تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: GPRS همراه اول بهتره يا ايرانسل ؟

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

من از تایم ایرانسل اطلاعی ندارم که چقد بیشتر از زمان اسمی میشه استفاده کرد.ولی هر بار که بسته ایرانسل گرفتم یا حجمم تموم شده یا سرعتش خیلی پایین بوده.
    همراه اول زمانش دقیق دقیقه....!
    نمیذاره حتی 1دقیقه بیشتر استفاده کنی.ولی سرعتش خوبه.من سرعت دانلودم متوسط 30ایناس.خیلی پایین بودنی به 24-25میرسه.بالا رفتنی هم به 40-45میرسه.نمیدونم چرا این دوستمون از همراه اول انقد بد میگه.
    من همینجوری حدود 12-13گیگ با همراه اول استفاده کردم..........!

بخاطر همین همراه اول رو ترجیح میدم....!

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض

من با همراه اول سرعت دانلودم حداکثر10 هستش و باایرانسل سرعت دانلودم بین18 تا23متغیره.سرعتش بهتره،اما زیاد قطع میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من روی بسته 200 مگا بایتی تست کردم متوجه شدم بیشتر از 150 نمیده! قطعی هم به کنار. سرعت بعضی وقتها خوبه ولی نمیشه بهش اطمینان کرد مثلد یک فایل 50 مگابایتی رو گذاشت روی زمانبندی دانلود بشه چون وسط کار قطع میشه یا هنگ میکنه.

4. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ایران سل بهتره ...
    من اصلا تو خونمون نمی تونم با همراه اوول کانکت شم ...
    بیشتر جاها هم Edge نداره ...
    ایرانسل من پارسال با سرعت میانگین 25 تو روز دانلود می کردم شبا که خیلی می رفت بالا تا 33 می رفت ثابت ...پارسال حدود 10 گیگ ( شایدم بیشتر ) با ایرانسل دانلود کردم...اگه می خواستم دانلود کنم روزی 1 گیگ دانلود می کردم ..

من روی بسته 200 مگا بایتی تست کردم متوجه شدم بیشتر از 150 نمیده! قطعی هم به کنار. سرعت بعضی وقتها خوبه ولی نمیشه بهش اطمینان کرد مثلد یک فایل 50 مگابایتی رو گذاشت روی زمانبندی دانلود بشه چون وسط کار قطع میشه یا هنگ میکنه.
    چه حرفیه ؟ وقتی 200 مگی می خری یه پولی می ریزه به حسابت برای اینترنت ... دیگه یه تقسیم کن ببین دیگه ...
    در مورد قطع شدن اره... صب خیلی بده ...

===
    راستی برای همراه اوول من وقتی وصل می کنم به کامپیوتر کار نمی کنه ولی وقتی با گوشی می رم کار می کنه ...چرا ؟البته با مینی اپرا هم کار نمی کنه باید با خود اپرا برم یا با IE

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

ایران سل بهتره ...
    من اصلا تو خونمون نمی تونم با همراه اوول کانکت شم ...
    بیشتر جاها هم Edge نداره ...
    ایرانسل من پارسال با سرعت میانگین 25 تو روز دانلود می کردم شبا که خیلی می رفت بالا تا 33 می رفت ثابت ...پارسال حدود 10 گیگ ( شایدم بیشتر ) با ایرانسل دانلود کردم...اگه می خواستم دانلود کنم روزی 1 گیگ دانلود می کردم ..

چه حرفیه ؟ وقتی 200 مگی می خری یه پولی می ریزه به حسابت برای اینترنت ... دیگه یه تقسیم کن ببین دیگه ...

===
    راستی برای همراه اوول من وقتی وصل می کنم به کامپیوتر کار نمی کنه ولی وقتی با گوشی می رم کار می کنه ...چرا ؟البته با مینی اپرا هم کار نمی کنه باید با خود اپرا برم یا با IE

من که تا حالا 13-14 گیگ با همراه اول کار کردم خیلی هم راضی بودم!!
    این که نمیتونید کانکت شید شاید به تنظیماتتون بستگی داشته باشه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید برای فعال کردن اینترنت ایرانسل کد مخصوص که برای سیم کارت اعتباری بود را وارد کردم برای اعتبار هفتگی و قیمتش هم 4 هزارتومان بود و بعد که خواستم چک کنم چقدر اعتبار دارم نوشت هشتاد هزارتومان اعتبار دارید خوب لطفا بگید جریانش چیه آیا هدیه داده یا اشتباه کرده و آیا میشود اعتبارش را بفروشم ؟
    ممنون
    خداحافظ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ایران سل بهتره ...

===
    ایرانسل سر هم نه ایران سل

نخیر دانشمند من متوجه هستم چی میگم. ایرانسل نوشته 200 مگ با هزار تومان ولی 150 مگ میده تازه بعضی وقتها کمتر. من روی بسته یک روزه تست کردم. سایر بسته‌ها هم اینطوره.
    راه حل شما مثل اینه که اشتباه مردم رو با کار خودمون توجیه کنیم! تقسیم کردن هم نداره چون بسته 200 مگی باید باشه.

در مورد قطع شدن هم اتفاقا صبح‌ها خیلی بهتره و قطعی کمتر داره.

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

لطفا راهنمائی کنید برای فعال کردن اینترنت ایرانسل کد مخصوص که برای سیم کارت اعتباری بود را وارد کردم برای اعتبار هفتگی و قیمتش هم 4 هزارتومان بود و بعد که خواستم چک کنم چقدر اعتبار دارم نوشت هشتاد هزارتومان اعتبار دارید خوب لطفا بگید جریانش چیه آیا هدیه داده یا اشتباه کرده و آیا میشود اعتبارش را بفروشم ؟
    برید سایت ایرانسل صفحه بسته های افزایشی GPRS
    در ضمن اون اعتبار رو فقط برای GPRS میتونید استفاده کنید منتها به مقدار بیشتر یعنی نه میتونید منتقل کنید و نه باهاش صحبت کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiwas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من يه طرح محدود هراه اول زدم بعد ساعت 11 شب اصلا نميتونم از اينترنت استفاده كنم از 8 صبح به بعد هم ميتونم كاركنم!!!
    به نظر من ايرانسل از نظر سرعت هم بهتره.

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

بابا ایرانسل فعلا بهتره ولی همونم داره مسخره میشه با این قعطی هاش و ........

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من برای اتصال به کامپیوتر و وب‌گردی می خواهم

ایرانسل کفایت می‌کند یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •