومنی رو با 5110 700 تومنی مقایسه کرد که البته همونشم 5110 از لحاظ کانفینگ بالاتره چرا با 5110 مقایسه کنیم که 400 تومن اختلاف قیمت داره؟

با 3550 دل مقایسش کن که 900 تومنه یا با n53 ایسوس مقایسه کن اونوقت حرفی واسه گفتن داری بازم؟

اسب مسابقه ای رو میزاری کنار کره الاغ واسه خودت نتیجه گیری میکنی
    من خودم از طرفدارای پر و پا قرص گوشی سامسونگم گوشی خودم جته دو تا هم ویو واسه رفیقام گرفتم ولی لپ تاپ یه مغوله سواس

حالا شما اگه واقعا بیطرافانه نظر میدی طی این هفته یه لپ تاپ سامسونگ واسه خودت بگیر که به علت استقبال بالا داره تو بازار نایاب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در ضمن کلیه لپ ناپ های بازار از لحاظ قیمت با برندی مثل سونی قابل قیاس نیستند و همگی خیلی ارزونتر از مدل مشابه سونی هستند پس مقایسه اشتباه نکنید

ضمن این که بازم نسبت به سونی هم گرونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما حاضری 1100 بدی این لپ تاپ یا 1200 بدی این مدل از سونی:

VPC-EB4FFX/B
    12,000,000
    Intel® Core™i5-480M2.67 GHz With turbo boost UP TO 2.93GHz cache 3MB DualCore,4 Threads
    4GB dual DDR3
    320GB SATA
    15.5" HD 1366*768LED-backlit
    ATI Mobility™Radeon HD5650-1Gb DDR3 up to2815MB(shared)
    WLAN802.11b/g/n GLAN
    DVD±RW Double Layer support
    2.72 kg
    Windows®7 Home Premium (64-bit)
    Black,card reader,eSATA6 cells battery,numeric keyboard HDMI,webcam
    1year international warranty

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •