asus
lg
samsung
به نظر من هم بدترین کیفیت رو lg میزنه که ختی از aoc هم بدتره!!!
سامسونگ هم کیفیت خیلی خوبی داره
ایسوس رو نمیدونم!!!
مدل های جدید سامسونگ هم که قرار تو بهار بیان مدل های خوبی هستن. مخصوصاً اون Eco Light Sensor خیلی چیز خوبیه البته روی بعضی از مدل های LG هم همچین سنسوری هست که من دیدم خیلی کاربردیه.
منظورتون از Eco Light Sensor همون Smart Package تو مانیتورهای LG هست؟
علی آقا چند تا مانیتور خوب 20 سامسونگ هم معرفی میکنید؟
صفحش مات باشه که بازتاب نور اذیت نکنه. راستی اینا همش رزولوشنشون 900*1600 هست! مشکل ساز نمیشه این؟؟؟؟
نه یه تکنولوژی دیگست اسمش الان دقیقاً یادم نیست ولی Auto Bright یا همچنین چیزی بود که نسبت به نور اتاق و محیط اطراف خودش نور پسزمینه مانیتور رو تنظیم میکرد.
مانیتور هم اگر FullHD باشه رزولوشنش 1920x1050 هست.
اگه نمیخوای فیلم FULL HD ببینی هیچ مشکلی نداره و در حقیقت رزولوشن کمیت هست نه کیفیت!
فقط LED باشه و رفلکس نداشته باشه بهتره
مدل ایسوس که تو صفحه اول معرفی کردین صفحش ماته؟
LG W2262TQ=225
برو از نزدیک مقایسش کن! خودت متوجه میشی!
ASus خدمات نداره! اصلا!
سامسونگ تو ایران یعنی تخم مرغ شانسی!
مخصوصا تو شهرستانها! شانسه دیگه! اومدیمو خراب شد! پشیمون میشی از خریدت!
ولی اگه خدمات برات مهم نیست منم ASUS رو پیشنهاد میکنم!
Last edited by Dj_aghamajid; 21-02-2011 at 12:28.
نه آخه به نظر من فیلم رو باید با سایر 42 به بالا دید که حال بده!ضمن اینکه حداکثر فاصله مانیتور که میتونم بذارم ، 50 سانت هست و برای سایز بزرگ اصلا جالب نیست.
ریزولوشن رو برا این گفتم که الان با مانیتور 17 من ریزولم 1024*1280 هست. پس مشکلی نیست میگین دیگه حله؟
آره 2262 رو دیدم اتفاقا و عالی هست ولی به همون دلایل بالا نمیتونم 22 بگیرم متاسفانه. راست میگی متاسفانه من اینجا رفتم چندین مغازه که تک و توک ایسوز داشتن ( اون هم نه مدلهایی که اینجا معرفی شده ) میگفتن گارانتی داره ولی باید فرستاده بشه تهران و هزینه حمل هم با خود طرف هست و از این قر و فرا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)