تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشکل تصویر با کارت گرافیک ati hd4850 HIS

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باز هم مشکل قبلی بدون هیچ دلیلی اومد . دیگه دارم دیوونه میشم .
    اگه اون دفعه با درایور مانیتور مشکلتون حل شده هرچی هست مربوط به همون مانیتورتونه
    حالا دوباره با یه ماینتور دیگه تست کنید اگه با یه ماینتور دیگه هم بازم همینطور بود دیگه نمیشه گفت که مشکل از مانیتوره یا گرافیک ایراد داره یا اسلات pci express
    شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه چک کنید که همه چی معلوم بشه
    Last edited by mehrdad mm; 22-02-2011 at 11:26.

2. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم نمیدونم سخت افزاریه یا مربوط به درایور کارت گرافیکمه . لطفا کمکم کنید .
    تصویر ویندوزم مثل عکسی که پایین گذاشتم دون دون شده . موقع بال اومدن سیستم هم همینجوریه . آرم
    مادربوردم که میاد صفحه دون دونه . مدل کارت گرافیکم هم HIS ICQ4 ATI HD4850 هست و مشکل حرارتی
    نداره . دماش همیشه زیر 75 هست .(حتی تو بار زیاد) . به نظر شما مشکل از چیه ؟ (بایوس کارت گرافیک ،
    یا درایور یا سخت افزاریه ) درایورشو عوض کردم درست نشد . تو بازیها هم تصویز رو غیر قابل دیدن نشون میده .
    عکس زیر رو ببینید :
    پیرو مشکلات قبلی که از اساتید پرسیده بودم ، امروز آخرین تستهام رو انجام دادم :
    با یک مانیتور 15 اینچ CRT قدیمی hansol تست کردم . بازم تصویر نقطه چین بود .
    برای اینکه از مشکل نرم افزاری هم مطمئن بشم به جای xp یه ویندوز 7 نصب کردم که تا مرحله ی آخر هم رفت ولی موقع بالا اومدن ویندوز سیستم چند دفعه ریستارت شد و خلاصه ویندوز 7 رو نتونست بالا بیاره . حتی تو حالت safe mode هم eror داد و بالا نیومد . بعد همون xp رو دوباره نصب کردم و باز هم تصویر حتی صفحه ی بوت و لوگوی مادربورد هم دون دون بود .
    حالا پس فردا شنبه میخوام ببرم تعمیر ، به نظر شما مشکل از گرافیکه یا رم هم میتونه باشه ؟ (با توجه به بالا نیومدن ویندوز 7)
    روی هیت سینک کارت گرافیک یه پوشش پلاستیکی هست که میترسم یهش دست بزنم . اگه
    راهنمایی کنین میتونم هیت سینک رو بردارم و زیرش رو ببینم به موقع نشتی خازنی چیزی نباشه؟
    Last edited by imanpod; 25-02-2011 at 01:53.

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به این که صفحه آرم اول بوت مادربرد هم دون دون هست یا از کارت گرافیکه یا pCI E یا مانیتور.

اگه می تونی با پاک کن مدار کارت گرافیکت رو که می ره تو PCI E تمیز کن و با دمنده هوا داخل PCI E رو تمیز کن اگه درست نشد کابل مانیتور رو هم چک کن به احتمال زیاد کارت گرافیکت هست.

موفق باشی.
    شما کار هایی که این دوستمون گفتن انجام دادی؟ ممکن هست کثیف شده باشه کارت گرافیک رو در بیار پایه هاشو با پارچه ی الکلی خیلی اروم تمیز کن اسلات رو هم تمیز کن جا بزن مطمعا درست میشه اگه نشد ممکن نیم سوز شده باشه

یه لگد هم بزن اگه درست نشد (شوخی میکنم)
    Last edited by Microsoft Windows; 25-02-2011 at 04:14.

5. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما کار هایی که این دوستمون گفتن انجام دادی؟ ممکن هست کثیف شده باشه کارت گرافیک رو در بیار پایه هاشو با پارچه ی الکلی خیلی اروم تمیز کن اسلات رو هم تمیز کن جا بزن مطمعا درست میشه اگه نشد ممکن نیم سوز شده باشه

یه لگد هم بزن اگه درست نشد (شوخی میکنم)
    4 صبح جواب دادی . دمت گرم . اهل نمازی یا چیزهای دیگه ... (شوخی کردم) . . من با پاک کن و الکل تمیز نکردم ولی با پمپ باد توی کیس رو از خاکگیری کردم . من شنبه حتما میرم برا تعمیر . فقط میخوام مطمئن بشم مشکل از کجاست که کل کیس رو با خودم نبرم . آخه تو یه تاپیک تو همین p30world خودمون یه نفر یه مشکلی شبیه من داشت ، آخرش نوشته بود با عوض کردن رم درست شده .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

4 صبح جواب دادی . دمت گرم . اهل نمازی یا چیزهای دیگه ... (شوخی کردم) . . من با پاک کن و الکل تمیز نکردم ولی با پمپ باد توی کیس رو از خاکگیری کردم . من شنبه حتما میرم برا تعمیر . فقط میخوام مطمئن بشم مشکل از کجاست که کل کیس رو با خودم نبرم . آخه تو یه تاپیک تو همین p30world خودمون یه نفر یه مشکلی شبیه من داشت ، آخرش نوشته بود با عوض کردن رم درست شده .
    شما خرابی تو تصویر داشتین و موقع اجرای بازی تصویر نبوده فکر نکنم از رم باشه اگه با مانیتور دیگه ای مشکل دارین یا گرافیک ایراد داره یا ایراد از اسلات pci express مین هست بهنظر من کل کیس رو ببرین بهتره

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دفعه دیگه واقعا درست شد . بردمش طبقه -1 پاساژ ایران با 17 هزار تومن تعمیر شد . به من گفت یه بافر عوض کرده . یکی دو جای قبلی هم گفتن ریبال میکنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این دفعه دیگه واقعا درست شد . بردمش طبقه -1 پاساژ ایران با 17 هزار تومن تعمیر شد . به من گفت یه بافر عوض کرده . یکی دو جای قبلی هم گفتن ریبال میکنیم .
    من هم همین مشکل با کارت 8400gs دارم.
    اول فکر کردم مشکل حرارتی داره که یک فن خریدم و نصب کردم
    یه مدت درست بود ولی دوباره تصویر خراب شده
    17 هزار تومن ارزش نداره که این کارت تعمیر کنم
    این بافر نمیتونم خودم تعویض کنم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم همین مشکل با کارت 8400gs دارم.
    اول فکر کردم مشکل حرارتی داره که یک فن خریدم و نصب کردم
    یه مدت درست بود ولی دوباره تصویر خراب شده
    17 هزار تومن ارزش نداره که این کارت تعمیر کنم
    این بافر نمیتونم خودم تعویض کنم ؟
    تعمیر کاره به من با حالت شوخی گفت که بهت نمیگم چی کار کردم درست شده . دو ساعت رو مخش راه رفتم ، آخر گفت بافر عوض کردم . نمیخوام خدای ناکرده بهش تهمت بزنم ولی شاید خالی بسته باشه و فقط ریبال کرده باشه . حالا به نظر من شما یه سرچ کوچیک تو اینترنت بزن در مورد "ری بال" کردن آیسی و چیپ یه تحقیق بکن ، شاید خودت تونستی درستش کنی (تا اونجایی که من میدونم ریبال به برداشتن آیسی از روی برد و حرارت دادن اون و دوباره جا زدن ایسی روی برد رو میگن) . فوقش اینه که کارتت خراب میشه دیگه (که الان هم خرابه) ، اگه خراب شد برو طبقه ی زیرزمین پاشاژ ایران یه کارت دسته 2 ی ارزون یا یه 8400gs نو (اگه هنوز باشه تو بازار ، که فکر کنم هست و ارزونه) بخر .
    من تاپیکی که زده بودی رو دیدم ، مشکلت عین مشکل مال منه ، فقط مال من اینقدر پیکسلهاش زیاد نبود . تعمیر کارا بهش میگن مشکل پیکسل (اگه خواستی سرچ بزنی) . رو صفحه ی لوگوی مادربورد هم پیکسل داری ؟ یا فقط تو ویندوز اینجوریه ؟
    Last edited by imanpod; 06-03-2011 at 13:28.

12. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تعمیر کاره به من با حالت شوخی گفت که بهت نمیگم چی کار کردم درست شده . دو ساعت رو مخش راه رفتم ، آخر گفت بافر عوض کردم . نمیخوام خدای ناکرده بهش تهمت بزنم ولی شاید خالی بسته باشه و فقط ریبال کرده باشه . حالا به نظر من شما یه سرچ کوچیک تو اینترنت بزن در مورد "ری بال" کردن آیسی و چیپ یه تحقیق بکن ، شاید خودت تونستی درستش کنی (تا اونجایی که من میدونم ریبال به برداشتن آیسی از روی برد و حرارت دادن اون و دوباره جا زدن ایسی روی برد رو میگن) . فوقش اینه که کارتت خراب میشه دیگه (که الان هم خرابه) ، اگه خراب شد برو طبقه ی زیرزمین پاشاژ ایران یه کارت دسته 2 ی ارزون یا یه 8400gs نو (اگه هنوز باشه تو بازار ، که فکر کنم هست و ارزونه) بخر .
    من تاپیکی که زده بودی رو دیدم ، مشکلت عین مشکل مال منه ، فقط مال من اینقدر پیکسلهاش زیاد نبود . تعمیر کارا بهش میگن مشکل پیکسل (اگه خواستی سرچ بزنی) . رو صفحه ی لوگوی مادربورد هم پیکسل داری ؟ یا فقط تو ویندوز اینجوریه ؟
    آره از همون اول مشکل داره
    بعضی وقت ها که درست میشه بعد از یکم کار کردن هنگ میکنه و بعد از ریست کردن دوباره خراب میشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •