تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مشکلی بسیار بسیار بسیار عجیب در فلش مموری!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه Shahrooz_00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما از اونجا یه بار فلشت رو unistall کن بعد فلشت رو دربیار دوباره بزن به کامپیوتر ببین درست میشه یا نه
    در ضمن ویندوزت رو نگفتی چیه؟
    بازم نشد دوست عزیز
    با این کار فقط درایو که قبلا :V بود الان شده :U
    جالب اینجاست با هربار ریست سیستم فلش در ابتدا خونده میشه و اطلاعاتی که آخرین بار روش کپی شده رو نشون میده اما چیزی روش اجرا نمیشه و کپی هم نمیشه!!!!!!!!!!!
    تا حالا دیگه اینجوریشو ندیده بودم
    ویندوزم XP سرویس پک 2 هستش

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

شما فلش دیگه ای هم رو سیستمتون امتحان کردین؟
    به احتمال قریب به یقین فلشتون ویروسی شده.
    با برنامه HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL (راحت پیدا میشه و کم حجمه)یه بار فلشت رو فرمت کن ببین درست میشه؟
    قبل از اینکه فرمت کنی این کار رو یه بار امتحان کن برو دیوایس منیجر و از اونجا فلشت رو unistall کن ولی قبل از اینکه فلشت رو بیرون بیاری از همون دیوایس منیجر برو Storage controllers ببین اگه فلشت یا یه چیزه ناشناخته اونجا بود اون رو هم unistall کن ببین چی میشه. بعد فلشت رو بیرون بیار دوباره بزن.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما فلش دیگه ای هم رو سیستمتون امتحان کردین؟
    به احتمال قریب به یقین فلشتون ویروسی شده.
    با برنامه HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL (راحت پیدا میشه و کم حجمه)یه بار فلشت رو فرمت کن ببین درست میشه؟
    قبل از اینکه فرمت کنی این کار رو یه بار امتحان کن برو دیوایس منیجر و از اونجا فلشت رو unistall کن ولی قبل از اینکه فلشت رو بیرون بیاری از همون دیوایس منیجر برو Storage controllers ببین اگه فلشت یا یه چیزه ناشناخته اونجا بود اون رو هم unistall کن ببین چی میشه. بعد فلشت رو بیرون بیار دوباره بزن.

کار دومی که گفته بودید رو اول انجام دادم اما هیچ تاثیری نداشت!!!!
    از برنامه ای که گفتید استفاده کردم اما موقع فرمت کردن تمامی سکتورهارو ارور میده format error occured at offset 45612.....
    مسئله دیگه اینکه وقتی فلش 1 گیگم که دقیقا از نوع همین فلش 4 گیگ مورد دارم هستش رو میزارم در قسمت firmware برنامه hdd low level برای فلش 1 گیگ نوشته 1.00 اما برای فلش 4 گیگ نوشته PMAP

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

13

Error Cheking رو امتحان کردی ؟ شاید جواب بده ها .

پيش فرض

Error Cheking رو امتحان کردی ؟ شاید جواب بده ها .
    این دوستمون راست میگه حتما اینو آزمایش کن برو تو my comuterروی فلشت کلیک راست کن و از روی عکسی که گذاشتم انجام بده تو ویندوز اکس پی هم کارسازه

6. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

شما بهتره ابتدا AutoPlay کلیه Device Storage ها رو Disable کنی برای این کار ابتدا Start و بعد Run و کادر gpedit.msc رو بزنید و از پنل سمت چپ به آدرس UserConfiguration و بعد Administrative Templates و بعد بر روی System کلیک کنید و حالا در پانل سمت راست دنبال گزینه Turn Off Autoplay بگردید بازش کنید حالا از قسمت Turn Off Autoplay on گزینه All Drivers رو انتخاب کنید و بعد گزینه Enable رو انتخاب کنید و Ok کنید حالا برای اعمال تغییرات تو Run بزنید gpupdate /force یا سیستم رو Restart کنید حالا فلش رو وصل کنید حالا روی MyComputer رایت کلیک و گزینه Manage رو انتخاب کرده و به قسمت DiskManagments برید ببنید اونجا Partition فلش رو مشاهده میکنید یا نه حالا همین طور که پنجره بازه سعی کنید اطلاعات داخلش بریزید حالا اگر درایو فلش پرید از همین پنجره DiskManagments ببنید Partition ش هست یا نه اگر بود روش رایت کلیک کنید و گزینه Change Drive And Letter Paths رو انتخاب کنید و Partition فلشتون رو Add کنید ببنید Partition فلش میاد یا نه؟

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند وقته که فلش مموری 4 گیگ کینگستونم نه فرمت میشه و نه میشه چیزی توش ریخت
    اما با کامپیوترهای دیگه امتحان کردم هم به راحتی فرمت میشه هم اطلاعات میشه روش ریخت
    ویندوزم رو عوض کردم بازم نشد
    این در حالیه که یه فلش مموری 1 گیگ از همن نوع دارم اما در سیستمم هیچ مشکلی نداره و راحت فرمت میشه
    لطفا لطفا لطفا کمکم کنید
    خیلی تو نت گشتم هر برنامهای هم که بگید امتحان کردم اما نشد
    دوستان تقریباً همه ی موارد رو برات توضیح دادن ، امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
    فقط من تنها موردی که به ذهنم می رسه اینه که شاید از خود کنترلر مادربردت باشه. مادربردت یو اس بی 2 رو ساپورت می کنه؟ بهت پیشنهاد می کنم اگه فلشت روی یه کامی دیگه شناخته می شه با این برنامه FLASH MEMORY TOOLKIT 1.2 (ورژنش مهم نیست ، من خودم این ورژن رو دارم) ببریش زیر تست ببینی کاملاً درسته یا نه و یا یه فلش 4 گیگ دیگه رو سیستمت تست کنی ببینی درسته یا نه ممکنه از یو اس بی کنترلر مادربردت باشه و شاید تنظیمات بایوست یو اس بی روی 1.1 باشه نه 2. کاش مدل سیستمت رو هم می نوشتی تا از نظر سخت افزاری هم مورد بحث قرار بگیره. باز هم اگه سؤالی بود در خدمتم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این دوستمون راست میگه حتما اینو آزمایش کن برو تو my comuterروی فلشت کلیک راست کن و از روی عکسی که گذاشتم انجام بده تو ویندوز اکس پی هم کارسازه

با سلام و تشکر از همه روستان عزیزم
    دوست من اصلا نمیشه error check کرد
    چون بعد از زدن check now هیچ اتفاقی نمیفته و چکش نمیکنه
    با یه سیستم دیگه error check کردم و هیچ ارور یا سکتور معیوبی پیدا نکرد و از این نظر کاملا سالمه
    بازم ممنون از راهنماییت

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما بهتره ابتدا AutoPlay کلیه Device Storage ها رو Disable کنی برای این کار ابتدا Start و بعد Run و کادر gpedit.msc رو بزنید و از پنل سمت چپ به آدرس UserConfiguration و بعد Administrative Templates و بعد بر روی System کلیک کنید و حالا در پانل سمت راست دنبال گزینه Turn Off Autoplay بگردید بازش کنید حالا از قسمت Turn Off Autoplay on گزینه All Drivers رو انتخاب کنید و بعد گزینه Enable رو انتخاب کنید و Ok کنید حالا برای اعمال تغییرات تو Run بزنید gpupdate /force یا سیستم رو Restart کنید حالا فلش رو وصل کنید حالا روی MyComputer رایت کلیک و گزینه Manage رو انتخاب کرده و به قسمت DiskManagments برید ببنید اونجا Partition فلش رو مشاهده میکنید یا نه حالا همین طور که پنجره بازه سعی کنید اطلاعات داخلش بریزید حالا اگر درایو فلش پرید از همین پنجره DiskManagments ببنید Partition ش هست یا نه اگر بود روش رایت کلیک کنید و گزینه Change Drive And Letter Paths رو انتخاب کنید و Partition فلشتون رو Add کنید ببنید Partition فلش میاد یا نه؟

بله دوست من در قسمت DiskManagments سیستم Partition فلش دیده میشه
    کاری که گفتی رو انجام دادم و بعد از کپی هم درایور فلش از MyComputer میپره و هم Partition فلش از DiskManagments
    این پریدن اینجوری نیست که کاملا درایورش از MyComputer بره بلکه درایورش هی میره و میاد مثل اینکه سیستم سعی میکنه بشناسش اما نمیتونه و میپره و دوباره سعی میکنه و همینجوری ادامه داره
    اما در DiskManagments اینطوری نیست و بعد از پریدنش دیگه Partition فلش در DiskManagments دیده نمیشه!!!!!!!!

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

دوستان تقریباً همه ی موارد رو برات توضیح دادن ، امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
    فقط من تنها موردی که به ذهنم می رسه اینه که شاید از خود کنترلر مادربردت باشه. مادربردت یو اس بی 2 رو ساپورت می کنه؟ بهت پیشنهاد می کنم اگه فلشت روی یه کامی دیگه شناخته می شه با این برنامه FLASH MEMORY TOOLKIT 1.2 (ورژنش مهم نیست ، من خودم این ورژن رو دارم) ببریش زیر تست ببینی کاملاً درسته یا نه و یا یه فلش 4 گیگ دیگه رو سیستمت تست کنی ببینی درسته یا نه ممکنه از یو اس بی کنترلر مادربردت باشه و شاید تنظیمات بایوست یو اس بی روی 1.1 باشه نه 2. کاش مدل سیستمت رو هم می نوشتی تا از نظر سخت افزاری هم مورد بحث قرار بگیره. باز هم اگه سؤالی بود در خدمتم.

بله دوست عزیز مادربوردم یو اس بی 2 رو ساپورت می کنه
    اگر مادربورد ایراد داره پس جرا فلش 1 گیگم که مثل فلش 4 گیگم هست رو میشناسه و اون هیچ موردی نداره؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن فلشهای متفاوت دیگه ای با سیستم امتحان کردم و اوناهم ایرادی در سیستم نداشتند
    ممنونم از راهنماییهات

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

آخرین درایو usb رو از سایت مادربورد دریافت کنید و بروز کنید ، شاید مشکلتان حل شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •