نسخه 3 هست. نه 2.3سیستم عامل Google Android نسخه 2.3
نسخه 3 هست. نه 2.3سیستم عامل Google Android نسخه 2.3
سلام امیر جان
تبریک به خاطر معرفی این محصول شاخ به تو و سامسونگ
از تو و بقیه بچه ها هم ممنون که اطلاع رسانی کردین در غیاب من![]()
سخت افزار زوم دقیقاً مثله همینه یعنی تگرا 2 با فرکانس 1 گیگاهرتز و نه 1.2خب میرسم سر وخت سوالای خودم
ببینم یعنی فقط Xoom پروسسورش 1.2 گیگاهرتز هست ؟
بعد این Galaxy Tab 10.1 مثل مدل هفتاینچی سابق از تماس هم پشتیبانی میکنه یا فقط سلولار نتوورک برای انتقال اطلاعات ( EDGE و اینا ) ؟ چون تو ریویوها دیدم از GSM پشتیبانی میکرد
یه سوال دیگه این تبلت کذایی قصهی ما مث دائاش کوچیکهش ( Galaxy S II ) هم OTG داره یا نه ؟
اگه نداشته باشه این دو قابلیت رو یعنی خاک بر سر این برنامهنویسا که زورشون میاد یه سیستم عامل متنباز رو بهینه کنن برای دیوایسشون
قابلیت تماس نداره
OTG به احتمال زیاد داره مطمعن نیستم
به اين خاطر گفتم گوشي چون فكر ميكردم قابليت تماس داره وگرنه كي نميدونه تبلتهبا این چی چیا ؟
+
يعني واقعا قابليت تماس نداره؟
10.1 خیلی بزرگه
باید برای حمل و نقلش حتما کیف همراه ادم باشه
ای کاش اینم مثل قبلی 7 اینچی میزد
دوربین عقبش هم الکی قویه و هیچ کاربردی نداره
پ.ن:الان cpu یه این تبلت ها که میگن 2 هسته ای با فرکانس 1 گیگاهرتز یعنی قدرت کلی اش 2 گیگاهرتزه؟
دقیقا من هم همین سئوال رو داشتم.پ.ن:الان cpu یه این تبلت ها که میگن 2 هسته ای با فرکانس 1 گیگاهرتز یعنی قدرت کلی اش 2 گیگاهرتزه؟
اما به نظر خودم قدرت کلی همون 1 گیگ هست در پست اول نوشته شده. یعنی در کل این Cpu دو هسته داره و مرز مشخصی هم احتمالا بین قدرتشون نیست. این نظر من هست (یعنی نمیشه گفت: یکیش 200 مگاهرتز هست و دیگری 800 مگاهرتز).
GT 10.1 :
ویدیو :
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله، تو معماری پروسسور ها، هر هستهی اضافی برابر با فرکانس بالاتر اما ما چندین نوع معماری دو هستهای داریم، سیستم دوئل کور ( که در سری جدید گوشیها و تبلتها استفاده میشه ) به صورتیه که یکی از هستهها مجازی هستن، در نتیجه روی منوئال کلاک ( کلاک استوک و کارخونهای ) هیچوقت شما دو گیگاهرتز رو تجربه نخواهید کرد
ولی به فرض معماری Core 2 Duo که برای سخت افزارهایی با کلاس متفاوت استفاده میشه ( مثلاً لپتاپها ) هر دو هسته فیزیکی هستن
این نکته رو هم باید بگم که قدرت پروسسور صرفاً تو فرکانسش خلاصه نمیشه![]()
Last edited by huti_421; 16-02-2011 at 20:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)