تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: Nokia C7 یا Xperia X10???

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

برادرم خواهشا از روی تعصب پاسخ ندید که باعث گمراهی دوستمون میشه!!

صفحه نمایش C7 با کیفیت بسیار بالای Amoled و 16 میلیون رنگ هستش که از این نظر از ایکسپرا یه سر و گردن بالاتره...

گوشی C7 قابلیت Usb on the go داره یعنی شما می تونید اکثر دستگاه های یو اس بی از قبیل فلش مموری ، رم ریدر ، موس و کیبورد و حتی هدست های با کیفیت usb و هارد اکسترنال به گوشی وصل کنید که به سرعت نور دستگاه رو میشناسه و به عنوان یک حافظه جانبی ( در مورد فلش مموری و هارد ) استفاده کنید.

شیشه ضد خش گوریلا و بدنه فولاد ضد زنگ C7 اونو نسبت به گوشی های هم رده در یه پله بالاتر از خودش قرار میده!!

درسته سیمبین کلا خسته کننده است اما فراموش نکنید نیازهای کاربری هر شخصی و پاسخگوست و از بحث سیستم عامل که بگذریم قدرت سخت افزاری بسیار بسیار بالایی داره C7 از جمله پردازشگر GPU و گرافیکی برای اجرای هر چه بهتر بازی های HD !!

فیلم برداری HD ، دوربین 8 مگاپیکسلی ، اجرای فایل های تصویری Avi با فریم ریت 720 و HD بدون نیاز به تبدیل.. نمایش فیلم به همراه زیرنویسش ( بدون اینکه لازم باشه با نرم افزاری زیرنویس و بچسبونید به فیلم - که همون روش قدیمی است - )

این همه مزیت اون وقت شما بخاطر یه اندروید میاید میگید ایکس پریا یه سرو گردن بالاتره؟؟؟ خواهش میکنم قابلیت هارو بسنجید نه تعصبات خاص روی یک سیستم عامل. من همه جا خوندم و دیدم که کاربران از صدای ضعیف X10 ناراضی بودند!
    دوست عزیز یدونه ایکس 10 رو بذار بغل سی 7 بعد متوجه میشی کیفیت صفحه کدوم بیشتره.پیکسل حرف اول رو میزنه.و اصلا سی 7 در این مورد یک سر و گردن بالاتر نیست.
    من تا حالا هر گوشی گرفتم ضد خش نبوده اما تا حالا خش نیفتاده.که البته فکر کنم ایکس 10 ضد خش باشه البته در برابر خش های سطحی.
    تا حالا هیچ گوشی من ندیدم که زنگ زده باشه که حالا این فولاد ضد زنگ بخوام چکار
    از لحاظ سخت افزاری مسلما سخت افزاری ایکس 10 بازم بیشتره. رم 384 در مقابل 256 و سی پی یو 1 گیگ در مقابل فکر کنم 680
    سایر موارد هم اگه ایکس 10 نداشته باشه مثل پخش فیلم های اچ دی و زیر نویس و ... با نصب برنامه میشه. اصلا خاصیت گوشیهای هوشمند همینه که با نصب برنامه ی دلخواه کارت رو راه بندازی
    در مورد بازی هم زیاد تخصص ندارم. تنها بازی که من با موبایل انجام میدم فقط ماشین بازی هست اما ایکس 10 با سی پی یو بالا و صفحه نمیاش بزرگتر و داشتن شتاب دهنده ی گرافیکی فکر نکنم مشکلی توی اجرای بازیها داشته باشه.
    اون usb هم درسته راست میگی یه قابلیتی هست که سخت افزاری هست و ایکس 10 نداره که یادم رفت بگم. اما کمتر کاربرد داره و اینکه باید یک کابل همراهت باشه اما در کل اینم یک قابلیت هست دیگه
    منم قبول دارم که هم سیمبین و هم آندروئید و حتی بادا نیازهای نرم افزاری ما رو رفع میکنه اما بشتر منظورم همون رابط کاربری منعطف تر آندروئید هستش.و دردسر ساین و... هم نداره.
    صفحه نمایش کاملا بزرگتره ایکس 10 هم یک مزیت هست.
    اما اگر میخوای موسیقی براتون اهمیت داره طرف این گوشی نرو.
    دفای موتورولا هم میتونی گوشی خوبی باشه یعنی مسلما گوشی خوبی هستش. قیمتش هم متغیر هست شیراز 415 و گرگان که نیستگوشی شاپ هم 480 میده که احتمالا توی بازار 440 پیدا میشه.از لحاظ موسیقی از ایکس 10 بهتره
    دیزایر هم گوشی خوبیه. اصلا از ایکس 10 پاییین تر نیست بلکه بالاتر هم شاید باشه.
    در ضمن من روی هیچ برندی تعصب ندارم.گوشی خودمم نوکیا هست

2. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من یا سی7 و یا دیفای .... هردوشون نسبت به قیمتاشون فوق العادن....(البته اگه دیفای رو زیر 450 گیر بیاری....) که بستگی به نیازاتون داره.
    بعدم دوستم ایکس10 داره و با آپدیتش مولتی تاچ بهش اضافه شده....

4. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

خوب با این تفاسیر میریم سراغ این نظر سنجی؟!

Xperia X10 Or Motorolla Defy Or Desire

اینم استفاده هایی هست که من از گوشی میکنم
    1-- بازی
    2-- برنامه
    3--موسیقی
    4--ویدئو
    5...

و در آخر اینکه شرکت سازنده ساپورت خوبی روی گوشیش داشته باشه ...
    با این تفاسیر کدومیک!؟

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

و اینم بگم که ایکس10 رو دیگه باید یه گوشی دارای مولتی تاچ دونست!

درکل بنده به شما پیشنهاد میکنم که دیفای و دیزایر رو از نزدیک یه نگاهی بندازید!

انتخاب نهایی با خودتون! و اینکه موتورولا زیاد گوشیای آندرویدشو آدم حساب نمیکنه و ساپورت خوبی روشون نداره! موتو فقط و فقط به لینوکس اهمیت میده!
    نظر شما چیه به عنوان یه آدم با تجربه؟!
    استفاده های من ایناست:
    زیاد با اینترنت ور میرم
    بازی زیاد میکنم
    موسیقی برام اهمیت داره
    برنامه رو گوشیم کلا زیاد میریزم
    اگر کیفیتش برا فیلم دیدن هم جالب باشه که محشره!!

حالا شما کدومو پیشنهاد میدین؟

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Xperia X10

7. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من x10 خریدم پشتش 5 تا از دوستام رفتن یه x10 خریدن!!!
    واقعا برای بازی کردن محشره من که از صبح تا شب بازی کلاغ های خشمگین رو بازی می کنم
    در کل حجم بازی هاش هم خیلی مثلا من دیشب یه بازی گرفتم حجمش 100 مگ بود ولی واقعا گرافیک داشت
    برای عکس و نگاه کردن فیلم که دیگه نیاز به گفتن من نیست خودت با دیدن مشخصاتش می فهمی
    حتما رنگ مشکی بگیر ولی اگه دختری سفید هم بدک نیست!
    اینترنت هم که من از صبح تا شب باهاش داخل فیس بوکم
    برای اندروید اینقدر برنامه زیاد شده که دیگه لازم به گفتن نیست

در رابطه با گوشی موتورلا و نوکیا c7 من اطلاعی ندارم ولی می دونم که نوکیا داره پشت سر هم تز می زنه و موتورلا هم که اصلا قابل مقایسه با سونی اریکسون نیست

سوالی داشتی بگو

9. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من x10 خریدم پشتش 5 تا از دوستام رفتن یه x10 خریدن!!!
    واقعا برای بازی کردن محشره من که از صبح تا شب بازی کلاغ های خشمگین رو بازی می کنم
    در کل حجم بازی هاش هم خیلی مثلا من دیشب یه بازی گرفتم حجمش 100 مگ بود ولی واقعا گرافیک داشت
    برای عکس و نگاه کردن فیلم که دیگه نیاز به گفتن من نیست خودت با دیدن مشخصاتش می فهمی
    حتما رنگ مشکی بگیر ولی اگه دختری سفید هم بدک نیست!
    اینترنت هم که من از صبح تا شب باهاش داخل فیس بوکم
    برای اندروید اینقدر برنامه زیاد شده که دیگه لازم به گفتن نیست

در رابطه با گوشی موتورلا و نوکیا c7 من اطلاعی ندارم ولی می دونم که نوکیا داره پشت سر هم تز می زنه و موتورلا هم که اصلا قابل مقایسه با سونی اریکسون نیست

سوالی داشتی بگو
    فقط با قسمت آخر حرفت مخالفمالان شرکتها خیلی به هم نزدیک شده نباید اینجوری مقایسه بشه مثلا باید بگیم در این حدود قیمت با این مشخصات چه گوشی مناسبه نه برند و مارک
    ایکس 10 فقط صدای اسپیکرش ضعیفه اما صدای هدفونش با کیفیته اما شاید زیاد بلند نباشه که یک هدفون کریتیو ep630 براش بگیر. اما اگه صدای اسپیکر واست مهمه( توی این دور زمونه برای کمتر کسی مهم هستش) یه گوشی دیگه بگیر مثل دفای یا دیزایر البته صدای اینها توی اسپیکر انقدر هم از ایکس 10زیاد نیست.
    سی 7 فقط صداش توی اسپیکر بلندتره بقیه امکاناتش مثل usb و... زیاد کاربردی نیست.
    مثلا شما همیشه باید یک کابل همراهت باشه و زیاد کاربرد نداره شاید ماهی یک بار اما همیشه با سی پی یو و صفحه ی 4 اینچی گوشی سر و کار داری

11. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

موتورلا هم که اصلا قابل مقایسه با سونی اریکسون نیست
    میدونم گوشیتو خیلی دوس داری ولی دلیل نداره بیای حرف غیر منطقی بزنی ! سونی اریکسون که این روزا یه برند ... ( بگذریم )
    دیفای با دیزایر مقایسه میشه نه با x10 !

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر شما چیه به عنوان یه آدم با تجربه؟!
    استفاده های من ایناست:
    زیاد با اینترنت ور میرم
    بازی زیاد میکنم
    موسیقی برام اهمیت داره
    برنامه رو گوشیم کلا زیاد میریزم
    اگر کیفیتش برا فیلم دیدن هم جالب باشه که محشره!!

حالا شما کدومو پیشنهاد میدین؟
    یا توجه به صفحه بزرگتر ایکس10 فکر میکنم برای کار با اینترنت راحت تر باشید.
    بازیهای خفن آندروید کم نیستن این روزا! سیمبین3 اصلن درحد آندروید نیست
    کیفیت صدای ایکس10 خیلی خوبه! اما بلندیش، نه! دیفای هم کیفیتش از ایکس10 کمتره. اما بلندیش بیشتر.
    برای برنامه ریختن، دیفای و ایکس10 درسطح یکسانی قرار دارن
    با توجه به صفحه بزرگتر ایکس10! باز هم احساس میکنم برای دیدن فیلم، انتخاب بهتریه.

درکل بنده ایکس10 رو پیشنهاد میدم! یکی از دوستانم سی7 خریده استایل خیلی جالبی داره اما درکل ایکس10 زیباتره به نظرم!
    نوکیا داره سعی میکنه خودشو از توی گندزدنهای پی در پیش بکشه بیرون! با سی7 کمی موفق بوده!

15. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

یا توجه به صفحه بزرگتر ایکس10 فکر میکنم برای کار با اینترنت راحت تر باشید.
    بازیهای خفن آندروید کم نیستن این روزا! سیمبین3 اصلن درحد آندروید نیست
    کیفیت صدای ایکس10 خیلی خوبه! اما بلندیش، نه! دیفای هم کیفیتش از ایکس10 کمتره. اما بلندیش بیشتر.
    برای برنامه ریختن، دیفای و ایکس10 درسطح یکسانی قرار دارن
    با توجه به صفحه بزرگتر ایکس10! باز هم احساس میکنم برای دیدن فیلم، انتخاب بهتریه.

درکل بنده ایکس10 رو پیشنهاد میدم! یکی از دوستانم سی7 خریده استایل خیلی جالبی داره اما درکل ایکس10 زیباتره به نظرم!
    نوکیا داره سعی میکنه خودشو از توی گندزدنهای پی در پیش بکشه بیرون! با سی7 کمی موفق بوده!
    مرسی بابت پیشنهاد و راهنمایی کاملتون!
    پس بین اون 3تا شما اینو پیشنهاد میدین
    من زیاد تو اندروید وارد نیستم! قضیه این ورژن هاش چیه مثلا یکی 2.1 هست یکی 2.2 جدیدا هم میگم 2.3!!!
    فرقشون چیه؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من بهتره ديزاير بگيرين
    اچ تي سي هم خوش ساخت تر و هم معتبر تره
    قضیه این ورژن هاش چیه مثلا یکی 2.1 هست یکی 2.2 جدیدا هم میگم 2.3!!!
    به ترتيب نسخه هاي جديدتر سيستم عامل آندرويد هستن

18. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •